Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Εννοείται πως δεν μας βαραίνεις κουκλίτσα μου...άλλωστε εδώ είμαστε όλες η μία για την άλλη, και στις χαρές μας και σε όλα μας...πραγματικά εύχομαι μέσα από την καρδιά μου πολύ σύντομα ένα νέο μπεμπάκι να σου πάρει όλη την στενοχώρια που νιώθεις τώρα. Είναι πολύ συχνό φαινόμενο το πρωτο τρίμηνο (25% που είχαν πει εμένα) και είναι ένα εντελώς τυχαίο γεγονός επίσης...οπότε προσπάθησε όσο μπορείς φυσικά να το εκλογικέυσεις και να προχωρήσεις...είμαι εδώ για ό,τι θέλεις...

6237481d19.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ριτακι μου να μπαινεις ειληκρινα δεν θα βαραινεις καμια μας ειμαστε εδω για ολα οπως οι σωματοφυλακες μια για ολες και ολες για μια μην το ξεχνας ειμαστε εδω περισσοτερο για οτι κακο συμβαινει παρα για οτι καλο η στεναχωρια μοιραζεται οταν την μοιραζεσε να το θυμασαι αυτο

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Ριτακι να εισαι καλα πανω απ'ολα εσυ!

εδω ειμαστε εμεις..... να σ'ακουμε..να μας ακους....

και θα πουμε και βλακειες..και θα κλαψουμε!

αφου πια, αν και δεν εχουμε συναντηθει, εχουμε δεθει!

να ερχεσαι οποτε το αισθανεσαι.... κι αν ξεμειενεις απο στασεις (ξερεις,παραθυρο,μπαλκονι,πισω απο το ψυγειο κτλ... -ξερεις που θα με βρεις)

φιλια

καλησπερα στις ομορφες....και μια μεγαλη αγκαλια για το Ριτακι μας!!!

Ριτα....εδω ειμαστε ΟΛΕΣ!!!!...οτι χρειαστεις !!!...να μπαινεις και να μη στεναχωριεσαι...(τι λεω τωρα εεε???)....καποια ψυχη εδω μεσα μου εχει πει...ολα για καποιο λογο γινονται...να εισαι ΔΥΝΑΤΗ...

θελει χρόνο....να εχετε τη υγεια σας και με το καλο οποτε νιωσετε ετοιμοι βουρρρρ για νεες προσπαθειες!!!....και μιλα και με τη μουμου....θα ξεχαρβαλωθητε απο τις στασεις που ξερει...αλλαααααααααααααα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:...κανω λιγο χιουμορακι ;)

οι λοιπες τι κανετε?

ΜΙνακιιιιιιιι ....με το καλο...;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

ριτακι μου ειλικρινα λυπαμαι για οτι εγινε με το σπορακι σου....να εχεις δυναμη και να αρχισεις ξανα νεες προσπαθειες για ενα μωρακι....ολα συμβαινουν για καποιο σκοπο!!!! Ευχομαι μονο καλα νεα να ακους απο εδω και περα!!! Εμεις ειμαστε μαζι σου!!!!

χαιρετισμους και φιλια σε ολες!!!!!

xpcZp2.png

oxi re ritaki !!!! οχι.....τι να πω ... τώρα το είδα και έχω πάθει σοκ!!...

σε νιώθω απόλυτα και εις τριλπουν.. όχι οτι σε βοηθάει αυτό βέβαια, αλλά δεν ξέρω τι άλλο να πω για να σε κάνω να μην νιώσεις μόνη σου..δω θα είμαστε εμείς. όπως κάθε φορά στηρίζει η μια την άλλη.. ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός..και σύντομα θα έρθουν και τα ευχάριστα..

Εμακι ετσι ειναι ο χρονος ειναι μεγαλος γιατρος και φερνει και ευχαριστα στην πορει!

Εισαι καλα?

εγω ξενυχτησμενη αλλα ευτιχισμενη!

ο μπεμπης 3900 ο θηλασμος παει καλα και 9/2 θα κανουμε το πρωτο εμβολιο...

Διαφημίσεις

τα δικά μου νεα ειναι καλά! πηγαμε χτες στο γιατρο το μπεμπε μεγαλώνει, εγω ειμαι γενικά κουρασμενη και εχω αναγούλες..

εχω βαλει 2 νεες φωτο ειδικά για την μαιρουλα να παρει μια γευση απο το γλέντι της φρουτοκρεμας και οχι μονο:)

καλό σκ κοριτσάκια!

για πες ολα καλά με τον λεβεντη σου ε?μπραβο πολύ χαιρομαι..

και εγω καλά ειδαμε χτες το μωρακι μας... δεν μπορουσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου με το ακουσμα της καρδούλας του...

καλημερα κοριτσακια μουυυυυυυ !!!

Ριτακι μας.....εδω ειμαστε οτιιιι χρειαστεις!!!!!

Εμυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ τικ τακ...τικ τακ...... !!!

Πω πωωωωωω.....συγκινηση εεε???

Μαρακι μου θα κανει μπι-μπι (εμβολιο) το κουκλι σου???!!! δωσε κ ενα φιλακια απο τη θεια μπαπ να περασει :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

να σας πω κ εγω ....για βοηθηστε βρε κορες....

9/1 Κυριακη αδιαθετω με 2 μερες καθυστερηση....ενω μου διαρκει 6 μερες αυτη τη φορα σταματησε μαχαιρι στις 3 μερες....παω γυναικολογο....μου λεει δεν ειναι τπτ μια ανωμαλια του κυκλου...ΟΚ λεω και φευγω

απο χθες την 6 μερα του κυκλου (ο Θεος να τον κανει κυκλο) εχω κατι διαφανα υγρα με λίγο αιμα....δεν μου εχει ξανασυμβει αυτο....ξερω πως καμια φορα στην ωορρυξια καποιες γυναικες εχουν αυτα τα υγρα με αιμα....αλλα εγω δεν ειμαι ακομα καν στην ωορρυξια, εχω ακομα πρηξιμο και ελαφρια πονακια χαμηλα....σας εχει συμβει ποτε αυτο?.....θα ξαναπαω ντοκτορ την τεταρτη για να παρω αποτελεσματα του τεστ παπ και θα τον ρωτησω....αλλα μεχρι τοτε για πειτε καμια ιδεα.....ουφφφφφφ

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...