Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

καλα εκανες!!!!! μεταξυ μας και εγω πριν με βαρεσει κατακεφαλα με τον αντρα μου ειχα την ιστορια μου αμαρτια μου ... εναν τυπο τελειως τρελλο και αντισυμβατικο.. καμια σχεση με εμενα το τελειως αντιθετο... ειμασταν και δεν ειμασταν μαζι .... και οταν αποφασισε να ειναι ήταν αργα... ΑΛΛΑ ποτε δεν το μετανοιωσα που την καταλληλη στιγμη διαλεξα τον αντρα μου.

ναι ρε εκοεινη την στιγμη νιωθεις οτι εχεις χασει τον κοσμο γυρω απο τα ποδια σου και τωρα οταν τα σκεφτεσαι λες καλααααααααααααααααα πως ειναι δυνατον

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα εκανες!!!!! μεταξυ μας και εγω πριν με βαρεσει κατακεφαλα με τον αντρα μου ειχα την ιστορια μου αμαρτια μου ... εναν τυπο τελειως τρελλο και αντισυμβατικο.. καμια σχεση με εμενα το τελειως αντιθετο... ειμασταν και δεν ειμασταν μαζι .... και οταν αποφασισε να ειναι ήταν αργα... ΑΛΛΑ ποτε δεν το μετανοιωσα που την καταλληλη στιγμη διαλεξα τον αντρα μου.

ΧΑ, σαν να μιλάς για αυτόν που είχα κι εγώ πριν τον άντρα μου...ακριβώς όπως το περιγράφεις!!!!Ακριβώς όμως...

6237481d19.png

ΧΑ, σαν να μιλάς για αυτόν που είχα κι εγώ πριν τον άντρα μου...ακριβώς όπως το περιγράφεις!!!!Ακριβώς όμως...

παντος ρε κοριτσια ειναι φοβερο γνωριζεις στην ζωη σου τοοοοοοοοοοοσους ανθρωπους και οταν ερθει η στιγμη να κανεις τον απολογισμο σου φρικαρεις

ttc72e7.aspx

ναι ρε εκοεινη την στιγμη νιωθεις οτι εχεις χασει τον κοσμο γυρω απο τα ποδια σου και τωρα οταν τα σκεφτεσαι λες καλααααααααααααααααα πως ειναι δυνατον

Ναι η αληθεια ειναι οτι περασα τελεια μαζι του αλλα εφαγα και κατι χλαπατσες... αστα να πανε

Ελα ρε τζουλακι.!!!

παντως κοριτσια δεν μετανοιωνω ουτε στιγμή και χαιρομαι που το εζησα.... νομιζω οτι εκανα την υπερβαση μου με αυτή την σχεση.

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

παντος ρε κοριτσια ειναι φοβερο γνωριζεις στην ζωη σου τοοοοοοοοοοοσους ανθρωπους και οταν ερθει η στιγμη να κανεις τον απολογισμο σου φρικαρεις

Ναι κι αναρρωτιέσαι τί σκατά σκεφτόσουν όταν ήσουν με τον τάδε άνθρωπο πχ και πώς δεν έβλεπες πέρα από την μύτη σου εκείνη την περίοδο...

6237481d19.png

Διαφημίσεις

ενας λογος που χαιρομαι ακομη παραπανω γι'αυτο που εζησα με τον αμαρτια μου (ετσι τον λεω!!) ειναι οτι δεν θα ειχα εκτιμησει αυτο που μου προσφερε ο αντρας μου

Καλύτερα κάπως είμαι σήμερα αλλά δύσκολα αυτή την φορά με έχει τελειώσει το σπόρι.

Ο γιος μια χαρά έχει άδεια μαζί μου και έχει φρικάρει στο σπίτι....

