Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

χαχαχαχαχαχαχα μαρια γρηγορα σε περιμενω οχι τιποτα αλλο εχω ανοιι και τισ κουρτινεσ και με βλεπει ο κοσμοσ θα λεει παει αυτη χαζεψε

χαχαχαχαχχαχα....αν ερθω εγω θα κλεισεις τις κουρτινες????? χαχαχαχαχχα :tongue::tongue::tongue:

Πάντως Μαιρούλα μου σε έχει γλυκάνει ο μπέμπης, τόση ώρα και δεν μου έχεις φωνάξει που δεν διαβάζω, χοχοχοχοχοχοχοχοχο!!!!!!!!Χα, αρνάκι σε έκανε ο παίδαρος!

εχεις δικιο...εκπεμπει κατι αλλο η Μαιρουλα.....

φτου σου Μαιρουλα μας :mrgreen:

αε ρε εχω διαβασει τα απιστευτα σε διαφορα εδω μεσα τσακωνοντουσαν οθι αλλεσ γιατι μια κοπελα δεν ειχε γαλα και πεσαν πανω τησ οτι ειναι ΑΧρηστη μανα και κατθι τευτοιεσ βλακειεσ δεν ειμαστρεβ καλα σορρυ πιου γραφω ετσι αλλα ειοναι και ο χωροσ βλεπεισ χαχα

ειλικρινα ΔΕΝ εχω καταλαβει γιατι τα λενε ολα αυτα?!!!

δλδ τι να κανει μια γυναικα που δεν εχει γαλα????...και πως αυτο τη χριζει αυτοματα σε ΑΧΡΗΣΤΗ μανα????

για μενα ολες αυτες ειναι ΚΑΤΙΝΕΣ...το λιγοτερο και κοσμιοτερο που μπορω να πω!!!

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αε ρε εχω διαβασει τα απιστευτα σε διαφορα εδω μεσα τσακωνοντουσαν οθι αλλεσ γιατι μια κοπελα δεν ειχε γαλα και πεσαν πανω τησ οτι ειναι ΑΧρηστη μανα και κατθι τευτοιεσ βλακειεσ δεν ειμαστρεβ καλα σορρυ πιου γραφω ετσι αλλα ειοναι και ο χωροσ βλεπεισ χαχα

Σοβαρά μιλάς?Άντε ρε!!!Έχεις που έχεις τον καημό σου έχεις και τις άλλες να σε κράζουν!Λες και φταις εσύ η ίδια που δεν έχεις γάλα. Κι εγώ που η μανούλα μου δεν είχε γάλα μα χαρά βγήκα και μια χαρά είμαι...άλλωστε υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα που σε κάνουν καλή και σωστή μαμά. Ουφ! Τα είπα! Σε φαντάζομαι να έχεις παρει αγκαλιά το λαπτοπ και να κάνεις σβούρες στο σαλόνι χαχαχαχαχα!

6237481d19.png

χαχαχαχαχχαχα....αν ερθω εγω θα κλεισεις τις κουρτινες????? χαχαχαχαχχα :tongue::tongue::tongue:

εχεις δικιο...εκπεμπει κατι αλλο η Μαιρουλα.....

φτου σου Μαιρουλα μας :mrgreen:

ειλικρινα ΔΕΝ εχω καταλαβει γιατι τα λενε ολα αυτα?!!!

δλδ τι να κανει μια γυναικα που δεν εχει γαλα????...και πως αυτο τη χριζει αυτοματα σε ΑΧΡΗΣΤΗ μανα????

για μενα ολες αυτες ειναι ΚΑΤΙΝΕΣ...το λιγοτερο και κοσμιοτερο που μπορω να πω!!!

καλε ειναι [πωρομενεσ με τον θηλασμο κουμαντο στο παιδι δου κυρα μου

με ΑΥΤΗΝ την κοπελα μιλουσαμε και μεσω πμ και παραλιγο να παθει καταθλιψη για τισ μουλαρεσ ουστττττττττττ

ttc72e7.aspx

Σοβαρά μιλάς?Άντε ρε!!!Έχεις που έχεις τον καημό σου έχεις και τις άλλες να σε κράζουν!Λες και φταις εσύ η ίδια που δεν έχεις γάλα. Κι εγώ που η μανούλα μου δεν είχε γάλα μα χαρά βγήκα και μια χαρά είμαι...άλλωστε υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα που σε κάνουν καλή και σωστή μαμά. Ουφ! Τα είπα! Σε φαντάζομαι να έχεις παρει αγκαλιά το λαπτοπ και να κάνεις σβούρες στο σαλόνι χαχαχαχαχα!

