Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

κοριτσακια φευγω οτι κι αν αποφασισω θα το μαθετε αυριο το πρωι και κατα το μεσημερι θα σας πριζω μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα μην τολμησετε να λειπετε και με αφησετε μονη μου αλιμονο σας

φιλακια αγαπη!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φιλακια κοριτσακια μου σας αγαπω πολυ σας το εχω πει?????????? τωρα κλαιω να το ξερετε

Ρε χαζοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο και εμεις σε αγαπαμεεεεεεεεεεεεεε

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

φιλακια κοριτσακια μου σας αγαπω πολυ σας το εχω πει?????????? τωρα κλαιω να το ξερετε

μη μη μη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! θα χαλασει η μασκαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αντε ρε χαζο που κλαισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Μαπακι πως είσαι σήμερα?? εξαφανιστηκες μπες λιγο να τα πουμε.

Παντως πολυ βλακεια που κατήργησαν το edit θέλεις να διορθωσεις ή να συμπληρωσεις και πρεπει να ποσταρεις καινουριο.

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Κοριτσακια μου γεια σας και απο εμας !!!!!

Τι κανετε ολα καλα ?? Χθηκα λιγες μερε γιατι ειχα προβλημα μετο υπολογιστη μου και δεν ειχα χρονο να τον φταξω........

Εσεις τι μου καντε??

Εμεις την περασμενη βδομαδα βαλαμε το 1ο μας εμβολιο και ευτηχως το περασαμε με πολ ηπια συμτωματα και φτασαμε σχεδον τα 5 κιλα !!!

Εσεις κανετε νεο ????

image.php?type=sigpic&userid=21459&dateline=1327670570

zpMsp2.png

Ξανθη και Εμακι τι κανετε πως πανε οι κοιλιτσες με τα λιονταρακια ???

Ευχομαι ολα καλα κουκλες και καλες και τελιομηνες εγκυμοσυνες να εχετε !!!

Κισακι Μαρακι Αγγελικουλλα τι κανουν τα μωρακια σας???

Μπαμπακι μου Τονια Τζουλακι Μουμου Μινακι ολα καλα τσουπρες τι κανετε?? Κανενα καλο νεο εχουμε ?

Φιλακια πολλα σε ολες !!!!

zpMsp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια μολις ηρθα γραφειο σε καμια ωρα θα εχουμε αποτελεσματα

Κοιτα να δεις που μπηκα μετα απο τοσες μερες και θα ακουσω και ΚΑΛΑ νεα !!!!!!!

Μινακι μου καη επιτυχια και μια τεραστια χοριακη σου ευχομαι κοριτσι μου !!!!!!!

zpMsp2.png

ευχαριστω Γεωργια μου στην αναμονη ακομα μια ωρα πως περναει μου λεςςςςςςςςςς???????????

Με αγωνια το ξερω αλλα θα περασει !!!!!! Τι ειναι παιδακι μου 1 ωρα ?? Μεχρι να το σκεφτεις θα κτυπησει το τηλ σου και ου ευχομαι να ακουσεις παρα πολυ ευχαριστα νεα !!!!!!

zpMsp2.png

ειμαι ΓΑΙΔΟΥΡΑ συγνωμη η μικρη σου τι κανει???? καλημερα κιολας σορυ αλλα ο εγκεφαλος υπολειτουργει σημερα

Σε καταλαβενω ρε φιλεναδα , θυμαμε μεχρι να παρω τα αποτελεσματα της χοριακης ειμουνα σαν τρελλη και μετα τρελλαθηκα τελιως..............

Η μικρη μια χαρα ειναι την περινω να ξυπνησει τωρα σε λιγο να φαει.....

zpMsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...