Εμείς πάλι γνωριστήκαμε μέσω κοινών φίλων έγινε το κονέ και στον χρόνο παντρευτήκαμε.Μετά ήρθε καπάκι το παιδί, τώρα το άλλο οπότε 4 χρόνια γάμου έχουν περάσει σε γρήγορη κίνηση.Καλύτερα δεν μπορέσαμε να βαρεθούμε ακόμα ο ένας τον άλλο....Πάντα περιμένουμε το επόμενο βήμα με αγωνία...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλύτερα κάπως είμαι σήμερα αλλά δύσκολα αυτή την φορά με έχει τελειώσει το σπόρι.

Ο γιος μια χαρά έχει άδεια μαζί μου και έχει φρικάρει στο σπίτι....

Εμείς πάλι γνωριστήκαμε μέσω κοινών φίλων έγινε το κονέ και στον χρόνο παντρευτήκαμε.Μετά ήρθε καπάκι το παιδί, τώρα το άλλο οπότε 4 χρόνια γάμου έχουν περάσει σε γρήγορη κίνηση.Καλύτερα δεν μπορέσαμε να βαρεθούμε ακόμα ο ένας τον άλλο....Πάντα περιμένουμε το επόμενο βήμα με αγωνία...

Πολυ καλο αυτο και οχι μονο δεν βαρεθηκατε αλλα ενω πεσαν ολα μαζεμενα δεν φρικαρατε και αυτο λεει πολλα.

Ναι η αληθεια ειναι οτι περασα τελεια μαζι του αλλα εφαγα και κατι χλαπατσες... αστα να πανε

Ελα ρε τζουλακι.!!!

παντως κοριτσια δεν μετανοιωνω ουτε στιγμή και χαιρομαι που το εζησα.... νομιζω οτι εκανα την υπερβαση μου με αυτή την σχεση.

Πάλι ακριβώς το ίδιο...κι εγώ πέρασα πολύ έντονα μαζί του αλλά έφαγα και κάτι χλαπάτσες όπως λες, χαχαχαχα, καλά ίδια ιστορία αμαρτία έχουμε εμείς!Ούτε εγώ μετανιώνω που το έζησα αλλά αναρρωτιέμαι πώς δεν έβλεπα κάποια πράγματα τότε που τώρα που το σκέφτομαι έβγαζαν μάτι!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

ενας λογος που χαιρομαι ακομη παραπανω γι'αυτο που εζησα με τον αμαρτια μου (ετσι τον λεω!!) ειναι οτι δεν θα ειχα εκτιμησει αυτο που μου προσφερε ο αντρας μου

Ναι!!!!!! +10000000000000000000000!!!

Τόνια μίλα εσύ και για τις δυο μας από εδώ και πέρα!

6237481d19.png

Μαίρη άσχετο αλλά είδα ότι θες να πάρεις ατμομάγειρα.Να τον πάρεις θα σωθείς πραγματικά.....το φαγητό θα είναι φρέσκο ημέρας και χωρίς κόπο καθόλου..Και υγιεινά.Απλά να προσέξεις ότι πάρεις να είναι bpa free.Αρχίσατε φαγητό καλέ;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Πάλι ακριβώς το ίδιο...κι εγώ πέρασα πολύ έντονα μαζί του αλλά έφαγα και κάτι χλαπάτσες όπως λες, χαχαχαχα, καλά ίδια ιστορία αμαρτία έχουμε εμείς!Ούτε εγώ μετανιώνω που το έζησα αλλά αναρρωτιέμαι πώς δεν έβλεπα κάποια πράγματα τότε που τώρα που το σκέφτομαι έβγαζαν μάτι!

ετσι γινεται παντα, οταν σκεφτεις τις καταστασεις με καθαρο μυαλο τοτε τα βλεπεις και επειτα μην ξεχνας... τουλαχιστον στην δικη μου περιπτωση... η λογική ήταν ανυπαρκτη.. "αλλο" επικρατουσε!!!!

ποτε δεν πρεπει να μετανιωνεις για τα λαθη σου που δε ειναι λαθη ειναι η τρελα της ηλικιας και οπως ειπε ο προφεσορας τονια τωρα δεν θα εκτιμουσαν αυτα ποου μας δινουν απλοχερα!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...