Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Λοιπόν έχω τρελές ζαλάδες, κοιμάμαι κάθε μέρα από τις 6 άντε 6.30 αν το ρίξω έξω, ότι τρώω και ότι πίνω με ενοχλεί στο στομάχι, μου μυρίζουν τα πάντα και τους έχω ξεπαγιάσει σπίτι με τα ανοιχτά παράθυρα, συν ότι είμαι στην κρεβατοκάμαρα και δίνω οδηγίες από το τηλέφωνο στον άντρα μου και μαγειρεύει δεν μπορώ να μυρίζω τίποτα...Τα αρώματα απαγορεύονται και τα φρεσκοπλυμένα ρούχα αλλά ταυτόχρονα με ενοχλούν και τα φορεμένα....Μη με πείτε ιδιότροπη έτσι χαχαχαχα.Θυμήθηκα ακριβώς για ποιο λόγο τόσο καιρό δεν έπαιρνα απόφαση να κάνω παιδί....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

xaxaxaa μια απο τα ιδια και εγω. εγω εχω ενα απαλο αρωματακι και οταν μου ερχεται αηδία το μυρίζω και είμαι καλυτερα μετα. εγω την μερα νυσταζω και το βραδυ εχω αυπνιες :shock:

Λοιπόν έχω τρελές ζαλάδες, κοιμάμαι κάθε μέρα από τις 6 άντε 6.30 αν το ρίξω έξω, ότι τρώω και ότι πίνω με ενοχλεί στο στομάχι, μου μυρίζουν τα πάντα και τους έχω ξεπαγιάσει σπίτι με τα ανοιχτά παράθυρα, συν ότι είμαι στην κρεβατοκάμαρα και δίνω οδηγίες από το τηλέφωνο στον άντρα μου και μαγειρεύει δεν μπορώ να μυρίζω τίποτα...Τα αρώματα απαγορεύονται και τα φρεσκοπλυμένα ρούχα αλλά ταυτόχρονα με ενοχλούν και τα φορεμένα....Μη με πείτε ιδιότροπη έτσι χαχαχαχα.Θυμήθηκα ακριβώς για ποιο λόγο τόσο καιρό δεν έπαιρνα απόφαση να κάνω παιδί....

χαχαχαχαχ το θεατρο του παραλογου!!!

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

xaxaxaa μια απο τα ιδια και εγω. εγω εχω ενα απαλο αρωματακι και οταν μου ερχεται αηδία το μυρίζω και είμαι καλυτερα μετα. εγω την μερα νυσταζω και το βραδυ εχω αυπνιες :shock:

συναδελφος και εσυ της ξανθης?? υπομονη !!!

Μόνο του παραλόγου αφού δεν με πιάνω πουθενά ούτε εγώ η ίδια.Αλλά λέω λίγο υπομονή ακόμα θα περάσει που θα πάει.Ίσως και καλύτερα γιατί έχω χάσει 4 κιλά που δεν μπορώ να φάω που μου μυρίζουν οπότε θα έχω περιθώριο να τα ξαναπάρω...Πλάκα κάνω δεν γκρινιάζω απλά μοιράζομαι την περιπέτειά μου.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Γεια σας...Τόνια μου χρόνια πολλά και καλά να είσαι καλά να καμαρώνεις τον γιο σου!!!!

Τι κάνετε οι υπόλοιπες;;;;Μαίρη αρχίσατε να τρώτε;;;

γεια σου ξανθουλα! απο την αλλη δευτερα μας ειπε κρεμουλα ριζαλευρο βανιλια αντε να δουμε εσυ πως πας?

ttc72e7.aspx

εννοειται βρε κοριτσι... αλλα ποσο διαφορετικη ειναι κάθε εγκυμοσυνη... εγω δεν ειχα τίποτε απο αυτα... αφου μέχρι να αρχισει να κλωτσαει το μωρο δεν καταλαβαινα οτι ειμαι εγκυος παρα μονο στα ραντεβου με το γιατρο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...