Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι ειναι απίστευτα τα φατσουλινια τους οταν τρώνε χαχχα κάποια στιγμη που θα είμαι στον άλλον υπολογιστή θα ανεβάσω φώτο να δεις ... πολύ πλάκα..:):)

ναι αμε θελω θελω1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Κάπως καλύτερα αλλά έχω και εγώ ζαλάδες και χάλια στομάχι.Ε πιστεύω για λίγο ακόμα και θα ηρεμήσω.

μαλιστα υπομονη τι να πω λιγο ακιμα και τσουππππππππππ θα ξεπροβαλει η κοιλια και θα τα ξεχασεις ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

mary13 αγορακι 11/8/2010

kisha κοριτσακι 26/10/2010

georgia1974 κοριτσακι 5/11/2010

Αngeliki αγορακι 29/11/2010

Μariaefi αγορακι!!!!!!!!!!!!! 11/12/2010

Μανουλες to be!

bookie ΠΗΤ 15/02 κοριτσακι

julie8 ΠΗΤ 08/05 κοριτσάκι

emi ..........

xanp ...........

Εν αναμονη ++++++++ (στελνουμε μπεμπεδοσκονη!!!!)

ginagr 11/12

mpap 13/12

margotte 16/01

minaki 19/01

moumou 08/02

rita_navro 12/2 :cry:

Διαφημίσεις

καλησπερα... πριν απο καμια ωρα γυρισα απο το νοσοκομείο παλληνδρομησε :(

εκανα αποξεση. μολις νιωσω λιγο καλητερα θα ξαναμπω, δεν θα ειμαι καλη παρέα και έχουμε αρκετες εγκυουλες δεν κανει να διαβαζουν ασχημα πραγματα.

σας φιλω όλες και ξερω πως οτι χρειαστω θα εισαστε εδω.

μανουλες to be να προσέτε τα σπορακια σας φιλια πολλα

Αχ Ριτακι μου τι να πω??? δεν υπαρχουν λογια παρηγοριας το ξερω!!!! Απλα να ξερεις πως οτι χρειαστεις ειμαστε εδω ακομα και για να βρισεις ρε παιδι μου να ξεσπασεις και να θυμασαι σ'αγαπαμε!!!! Μια τεραστια αγκαλια απο μενα!!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

καλησπερα... πριν απο καμια ωρα γυρισα απο το νοσοκομείο παλληνδρομησε :(

εκανα αποξεση. μολις νιωσω λιγο καλητερα θα ξαναμπω, δεν θα ειμαι καλη παρέα και έχουμε αρκετες εγκυουλες δεν κανει να διαβαζουν ασχημα πραγματα.

σας φιλω όλες και ξερω πως οτι χρειαστω θα εισαστε εδω.

μανουλες to be να προσέτε τα σπορακια σας φιλια πολλα

ritakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii τι να πω σκατα!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...