Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

λοιπον χθες το βραδυ βρικα σκουλικακια στα κακακια της μικρης πηρα την παιδιατρο μου ειπε να παρουμε ολοι vermox μετα πηρα την γυναικολογο μου και της το ειπα ποτε περιμενεις μου λεει Τεταρτη Πεμπτη το πολυ ωραια λεει θα πας αυριο πρωι για χοριακη γιατι αν εισαι αυτο το φαρμακο δεν μπορεις να το παρεις εσυ

χοριακη με συνταγη γιατρου δηλαδη!!! Καλα αποτελεσματα... και περαστικα

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μου ερχεται να βαλω τα κλαματα ρε κοριτσια δεν ειμαι καλα

Ελα βρε κοριτσακι μου.. ολα καλα θα πανε ... θα παρετε το φαρμακακι και ολα καλα αν εισαι εγκυος σίγουρα θα υπαρχει και αλλη λύση...

ρε Τονια να σου πω την αληθεια ομως δεν θελω να παω

γιατι βρε καμαρι μου... δεν ειπαμε οτι ειναι να γινει ας γίνει??.. γιατι κολλας τωρα?? εξάλλου δεν το ψαχνεις εσυ τωρα νομιζω οτι ετσι και αλλιως προσπαθούσες δεν προσπαθουσες για μωρο θα επρεπε να κανεις χοριακη γιατι ποτε δεν ξερεις.. οπότε δεστο ετσι

Διαφημίσεις

ρε Τονια να σου πω την αληθεια ομως δεν θελω να παω

ε μονακι μηνσκεφτεσαι αρνητικα ολα καλα θα πανε σε παρακαλω οπως λεει και η τονια θα υπαρχει αλλη λυση δεν μπορει δηλαδη τι? αν ησουν εγκυος τι θα γινοταν? το πολυ πολυ αν τυχον και εισαι θα επιστρατευσεισ τουσ δικουσ σου και εσυ θα εισαι σε καραντινα θεληση να υπαρχει ρε χαζο ολα γινοντε

ttc72e7.aspx

να σου πω χθες το σκεφτομουν απο μονη μου αλλα τωρα δεν θελω δεν ξερω γιατι με εχει πιασει αρνηση

μαλλον ισως σε εχει πιασει γενικως κάτι γιατι πανω που ειχατε ηρεμήσει με την μικρούλα αντε τωρα αλλες ιστοριες...

ετσι και αλλιως δεν μπορεις να το αποφυγεις οποτε μην χαλιεσαι ετσι για κατι που πρεπει να γινει οπωσδηποτε

αχ μινακι μου κουραγιο οι δυσκολίες ειναι για τους δυνατούς! δηλαδή αυτο ειναι κάποιο μικρόβιο?

και για την χοριακή δες το σαν μια απλή εξετασούλα.. αν βγει θετική πεταμε απο την χαρά μας και σιγουρα υπαρχει άλλη λύση αν ειναι αρνητικη ουτε γατα ούτε ζημιά που λένε..

Διαφημίσεις

να σου πω Εμυ το εψαξα λιγο στο ιντερνετ οξυουρος λεγετε και ειναι σε φρουτα και λαχανικα συνηθως και κανει κυκλους και αν δεν προσεξεις δεν περναει ευκολα

σας ειπε να κανετε καλλιεργεια?

ψιιιιττττττττττ να σου πωωωωωωωωωω.....μη νομιζεις ετσι ειναι πολυς κοσμος...την Τεταρτη εχει πανσεληνοοοοοοοο....

ετσι ακριβως ειμαι ολο το σ/κ...διαθεση στα πατωματα....κλαμα....απαισιοδοξια....τι στο διατσι ιωση ειναι και μας εχει πιασει ολους??? :confused:....θα περασει

Τονιααααα Μαιρουλααααααααααααααααααααααα....εδω ειμαι...αυτο το διαστημα δεν ειμαι στα πανω μου...αλλα θα ανεβω που θα παει??? ;)

τι κανουν τα παιδακια σας?

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...