Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Κοριτσακια μου ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!

τι κανουν οι μανουλες???...οι εγκυουλες μας??? και τα υπολοιπα κοριτσακια???

Περασατε καλα απ οτι διαβασα...αντε και του χρονου!!!!

Εμεις Παραμονη Πρωτοχρονιας καναμε στους γονεις μου...περασα ΥΠΕΡΟΧΑ...ειχα να κανω πολλα χρονια παραμονη με τους γονεις μου....αλλα και με τα αδερφια μου ...ειδικα με τον αδερφο μου γυρω στα 10-12 χρονια....οποτε ειμαι πολυ χαρουμενη που μετα απο τοσα χρονια καναμε ολη η οικογενεια μαζι!!!!

εκει γουρουνιασα κανονικα....το τι ειχε φτιαξει η μαμα μου ΔΕΝ περιγραφεται :-D:grin::-D

Ανημερα ηρθε το πεθερικον μετα το αυτοπροσκαλεσμα της :tongue:

Εφτιαξα , χοιρινο στο φουρνο με σκορδο , σαλατες..ΠΟΛΛΕΣ!!!...σουφλε ζυμαρικων , πιτα , γλυκο μους σοκολατας και Βασιλοπιττα που εγινε καλυτερη απο της πεθερας χαχαχαχαχαχαχαχααχα.....της ελεγε ο αντρας μου...''μα καλα ρε μανα τι ειναι αυτο το πραγμα ...το τουβλο που εφτιαξες???...η Μαρια εφτιαξε σουπερ πιτα'' χαχαχαχαχαχαχαχα.....στραβωσε ΤΡΕΛΑ το πεθερικον :tongue::tongue::tongue:

αλλα στραβωσα κ εγω....αν εχετε το Θεο σας τι ωρα ηρθαν για φαγητο?????????........15:20.....:shock:::shock:....τεσπα...παει τελειωσε...γενικα ειπαν πολλα....εγω μπαινακης-βγαινακης...εκανα οτι δεν ακουω....:cool::cool::cool:

αυτααααααααααααααααααααα....σε γενικες γραμμες

σημερα ξυπνησα αρρωστη...δεν μπορω να καταπιω....

φιλια σε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου κισάκιιι!! τι κανει η κουκλίτσα σου? οι νεες φωτο που εβαλες είναι πολύ ωραιες ειδικά αυτή με το γυαλί!!!χαχαχα μια τετοια ειχα βγαλει και εγω τον μικρό.. κατσε να την ανεβασω να δεις!!!

μπουκιτσα καλή χρονιά και σε σένα πηρε θεση μαχης η μικρή σου?! χαχαχα μπραβο ωραία!

καλως το μπαπακι! καλή χρονιά... χμ τωρα εγω γιατι δεν μπορω να σε φανταστώ να γουρουνιάζεις????!!!οσο για τα του πεθερικου...ασχολίαστα!...

Καλησπέρα κουκλίτσες μου! Βλέπω πως σιγά σιγά επιστρέφουμε όλες στις βάσεις μας...αχ ωραίες οι γιορτούλες πάντως!!!!

Μμμμμμμ, Μαράκι μου μου άνοιξες την όρεξη με όλα αυτά τα φαγητά που περιγράφεις! Περαστικά σου, γρήγορα να γίνεις καλά!!

Μπουκίτσα μου πλησιάζεις κοπελάρα μου ε??? Θέση μάχης η μικρή ε? Ε καιρός της είναι!!Πάντως κι εμένα σε όλους τους υπερηχους με το κεφάλι κάτω είναι (βιάζεται λιγάκι χιχι).

Εμάκι ξάπλα, δεν πειράζει...να ξεκουραστείς όσο χρειαστεί!Για καλό είναι!!!!!!!

Ξανθούλα μου όλα καλά? Μεγαλώνει το σποράκι?

Τονια μου ποτέ δεν ξέρεις πώς τα φερνει η ζωή...ποτέ δεν ξέρεις!!!!!!!

