Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ευχομαι η νέα χρονιά να φέρει μόνο χαρές σε όλες. Να χαίρεστε τα μωράκια σας όσες έχετε και οι υπόλοιπες να αποκτήσετε γρήγορα!

Καλως το ριτακι!!! Καλη Χρονια Ριτακι!!! οοοοολα να πανε καλα!! οοοολα ομως!!!

δικιο εχεις δεν βολευαν καθολου οι μερες φετος για οτιδήποτε ούτε για επισκέψεις δίκιο έχεις.. ενταξει τώρα τα φώτα έμειναν και μετα πια ξανα στα καθημερινα... από δουλεια πως πάτε γιατι εμάς ειναι εδω και ένα χρονο τουλάχιστον ανησυχητικά ήσυχα... δυστυχώς!!

δουλεια ησυχα.... πολυ ησυχα.... και νομιζω οτι θα ρθουν δυσκολα τωρα το 11...αλλα θα προσπαθησουμε!!!

Λοιπόν έχω χάλια στομάχι και δεν θέλω να τρώω σχεδόν τίποτα. Έχω κάτι ψιλοζαλάδες αραιά και πού και υπνηλία αλλά όχι πολύ έντονη.Και το στήθος ακόμα πονάει.

Αυτά τίποτα το ιδιαίτερο.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Λοιπόν έχω χάλια στομάχι και δεν θέλω να τρώω σχεδόν τίποτα. Έχω κάτι ψιλοζαλάδες αραιά και πού και υπνηλία αλλά όχι πολύ έντονη.Και το στήθος ακόμα πονάει.

Αυτά τίποτα το ιδιαίτερο.

απο κιλα πως εισαι? εννοω ξεκινας με καλα κιλα????

Τώρα πάω πάλι την Δευτέρα στη γιατρό να μου πει πότε θα πάω για αυχενική και να δει τις εξετάσεις του προγεννητικού ελέγχου που έκανα...Ο Κωνσταντίνος τι κάνει;;;

Πότε θα πάρεις άδεια μούμου;

Ωραια καλα αποτελεσματα να έχεις!! Μια χαρα ειναι ευχαριστήθηκε αυτες τις ημερες γιατι λόγω άδειας ειχα και εγω χρονο και προσπαθούσα οσο επετρεπε ο καιρός και οι δουλειες του σπιτιου να ειμαστε εξω είτε για ψωνια είτε για βολτα... ο γλύκας σου? πως αντιδρα με το νεο του μωρού ή ακομη δεν τον προετοιμάζεις?

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ευχομαι η νέα χρονιά να φέρει μόνο χαρές σε όλες. Να χαίρεστε τα μωράκια σας όσες έχετε και οι υπόλοιπες να αποκτήσετε γρήγορα!

Ριτακιιιι Καλημερα Καλη Χρονια με το καλο το μπεμπακι σου.. πως πας?

Τον μικρό τον είχα ένα άγχος δεν ήθελα να του πω τίποτα ακόμα αλλά μίλαγα στο τηλέφωνο άκουσε και μετά του είπα επειδή όλοι οι φίλοι σου έχουν ένα μωρό αδερφάκι δικό τους να έχεις και εσύ ένα.Ναιιιιιιιιι έλεγε ο μικρός πρέπει και εγώ να έχω ένα.Χθες πήγαμε παιδίατρο και της είπε η μαμά μου έχει ένα μωράκι στην κοιλίτσα της το ξέρετε;;;Καλά δείχνει να το έχει πάρει προς το παρόν θα δείξει.

ευχαριστώ μουμούκα και σε εσένα εύχομαι ότι ποθείς και ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑ

Ξανθούλα με το καλό εύχομαι να πάνε όλα τέλεια!

Αυχενική θα κανω την Τρίτη 11/01 περιμένω πως και πω, έχω πολύ αγωνία κατα τα άλλα καλά ο προγεννητικός μου βγήκε μια χαρά οπότε για την ώρα δεν παίρνω συμπληρώματα εκτός απο ένα πολυβιταμινούχο που έχει πολλά μέσα

Ριτακιιιι Καλημερα Καλη Χρονια με το καλο το μπεμπακι σου.. πως πας?

πω πω... ντροπή τωρα είδα πως είσαι μέσα:oops: μια χαρά είμαι δεν έχω ιδιαίτερες ενοχλήσεις. λίγο κρυωμένη είμαι αλλά το παλέυω

Διαφημίσεις

Τον μικρό τον είχα ένα άγχος δεν ήθελα να του πω τίποτα ακόμα αλλά μίλαγα στο τηλέφωνο άκουσε και μετά του είπα επειδή όλοι οι φίλοι σου έχουν ένα μωρό αδερφάκι δικό τους να έχεις και εσύ ένα.Ναιιιιιιιιι έλεγε ο μικρός πρέπει και εγώ να έχω ένα.Χθες πήγαμε παιδίατρο και της είπε η μαμά μου έχει ένα μωράκι στην κοιλίτσα της το ξέρετε;;;Καλά δείχνει να το έχει πάρει προς το παρόν θα δείξει.

Μην ανησυχεις πολυ καλα το εχει παρει.. εντάξει σιγουρα θα εχεις κρουσματα ζήλιας αυτο ειναι βέβαιο αλλά σε φυσιολογικά επίπεδα.. στο λεω κρινοντας απο δικη μου εμπειρια με την ανηψια μου η οποια μου εχει και της εχω τρελλη αδυναμια ειναι 6 τωρα απο οταν εμαθε οτι ειμαι εγκυος αμα δεν της εκανα το χατηρι ή θυμωνε κατευθειαν το χερι της στην κοιλια εεεε μέχρι και τωρα ενω τον αγαπαει πολυ τον Κων/λη ζηλευει τρελλα εχει "φαει" κατι ξαφνικες ο μικρος αλλο πραγμα!!! οταν ειμαι εγω οταν δεν ειμαι σπιτι μου λεει η μανα μου δεν ακουγονται

πω πω... ντροπή τωρα είδα πως είσαι μέσα:oops: μια χαρά είμαι δεν έχω ιδιαίτερες ενοχλήσεις. λίγο κρυωμένη είμαι αλλά το παλέυω

χαχαχαχα και μεγαλη σου ντροπη μαλιστα :tongue: :tongue: χαχαχαχα μπραβο κοριτσακι μου ετσι χωρις ενοχλήσεις να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου.. πορτοκαλαδες να πινεις βοηθούν πολυ.

Τόνια το περιμένω να έχουμε ζήλιες απλά καθησυχάζομαι γιατί θα είναι 4 ο Σωτήρης οπότε θα καταλαβαίνει καλύτερα και αν όλα πάνε καλά μετά την αυχενική θα του μιλάω συνέχεια ώστε όταν έρθει να είναι όσο πιο προετοιμασμένος γίνεται...

Ρίτα με το καλό η αυχενική σου άντε την άλλη εβδομάδα μπράβο.Εσύ έχεις κανένα σύμπτωμα ζαλάδες και τέτοια;

καλημεραααααααααααααααααααααα

Τονινο παραπονακια μου κανεις?

ε ηρθα κι εγω στην παρεα

Καλως το μου... εμ αμα δεν παραπονεθω δεν εμφανίζεσαι!!

Πως εισαι? η μικρή?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...