Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

mary13 αγορακι 11/8/2010

kisha κοριτσακι 26/10/2010

georgia1974 κοριτσακι 5/11/2010

Αngeliki αγορακι 29/11/2010

Μariaefi αγορακι!!!!!!!!!!!!! 11/12/2010

Μανουλες to be!

bookie ΠΗΤ 15/02 κοριτσακι

julie8 ΠΗΤ 08/05 κοριτσάκι

rita_mavro ΠΗΤ 23/7

emi ..........

Εν αναμονη ++++++++ (στελνουμε μπεμπεδοσκονη!!!!)

ginagr 11/12

mpap 13/12

moumou 12/01

margotte 16/01

minaki 19/01

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Καλημέρα σας....Σας έχω ευχάριστα νέα....Είπα να κάνω παρέα στην Έμι μας να μην περάσει μοναχική εγκυμοσύνη.....Χθες πήγα και γιατρό ακούσαμε καρδούλα και μου είπε όλα καλά και η εμφύτευση πολύ καλή και ο σάκος και τώρα προσεύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος!!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

αχαχαχα!ρε το ξανθουλι το ατιμο σκαρωσε σπορι χριστουγεννιατικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλημερεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς χρονια πολλα με υγεια! ρε ξανθη !!!!!!!!!!!!! μπραβο κοριτσι μου συγχαρητηρια σουν ευχομαι οοοοοοοοοοοοοολα να πανε καλα και το καλοκαιρακι να εχετε το μπεμπακι σας αγκαλιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχομαι σε ολα τα κοριτσακια να αποκτησουν αυτο που θελουν .......... και συντομα!!!!!!!!!!!!!! κισακι πως τα πας με την κορακλα?

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

μια χαρα μαιρουλα!!!μονο χτες ξυπνουσε καθε 2 ωρες τη νυχτα...αλλα ελπιζω σημερα να ξανακοιμηθουμε γιατι μεχρι τωρα ηταν στρωμενη\!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!!

Ξανθούλα μου συγχαρητήρια κοπέλα μου!!!!!!!!!!!Μια υπέροχη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη εύχομαι!!!!!!!Όλα θα πάνε τέλεια!!!!

Κισάκι, τέλειες οι καινούριες φωτογραφίες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλά αυτή με τα γυαλιά είναι σούπερ, χαχαχαχαχαχαχα!!!!

Μαιρούλα μου γλυκιά τί κάνει ο γιός???

Εμένα η κοιλιά μου έχει ξεπεταχτεί για τα καλά, πλέον δεν περνάει απαρατήρητη! Συνειδητοποίησα ότι σε 4 μήνες και 1 εβδομάδα περίπου γεννάω κι έπαθα πλάκα!Πώς περνάει ο καιρός...αχ!!!!!!!!

6237481d19.png

Nαι το ξέρω, αααααααααχχχχχχχχχχχχ!!!!Η μαμά μου της πήρε κι ένα φορμάκι για Χριστουγεννιάτικο δώρο, χιχι! Εγώ ακόμα δεν της έχω ψωνίσει τίποτα, σιγά σιγά...πότε ξεκινήσατε εσείς τα ψώνια αλήθεια???

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...