Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Ααααααααααααααααααα!!!Κατάλαβα, μάλιστα μάλιστα!!!Ε άμα είναι να είναι καλύτερα για τον μπόμπιρα να πάρεις έναν ατμομάγειρα τότε...θέλω το καλύτερο για τον γαμπρό μου!!!

χαχαχαχ μην ανυσηχεις τυχαια τον πιο ακριβο διαλεξα το ανακοινωσα και στον μπαμπα μας οτι αυτον θελουμε!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχα

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά μαράκι στον ουρανό σε ψάχναμε εδώ σε βρήκαμε....

Μαίρη όποιον και να πάρεις και της κικκο ακόμα τον καινούριο σου λέω ότι δεν θα το μετανιώσεις καθόλου.Είναι από τα λίγα λεφτά που αξίζει.Και τώρα ακόμα αν θέλω μοσχάρι μόνο για τον μικρό εκεί το κάνω.Τα έχει βγάλει τα λεφτά του.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλά μαράκι στον ουρανό σε ψάχναμε εδώ σε βρήκαμε....

Μαίρη όποιον και να πάρεις και της κικκο ακόμα τον καινούριο σου λέω ότι δεν θα το μετανιώσεις καθόλου.Είναι από τα λίγα λεφτά που αξίζει.Και τώρα ακόμα αν θέλω μοσχάρι μόνο για τον μικρό εκεί το κάνω.Τα έχει βγάλει τα λεφτά του.

ναι ετσι σκεφτομαι και εγω ακομα και για μας για τα λαχανικα πχ ασχημα ειναι αποκλειεται να παει χαμενος ασε που μεταφερετε και ευκολα γιατι ειμαστε και σουρτουκιδες οποτε το πηρα ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Τόνια εγώ μπρόκολο,κουνουπίδι, ψάρι και γενικά λαχανικά τα κάνω εκεί με λαδάκι λίγο αλατάκι και λεμονάκι είναι τέλεια και με εντελώς διαφορετική γεύση από ότι έχεις συνηθίσει.Έχουν γεύση νόστιμη αλήθεια.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχ μην ανυσηχεις τυχαια τον πιο ακριβο διαλεξα το ανακοινωσα και στον μπαμπα μας οτι αυτον θελουμε!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχα

Τυχαία ε???? Χμμμμμμμμ!!!!!!!!!!!!! Καλά κάνεις, καλά κάνεις!!!!!!

6237481d19.png

Τόνια εγώ μπρόκολο,κουνουπίδι, ψάρι και γενικά λαχανικά τα κάνω εκεί με λαδάκι λίγο αλατάκι και λεμονάκι είναι τέλεια και με εντελώς διαφορετική γεύση από ότι έχεις συνηθίσει.Έχουν γεύση νόστιμη αλήθεια.

χμ!! μπας και τον δοκιμασω.. φοβαμαι μην μας μεινει αμανατι και δεν ειναι και φτηνος!!! Λοιπον Μαιρη παρτον εσυ και στειλε μου να δοκιμασω :tongue:

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Κοριτσάκια την κάνω κι εγώ , παρακάθισα κι έχουμε και διαβάσματα!!!!

Πολύ χαρηκα που ζωντάνεψε το καφέ μας!

Σας φιλω όλες μία μία και Μπαπάκι περιμένουμε νέα σου!!!

Υ.Γ. Μαιρούλα μην ξεχάσεις να του δώσεις φιλάκι όταν ξυπνήσει!!!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

χμ!! μπας και τον δοκιμασω.. φοβαμαι μην μας μεινει αμανατι και δεν ειναι και φτηνος!!! Λοιπον Μαιρη παρτον εσυ και στειλε μου να δοκιμασω :tongue:

χαχαχχα οκ θα φτιαξουμε και κορμι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε ολα στον ατμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

ΟΚ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΖΕΙς ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΟΚ????????????

ttc72e7.aspx

Φιλακια πολλα τζουλακι, καλο διαβασμα και οποτε μπορεις μπαινε εσυ εδω γυρω θα ειμαστε και εμεις

χαχαχχα οκ θα φτιαξουμε και κορμι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε ολα στον ατμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πλακα πλακα κατι πρεπει να κανω με το φαγητο μεχρι τωρα παλευα για το τσιγαρο .. τωρα πρεπει να την παλεψω και με το φαγητο!!!

τα παιδικα ειναι τοσο ακριβα για μεγαλουσ ειναι φτηνα γυρω στο 50ρικο κατσε να σου στειλω να δεις

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...