Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν Μινάκι και μούμου επειδή δεν ξέρω πότε κάνω ωορρηξία απλά την καταλάβαινα αφού γίνει, αυτό τον μήνα με το τέλος της περιόδου κάναμε μέρα παρά μέρα μέχρι την μέρα που περίμενα περίοδο.Σε εμάς έπιασε για δείτε και εσείς μπας και πιάσει πάλι....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Λοιπόν Μινάκι και μούμου επειδή δεν ξέρω πότε κάνω ωορρηξία απλά την καταλάβαινα αφού γίνει, αυτό τον μήνα με το τέλος της περιόδου κάναμε μέρα παρά μέρα μέχρι την μέρα που περίμενα περίοδο.Σε εμάς έπιασε για δείτε και εσείς μπας και πιάσει πάλι....

Σωστη σε βρισκω;)

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Ξανθη μου οποτε ερθει και αν ερθει δεν στεναχωριεμαι για μενα καθολου για τις ζουζουνες μου στεναχωριεμαι και να ξερεις οποτε ερθουν τα μωρακια τους εγω θα κανω παρτυ χαιρομαι με τις χαρες σας

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

mary13 αγορακι 11/8/2010

kisha κοριτσακι 26/10/2010

georgia1974 κοριτσακι 5/11/2010

Αngeliki αγορακι 29/11/2010

Μariaefi αγορακι!!!!!!!!!!!!! 11/12/2010

Μανουλες to be!

bookie ΠΗΤ 15/02 κοριτσακι

julie8 ΠΗΤ 08/05 κοριτσάκι

rita_mavro ΠΗΤ 23/7

xanp ΠΗΤ 15/8

emi ΠΗΤ .......

Εν αναμονη ++++++++ (στελνουμε μπεμπεδοσκονη!!!!)

ginagr 11/12

mpap 13/12

moumou 12/01

margotte 16/01

minaki 19/01

Ξανθη μου οποτε ερθει και αν ερθει δεν στεναχωριεμαι για μενα καθολου για τις ζουζουνες μου στεναχωριεμαι και να ξερεις οποτε ερθουν τα μωρακια τους εγω θα κανω παρτυ χαιρομαι με τις χαρες σας

Και εγω μαζι σου Μινακιιιιι!!!!!!

Διαφημίσεις

Τονια μου ο καιρος που τα εβαφα μαυρα επειδη το νινακι δεν ερχοταν περασαν το πηρα αποφαση οτι θα ερθει μονο αν το θελει εκεινο οποτε ειμαι μια χαρα

Και πολυ καλα εκανες Μινακι και να εισαι σίγουρη πως έτσι θα ερθει πιο ευκολα... γιατι να χανεις τις ομορφες στιγμές της ζωης με μαυρες σκέψεις??

Τόνια μπας και σε ψήσουμε και σένα για αδερφάκι στον Κωνσταντίνο;;;

Η αλήθεια ειναι οτι πέρασα ένα σύντομο διάστημα που μπήκα στον πειρασμό και ο Στελιος το ίδιο.. το συζητήσαμε αλλά ειλικρινα βρε ξανθούλα δεν ξέρω αν το θελω μονο για να ξαναζήσω την περιοδο της εγκυμοσυνης και του μπεμπε ή γιατι πραγματικά θέλω δευτερο παιδί.. οταν βλεπω την αδελφή μου με τις μικρες να την τραβανε σαν λάστιχο λέω απαπαπα καλύτερα με το παιδακι μου ησυχα και ομορφα οπως μέχρι τώρα.. δεν ξερω ίσως το εχουμε μπλοκαρει σαν ιδεα υποσυνείδητα λόγω του προβληματος μας....

ε ναι μωρε σιγα δεν χαλασε και ο κοσμος πια ωωωωωωωω αρκετα στεναχωρεθηκα

και τι κατάλαβες??? ή μάλλον καταλαβες οτι δεν πρεπει να στενοχωριεσαι... επειτα η ζωη μας εχει δειξει (τουλαχιστον εμενα) οτι εχει το δικος της προγραμμα και προηγειται!!! οποτε οσο και να τα παιδευεις ορισμένα πραγματα...

ξερεις Τονια μου κι εγω εμαθα απο ολη αυτη τη διαδικασια οτι φερομουν εντελως εγωιστικα και προσπαθουσα να πεισω τον εαυτο μου οτι το 2ο παιδακι το ηθελα για την Ελισαβετ αλλα εντελει για την παρτυ μου το ηθελα και χαλουσα ολες τις καλες στιγμες με την κουκλιτσα μου

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...