Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

γεια σας κουκλες!

εμεις καλα κ ο μπεμπης το ιδιο πηραμε κ ευχη καναμε κ βολτα στα μαγαζια μια χαρα ....!!!

με την Εφη εχω ενα θεμα με το διαβασμα κανει πολλες πολλες ωρες να διαβασει πανω απο 2 ενω σε 1 ωρα πριν μπω να γεννησω διαβαζε ...τι να κανω ρε γμτ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερααααα,

Μαρακι μου γεροι και δυνατοι πάντα.

Με την Εφη υπομονή θα κάνεις γιατι όσο και να αγαπαει τον μπεμπάκο μικρουλα ειναι και αυτή θέλει οσο προσοχη μπορει να έχει από την μανούλα.

Εισαι μαζί της συνέχεια οταν διαβάζει? Συνάντησα πρόσφατα μια φιλη εχει δυο αγορακια και επειδη ειχε διαφορα θεματακια ζήλιας και αλλα συμβουλευτηκε παιδοψυχολογο και μεταξύ των αλλων της ειπε για τον μεγάλο (α' δημοτικου) να τον αφήνει να διαβαζει μονος του... αν ειναι δυνατον ουτε καν να του εξηγει τι πρεπει να κάνει και θα εκπλαγει απο το ποσο γρηγορα και σωστα τελειωνουν τα παιδια τα μαθηματα οταν οι γονεις δεν ειναι διπλα.. μεχρι τωρα εχει αποτελεσματα...

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

καλημερα Τονινο μου!!! Τι κανετε ολα καλα????

Εμεις καλα ειμαστε κανουμε την θεραπεια μας εγω πηρα μονο ενα χαπι με εντολη της γιατρου και οχι αλλο!!!! Ενω τα πουλακια μου θα παρουν κι αλλο τελος του μηνα!!!!

Μαρακι μηπως ψιλοζηλευει η Εφουλα σου???

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

τονια μου μαζι της ειμαι κ μπορει κ να θηλαζω ταυτοχρονα δοκιμασα κ μονη της αλλα τιποτα μετα απο 10 λεπτα δεν ειχε γραψει ουτε το ονομα της...

εχει συνεχεια το μυαλο της αλλου τωρα της μιλησε κ ο νατρας μου για να δουμε!

Διαφημίσεις

Πού είστε κοριτσάκια??? Για να μαζευόμαστε σιγά σιγά!!!!!

Ξανθούλα κι Εμάκι πώς είστε κουκλίτσες? Σας ταλαιπωρούν τα σποράκια?

Οι νέες μανούλες? Όλες καλά?

Μπουκίτσα πλησιάζεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Με το καλό κοπελάρα μου, με έναν πόνο κι όλα να πάνε τέλεια!

Μουμάκι? Μαράκι? Ουουουουου!

Τόνια μου καλά?

Μινάκι η μικρούλα καλύτερα?

Εμείς καλά φιλενάδες μου, μεγαλώνει το μωρό και με κλωτσάει δυνατά...έχω πολύ τρέξιμο και διάβασμα αλλά όλα καλά! Καλά να είμαστε κι όλα γίνονται...

6237481d19.png

τζουλι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ χαθηκαμε ολοι και ολα καλα δοξα το Θεο εγω εχω ραντεβου την Πεμπτη στη γιατρο μου γιατι ο κυκλος μου κανει νερα χαχχαχχαχαχχαχα θα παω να δουμε μπας και ξανααποκτησαμε τιποτα κυστες τι κανει το αυγο μας και τα λοιπα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

καλησπερα κοριτσακια μουυυυυυυυυυυυ!ειμαι απο το σαβαβτο στο καινουριο σπιτι..μετακομισα!κλεβω ιμντερνετ απο τον αδεφο μλου!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

τζουλι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ χαθηκαμε ολοι και ολα καλα δοξα το Θεο εγω εχω ραντεβου την Πεμπτη στη γιατρο μου γιατι ο κυκλος μου κανει νερα χαχχαχχαχαχχαχα θα παω να δουμε μπας και ξανααποκτησαμε τιποτα κυστες τι κανει το αυγο μας και τα λοιπα

Χαχαχαχα "τι κάνει το αυγό μας" !!!! Πολύ γέλιο έριξα να 'σαι καλά Μινάκι μου!!! Ελπίζω να τα βρείτε όλα σούπερ ντούπερ και να κοιτάξετε να το κάψετε και αυτόν τον μήνα...(βλ. οποιοδήποτε ποστ της Μουμού για ιδέες :tongue:)

6237481d19.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια μουυυυυυυυυυυυ!ειμαι απο το σαβαβτο στο καινουριο σπιτι..μετακομισα!κλεβω ιμντερνετ απο τον αδεφο μλου!

