Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λυσσαξατε..να ερθω να σας πω.... τωρα που ηρθα... μου λετε αλλα 'ντ'αλλων.

οφου δεν σας πιανω πουθενα!!!!

νυστα κανει τωρα...να φυγω? να παω σπιτι????

γιατι καλε Μουμακι εγω που σε ειπα και αναβαθμισμενη και προχω!!!

Τι να κανω που το μαπακι απο ολη αυτη την εικονα θυμηθηκε τον Αιβασιλη ??!!!!:tongue::tongue::tongue:

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

αυτη βιαζεται να μεγαλωσει τον μπεμπη της Τονια!!! Ασε καλε τον ατμομαγειρα εδω μιλαμε για τζακατο σεξ μουμου εμεις που δεν εχουμε τζακι τιποτα?????????

βρε μινακι μες στο μυαλο μου εισαι!!! και εγω εναλλακτικη ηθελα να ρωτησω χαχαχαχαχαχαχαχ

τι σε επιασε καλε με τον ατμομαγειρα??

χαχαχαχχα θελω να παρω ατμομαδειρα να τον μπεμπη εχω δει δυο εναν τησ κικο και εναν BEABA babycook

http://shopping-mommy.blogspot.com/2010/09/beaba-babycook.html

για ριχτε ενα βλεφαρο να μου πειτε γνωμεσ

ttc72e7.aspx

αυτη βιαζεται να μεγαλωσει τον μπεμπη της Τονια!!! Ασε καλε τον ατμομαγειρα εδω μιλαμε για τζακατο σεξ μουμου εμεις που δεν εχουμε τζακι τιποτα?????????

χαχαχαχαχαχχαχα σεξοπορνοδιαστροφικες γυναικες και σας το ελεγα η μουμου θα σας χαλασει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχα

ttc72e7.aspx

γιατι καλε Μουμακι εγω που σε ειπα και αναβαθμισμενη και προχω!!!

Τι να κανω που το μαπακι απο ολη αυτη την εικονα θυμηθηκε τον Αιβασιλη ??!!!!:tongue::tongue::tongue:

εμ..και μετα μου λετε .... τι δουλεια εχει ο Αιβασιλης στο σκηνικο!!?? εκτος αν...... τον θελει στην παρεα της ...δεν ξερω....
εδω ειμαι ρε ενημερονομαι για ατμομαγειρα
παρακαλω????? (σεξ στον ατμομαγειρα??? που να κατσεις ρε γμτ?? κατσε θα το σκεφτω και θα σου πω)
τετοια ακουει η μουμου και θα φυγει παλι!!!:tongue: :tongue: :tongue: :tongue:
κατσε να το βρω...αν δεν το βρω θα φυγει ο ατμομαγειρας
εσυ δεν εχεις τζακι.... σομπα???? τι θερμαντικο σωμα ακριβως εχεις? για να μην σ'αφησω παραπονεμενη

Διαφημίσεις

χαχαχαχχα θελω να παρω ατμομαδειρα να τον μπεμπη εχω δει δυο εναν τησ κικο και εναν BEABA babycook

http://shopping-mommy.blogspot.com/2010/09/beaba-babycook.html

για ριχτε ενα βλεφαρο να μου πειτε γνωμεσ

ενδιαφερον

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

εμ..και μετα μου λετε .... τι δουλεια εχει ο Αιβασιλης στο σκηνικο!!?? εκτος αν...... τον θελει στην παρεα της ...δεν ξερω....

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μαρακι δεν μας τα ειπες αυτα και τον Αι Βασιλη?????????

παρακαλω????? (σεξ στον ατμομαγειρα??? που να κατσεις ρε γμτ?? κατσε θα το σκεφτω και θα σου πω)

στον ατμομαγειρα??????? πιο ευκολο μαλλον μαγιρευεις στον ατμομαγειρα και συγχρωνος κανεις σεξ!!!!!!!!!

εσυ δεν εχεις τζακι.... σομπα???? τι θερμαντικο σωμα ακριβως εχεις? για να μην σ'αφησω παραπονεμενη

αρκουδισιον μουμουκα μου

αυτα τα ολιγα:tongue::tongue::tongue:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

ο ατμομαγειρας εφυγε...τωρα!! γιατι θα μου γο γυρισετε εκει!

μαιρουλα. συνελθε σε παρακαλω!!!

χαχαχαχαχαχ οχι μουμου μου πανω στον ατμομαγειρα θα παρει φωτια ο κωλος μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

λες, να ήταν φαντασιωση!!! χμχμχμχμ ενδιαφερον!!!

ειμαι σίγουρη οτι θα βρεις την λυση.. δεν υπαρχει περιπτωση

μπα την βλεπω αποφασισμενη οποτε ας τηςκανουμε το χατηρι να μεινει

χαχαχα καλοριφερ και με το εμβαδον μου δεν παιζει χαχαχαχαχαχ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...