Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

και εμεις δεν καναμε απολυτως τπτ! παρόλο που γιορταζε ο αντρας μου φροντισαμε να λειπουμε εκεινη τη μερα, πηγαμε στην μαμα μου, γιατι δεν ειμαι τωρα για πολλα πολλα και δεν θελω ακομα να το μαθουν και πολλοι. καθε φορα καναμε τραπεζια, χαμος...αλλά φετος ξεκουραστηκα πολύ.. μιλαμε για πολύ υπνο αλλά ποτε δεν ειναι αρκετος Χαχαχαχα!:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι ξεχνα τα τραπεζια...ουτε γω εκανα...αν και νιοπαντρη και οχι εγκυος!!

σιγα.... στη μανα μου,στην μανα του και ησυχια....

να ξεκουραζεσαι εσυ τωρα.... τωρα ειναι αλλιως τα πραγματα φιλεναδα!

ναι ξάπλα οσο μπορώ. εχω αυτήν την αποκόλληση.. δεν εχω δει αιμα αλλά φάνηκε στον υπέρηχο. οι ναυτίες λόγω των πολλών χαπιών που παιρνω είναι πιο έντονες απο την εγκυμοσύνη του Γιαννάκη. δεν εχω δυναμη για τιποτε.

του μικρου του στοιχίζει που δεν με εχει οπως πριν και εχει λιγο περίεργη συμπεριφορά. βγαζει πολύ αντιδραση. δεν ξερω αν εκανα σωστα αλλά του ειπα αν ειναι καλο παιδακι το καλοκαιρι θα ερθει ενα μωρακι και η αλήθεια είναι οτι του αρεσε η ιδεα..ναδουμε πως θα το παρει τελικα

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια δεν σας εχω πει το καταπληκτικό της υπόθεσης. !! εμεινα έγκυος απο την μερια που ειχα κανει το εξωμήτριο!! απο δεξια! σαν θαυμα μου φαινεται! αν ο γιατρος μου δεν το ειχε χειριστεί ετσι, ποσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα..μονο που το σκεφτομαι ανατριχιάζω!!!

καλημερες ομορφες και καλη χρονια και παλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ποποπο τι βλεπω θα γεννηθουν κιαλλα λιονταρακια ε ρε αρχηγουσ που θα εχουμε ετσι τα παιδια μπραβο ρε κοριτσια να γενναμε δυνατα και δυμαμικα παιδακια!!!!!!!!!!!!!! χεχεχδε

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

γεια σου μαιρουλα!!!! καλη χρονιά!

πως τα περάσατε?. ο μικρός είχε την τιμητική του ε??

ναι το μπισκοτακι μου εκανε και ποδαρικο χαχαχαχαχατον βαλαμε και περπατησε και απλωσε το δεξι ποδαρακι πρωτα ασε εχουμε χαζεψει χαχαχαχαχαχα τον ειχαμε ντυσει και αγιο βασιλη τρελα ηταν το πουλακι μου εμεινε και ξυπνιος μεχρι τισ 1 περιπου τελεια !!!!!!!!!!!

τωρα θα παμε στισ 11 τουμηνα για εμβολιο και μαλλον θα μας πει και για φρουτοκρεμες και κρεμες αληθεια εμπειρες μανουλες πια ειναι η σειρα?

ttc72e7.aspx

χμμμμ λοιπον μαιρη, αν τα θυμάμαι καλά αρχίσαμε με λιγο χυμό πορτοκαλιού ανάμεσα στο πρώτο και δεύτερο θηλασμό της ημέρας. 1-2 κουταλιές για να παρακολουθούμε και την αντίδραση του οργανισμού του (μην εχει αλεργιες κλπ) σταδιακά αυξάναμε την ποσότητα και αρχίσαμε να βαζουμε και ενα ενα τα φρούτα μηλο αχλαδι μπανανα δεν θυμαμαι την σειρα ομως. μετα βαλαμε αυγό στην αρχη μονο ασπράδι και λίγο και σιγα σιγα περισσότερο και μετα και τον κρόκο. ετσι αντικαταστήσαμε το γεύμα των 10-11 απο γάλα σε αυγο και φρούτο

μετα βάλαμε και το ρυζάλευρο το απόγευμα σταδιακά παλι.

κουκλιτσεςςςςςςςςςςςς μουυυυυυυυυυυυ!!!!εδω ειμαι!!!τονινο μου,εμακι,μουμου,μια χαρα!!ξανθουλι 15αυγουστο γεννας????σωπα!!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καααααααααααλη Χρονια κοριτσαρες μου πανω απο ολα με υγεια και φουσκωμενες κοιλιτσες σε οσες το θελουν γερα μωρα στις υπολοιπες που ειναι εγκυουλες ή ηδη μανουλες!!!!!!

Τι κανετε?? εμεις πολυ ωραια πηγαμε Ζαγοροχωρια για Πρωτοχρονια.....ξεκουραση και φαγητο!!!!!!! Πριν παμε ειχαμε γιατρο η μικρη ηταν τοτε 2200γρ το πουλακι μου και γυρισμενη προς τα κατω....εχει παρει θεση μαχης μαλλον!!!!χαχαχαχαχα

xpcZp2.png

Ξεχασα να ευχηθω συγχαρητηριαααααααααα σε σενα Ξανθη μου για την εγκυμοσυνη σου μπραβο κοριτσακι μου !!!!!!!!! Αντε με το καλο να εχεις μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...