Κισάκι μου με το καλό να ξεκινήσετε την ζωή σας στο καινούριο σας σπιτάκι!!! Τί κάνει η μικρούλα? ταλαιπωρήθηκε με την μετακόμιση ή χαμπάρι δεν πήρε? Να της δώσεις φιλάκι κι από εμένα ναι? Αχ αχ αχ, άντε σε λίγο καιρό, πρώτα ο Θεός, θα έχω κι εγώ μια μπουμπού!!!!

6237481d19.png

κισακι καλοριζικο το νεο σας σπιτακι!

παντως κοριτσια εχει πεσει εγκυμοσυνη στο περιβαλλον μου σημερα εμαθα για αλλες 2 οποτε το νου σας!!

σεξ και παλι σεξ λεμε!

Γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε ???

Εμεις καλα ειμαστε δοξα τον Θεο , αυριο θα παμε να μετρησουμε το υψος μας το βαρος μας και να κανονισουμε και την συνεχεια τον εμβολιων !

Αυτα κατα τα αλλα η κορη μου ειναι μες την τρελλη χαρα , κοριτσια το τι κανει οταν ερθει ο μπαμπας της σπιτι και της μιλησει δεν περιγραφετε, και ο αντρας μου ειναι να τα κανει επανω του απ την χαρα του !!!!!

Εσεις κουκλες τι νεα ????

Κισακι να χαιρεστε το σπιτι σας και να το γεμισετε πολλα παιδακια !!!!!

Πως παει η Κισα junior ??

Μαρακι μου Αγγελικουλλα μου τι κανουν τα μπεμπουλινακια σας????

Τζουλακι μου τρως κλωτσιες ε? ...και πουσε ακομη !!!!!

Οι αλλες εγκυουλλες μας Ξανθουλλα Εμακι Βoukie (κοντεψες ε ? )

Τονια Μμπαμπακι Μινακι Μουμου τι κανετε κουκλες ?????

image.php?type=sigpic&userid=21459&dateline=1327670570

zpMsp2.png

Γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε ???

Εμεις καλα ειμαστε δοξα τον Θεο , αυριο θα παμε να μετρησουμε το υψος μας το βαρος μας και να κανονισουμε και την συνεχεια τον εμβολιων !

Αυτα κατα τα αλλα η κορη μου ειναι μες την τρελλη χαρα , κοριτσια το τι κανει οταν ερθει ο μπαμπας της σπιτι και της μιλησει δεν περιγραφετε, και ο αντρας μου ειναι να τα κανει επανω του απ την χαρα του !!!!!

Εσεις κουκλες τι νεα ????

Κισακι να χαιρεστε το σπιτι σας και να το γεμισετε πολλα παιδακια !!!!!

Πως παει η Κισα junior ??

Μαρακι μου Αγγελικουλλα μου τι κανουν τα μπεμπουλινακια σας????

Τζουλακι μου τρως κλωτσιες ε? ...και πουσε ακομη !!!!!

Οι αλλες εγκυουλλες μας Ξανθουλλα Εμακι Βoukie (κοντεψες ε ? )

Τονια Μμπαμπακι Μινακι Μουμου τι κανετε κουκλες ?????

ΠοΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕςςςςςςςςς

image.php?type=sigpic&userid=21459&dateline=1327670570

zpMsp2.png

καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε? ειδες Τζουλη μου διακωμωδω το προβλημα μου χαχαχχαχαχχα!!!! Μαρια παντα ο χειμωνας εχει πιο πολλες εγκυμοσυνες τα χουχουλιασματα ξερετε ε???? Γεωργια μου οταν θα πει μπα-μπα τι θα κανει ο δικος σου? μηπως να ετοιμασεις τα παμπερς απο τωρα????? Κισακι καλοριζικο το σπιτακι σας και παντα γεματο με γελια και κλαματα μωρων!!!!!!!

οι υπολοιπες τσουπρες που ειστε αντε να μαζευομαστε παλι λεμε!!!!!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...