Εγώ μια χαρούλα κουκλίτσες μου, η κοιλίτσα μεγαλώνει και μεγαλώνει και πλέον νιώθω τις κινήσεις της μικρής καθημερινά και το απολαμβάνω!!Σε μια εβδομάδα όμως θα είμαι πίσω στην Αγγλία και δεν θέλω με τίποτα!!Καλόμαθα εδώ : ξεκούραση και φροντίδα από τους φίλους και την οικογένειά μου...Αχ!Anyway,σας αφήνω για την ώρα!

Φιλάκια σε όλες μα όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6237481d19.png

μπραβο ρε μαρακι!!!μπαινακης βγαινακης θελει σε αυτες τις περιπτωσεις!!!εμι παω για τη φωτο λεμεεεεεεεεεεε

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

περαστικα ρε μπαπακισπαστικο να εισαι αρρωστη τις γιορτες!ηρθε μια φιλη με μεια μικρη 10 ετων η οποια εβηχε και ηταν πανω απο το μωρο...μου ηρθε να την πνιξω!αχ το καλο μου μακαρι ναμην παθει τιποτα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ευχαριστω κισα μου! εβαλα και αλλη μια φωτο! απο αραχτος, δουλευταράς!χαχαχαχαχα ειχαμε κατι ξυλα για το τζακι και ειχαν αφήσει κομματάκια στη βεράντα και άρπαξε μονος του τη σκούπα!!!χαχαχαα προκομμένος ο γιος μου!!!

αυτο με τα παιδάκια ειναι πολύ σπαστικο μην ντρέπεσαι να κανεις παρατήρηση κι ας παρεξηγηθούν. την ειχα πατήσει και εγω μια φορα γιατι δεν ηθελα να παρεξηγηθώ αλλά μετα τράβηξα μεγαλο ζορι μια εβδομάδα,,

ε τρεχω και εγω λιγακι αλλα κοριτσια ενα αδελφακι ηταν το καλυτερο για την Εφη μου!

εαν οι εγκυμοσυνες μουν ηταν καλες θα εκανα πολλα παιδια αν μου τα χαριζε ο Θεος βεβαια!

τωρα ομως εχετε σειρα εσεις!

εχω βαλει φωτο στο προφιλ μου

Διαφημίσεις

μαρακι μας τι κανεις?.. μας λείπεις βρε κοριτσι αλλά οκ καταλαβαίνουμε παίρνεις δικαιολογημένες απουσίες! πως τα πατε? εχετε στρωσει? τι λεει η εφη? για πες κανενα νεο?

Εμακι μου κοριτσακι μου πολυ χαρηκα με την εγκυμοσυνη σου!

αλλα το περιμενα κιολας να σου πω την αληθεια!!!

καλα τα παμε τον θηλαζα αποκλειστικα απο την ωρα που γεννηθηκε αλλα τις τελευταιες μερες εκανε ατασταλιες ημουν αυπνη μερες και εκανε κ κολικους κ επειδη θεωρειτε λιγο προωρακι μας εδωσε γαλα για κολικους η παιδιατρος κ ετσι του δινω 2 φορες το βραδυ και ηρεμησε κ αυτος κ εγω!!

η Εφη τρελαμενη με τον αδελφο της πολυ χαρουμενη!

η καισαρικη πηγε πολυ καλα σηκωθηκα αμεσως.Απλα ταλαιπωρεια πριν.

Ευτυχως τελικα πηγαν ολα καλα!

ο μικρος ζοριστηκε 25 λεπτα εκανε να βγει!

δεν ειχα καθολου αμνιακο υγρο και βγηκε τελειως στεγνος πηρε λιγο οξυγονο και λιγο θερμοκοιτιδα αλλα με το που πηγα στο δωματιο μου τον εφεραν και τον θηλασα.Εκεινη την ωρα ενιωσα οτι ο αγγελος μου στον ουρανο ηταν μαζι μου συνεχεια....

σευχαριστω μαρακι μου... ειμαι σίγουρη οτι χάρηκες πολύ. έχεις πολύ καλή καρδιά και ξερω πως μας νοιάζεσαι ολες.. καλά εχει πολύ πλακα οταν γέννησε η αγγελικουλα μας ηταν οι γονιμες μερες μου και οταν γέννησες εσυ έμαθα οτι ειμαι έγκυος... αυτη η παρεα με εχει σημαδέψει! χαχχχαχα:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...