Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

χαχαχαχαχαχα καλωσ το μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω ψαχνω με ατμομαγειρα και αυτες λενε για σεξ ηθελα να ηξερα δεν τρεποντε καθολου?

αντε παλι με τον ατμομαγειρα... απαπαπαπα με απογοητευεις....

σοβαρα τωρα .. πολυ ωραιος και πρακτικος φαινεται!!!!

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αντε παλι με τον ατμομαγειρα... απαπαπαπα με απογοητευεις....

σοβαρα τωρα .. πολυ ωραιος και πρακτικος φαινεται!!!!

εχω φαει κολλημΑ σου λεω! μεχρι να τον παρω θα σας πριξω!

ttc72e7.aspx

3?????????? δλδ Μινακι....εσυ , ο αντρας σου....και ο τριτος/τριτη????

εχετε ξοκυλειιιι απαπαπαπαπαππαπαπαπαπ :tongue::tongue::tongue:

ουυυυυυυυυ πρωτα το Αη Βασιλη και μετα αυτο σαν δεν ντρεπεσαι λιγακι:tongue::tongue::tongue:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

σιγα που θα κανω ακροβατικα στο κρεββατακι μου μια χαρα ειμαι ε Τονινο τι λες κι εσυ?

κρεββατι????????????????????????????? απαπαπαπαπα θα σε ακουσει η μουμου και θα χασει πασα ιδεα!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

εχω φαει κολλημΑ σου λεω! μεχρι να τον παρω θα σας πριξω!

αμα ειναι καλος πες μου να τον παρω κι εγω οταν θα κανω το μπεμπε μου ασε που με το πρωτο δοντακι θα τρωει τηγανιτες πατατες το δικο μου χαχχαχαχαχχαχαχαχχαχα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

κρεββατι????????????????????????????? απαπαπαπαπα θα σε ακουσει η μουμου και θα χασει πασα ιδεα!

ασε ρε δεν διακινδυνευω την σωματικη ακαιρεοτητα μου του αντρα μου και του αιρκο:roll::roll::roll:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

σιγα που θα κανω ακροβατικα στο κρεββατακι μου μια χαρα ειμαι ε Τονινο τι λες κι εσυ?

εννοειται μια χαρα αποτελεσματα εχουμε και εκει :cool: :cool: επειτα δες πιο πανω ζητησα απο την δασκαλα μηπως εχει και τιποτε εδαφους εδαφους γιατι με τα αεροπλανικα δεν....!!!!!

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

αμα ειναι καλος πες μου να τον παρω κι εγω οταν θα κανω το μπεμπε μου ασε που με το πρωτο δοντακι θα τρωει τηγανιτες πατατες το δικο μου χαχχαχαχαχχαχαχαχχαχα

χαχαχαχαχαχαχα ο σκοπος μου ειναι να τον χρησμοποιησω μετα εγω ρε@! για να κανω κορμι αετισιο! με πιανεισσσσσσσσσσσσσσσσσσσ????????

ttc72e7.aspx

τελικα ειχε δικιου η μουμου...εισαι κρυφη σιγανοπαπαδια εσυυυυυ... καλε γιατο το αιρκοντισιον λεει :tongue: :tongue: :tongue:

ααα...σορρυ δεν το επιασα...ειμαι και ξανθια καλεεεε πρεπει να μου τα λετε αναλυτικα ΟΚ χαχαχαχαχαχαχαχ :tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

εννοειται μια χαρα αποτελεσματα εχουμε και εκει :cool: :cool: επειτα δες πιο πανω ζητησα απο την δασκαλα μηπως εχει και τιποτε εδαφους εδαφους γιατι με τα αεροπλανικα δεν....!!!!!

πεζη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αντε σου εχω πιο βολικη ιδεα στην παιδικη χαρα πανω στην τραμπαλα? ε? πως το βλεπεις?

ttc72e7.aspx

τα εδαφους παιδι μου σου φαινονται απλα δηλαδη? χαχαχαχαχαχχα:tongue::tongue:

τρελοκομειαααα....καιρο εχουμε να μαζευτουμε :mrgreen:

πεζη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αντε σου εχω πιο βολικη ιδεα στην παιδικη χαρα πανω στην τραμπαλα? ε? πως το βλεπεις?

επισηςε η τραμπαλα κανει και σφιχτο και ωραιο π@πο κοριτσΙΑ!!!!

οταν μεγαλωσουν τα μπεμπε σας...Μινακι εσενα ειναι μαγαλη....πηγαιντε και καντε τραμπαλα....αν δεν σφιξει ο π@πος σας να μη με λενε μπαπ :cool:

επισηςε η τραμπαλα κανει και σφιχτο και ωραιο π@πο κοριτσΙΑ!!!!

οταν μεγαλωσουν τα μπεμπε σας...Μινακι εσενα ειναι μαγαλη....πηγαιντε και καντε τραμπαλα....αν δεν σφιξει ο π@πος σας να μη με λενε μπαπ :cool:

χμ αληθεια α πρεπει να μαθω τον μπεμπη να πηγαινουμε !

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...