ασε ζω μια τρελα χαχαχαχα και οκυριοσ το απολαμβανει και γελαει

ttc72e7.aspx

Εγώ πέινασα κουκλίτσες!Πάω να τσιμπήσω κάτι...αχ πολύ χάρηκα που τα είπαμε σήμερα!!!!!!!!!!!!Μαιρούλα μου πολλά πολλά φιλάκια στον μικρό σου που γελάει τρισευτυχισμένος!Και ευχαριστώ για το μότο με τις αγελαδίτσες...θα το έχω υπόψιν!:D

Μαράκι μου περαστικά!!!!!!!Να ξεπιαστείς να αρχίσεις να υλοποιείς τις ιδέες της Μουμού! :shock::shock::shock:

Φιλάκια!!!!!!!!!!!Σμουτς!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Εγώ πέινασα κουκλίτσες!Πάω να τσιμπήσω κάτι...αχ πολύ χάρηκα που τα είπαμε σήμερα!!!!!!!!!!!!Μαιρούλα μου πολλά πολλά φιλάκια στον μικρό σου που γελάει τρισευτυχισμένος!Και ευχαριστώ για το μότο με τις αγελαδίτσες...θα το έχω υπόψιν!:D

Μαράκι μου περαστικά!!!!!!!Να ξεπιαστείς να αρχίσεις να υλοποιείς τις ιδέες της Μουμού! :shock::shock::shock:

μολισ κοιμηθηκε ουφφφφφφφφφφφφ φιλακια κοριτσακι μου ομορφο τα λεμε μαρακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

ttc72e7.aspx

καλη ξεκουραση τζουλη μας!!!!..και καλη ορεξη!!!

ασε καλεεε αν κανω οτι λειι το 3μετρο πλασμα θα γινω κομπος:tongue::tongue::tongue:

μολισ κοιμηθηκε ουφφφφφφφφφφφφ φιλακια κοριτσακι μου ομορφο τα λεμε μαρακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

αχχχχ....κανει νανι?????....φιλακι αμεσως απο μενα!!!!

καλη συνεχεια κοριτσια...και μη χανεστε!!!

φιλια πολλααααααααααααααααααααα

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

καλη ξεκουραση τζουλη μας!!!!..και καλη ορεξη!!!

ασε καλεεε αν κανω οτι λειι το 3μετρο πλασμα θα γινω κομπος:tongue::tongue::tongue:

αχχχχ....κανει νανι?????....φιλακι αμεσως απο μενα!!!!

καλη συνεχεια κοριτσια...και μη χανεστε!!!

φιλια πολλααααααααααααααααααααα

φιλια αγαπη παω για μαγειρεμα τωρα που κοιματε ματσ μουτσ

ttc72e7.aspx

εμακι μου γλυκο ευχομαι ολα να πανε καλα!!!!!!! καλα κανεις και το αφηνεις στην Παναγια μανα ειναι και οντως ξερει τι πρεπει να κανει!!!!! εχε πιστη και ολα θα πανε καλα τιποτα δεν γινεται τυχαια σ αυτην την ζωη!!!!!!!

εμεις πηγαμε γιατρο πριν κανα δυο μερες ειμαστε 1800γρ και εχει παρει και θεση η μπουμπου!!!χιχιχιχιχι καλο παιδακι δεν μπορω να πω!!! κατα τ αλλα ολα καλα θα ξανα παω σε 15 μερες και μετα οταν θα μπω 9ο καθε εβδομαδα!!!!ποπο θα τον βαρεθω στο τελος τον γιατρο!!!!!

χαιρετισματα και φιλια σε ολες σας κριμα που σχεδον ποτε δεν σας προλαβαινω....περιμενω την καινουργια συνδεση στο σπιτι και προς το παρον κλεβω απο τον γειτονα γι αυτο και δεν μπαινω συχνα στο internet!!!!!

xpcZp2.png

κοριτσαρες μου καλησπερα τι κανετε ολα καλα? εμενα με εχουν παρει λιγο τα κατω μου τις τελευταιες μερες το μπεμπε δεν ερχεται:cry::cry::cry: ερχονται και οι γιορτες και μου λειπει πολυ η μανουλιτσα μου αυτα δεν μπαινω για να μην σας ψυχοπλακωνω

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσαρες!

Μινακι γιατι γλυκεια μου απογοητευσε?θα ερθει το μπεμπε !!

++++++++++++ θετικη σκεψη!

για την μαμα σου εχεις δικιο ...παντα αυτες οι μερες ειναι δυσκολες!

ολες καλα??

εμεις Δοξα τον Θεο!

Μανουλες

mary13 αγορακι 11/8/2010

kisha κοριτσακι 26/10/2010

georgia1974 κοριτσακι 5/11/2010

Αngeliki αγορακι 29/11/2010

Μariaefi αγορακι!!!!!!!!!!!!! 11/12/2010

Μανουλες to be!

bookie ΠΗΤ 15/02 κοριτσακι

julie8 ΠΗΤ 08/05 κοριτσάκι

rita_mavro ΠΗΤ 23/7

Εν αναμονη ++++++++ (στελνουμε μπεμπεδοσκονη!!!!)

emi ..........άντε να δούμε αυτή τη φορά!!

ginagr 11/12

mpap 13/12

margotte 18/12

minaki 24/12

moumou 12/01

μαιρουλα σε εβαλα :)

μπουκιτσα μου σε ευχαριστώ για τις ευχές σου..! μια χαρά τα νέα σου κοντεύεις κι εσύ!!

αχχχ με εχει φαει η αγωνια!! ανυπομονώ να ερθει η δευτέρα.. ξέρετε αν στην βιοιατρικη βγάζουν αποτελεσματα πριν τις 3μμ..

θέλω να κανω αλλη μια χοριακη και μια TSH δεύτερα πρωι να τα εχω το απογευμα που θα παω στο γιατρο, πρωτα ο θεος..

μινακι μην πτοείσαι κοριτσι μου.καλη δυναμη

μαριαεφη φιλακια πολλά:) πες μας νεα σου!!

φιλιά!! καλό υπόλοιπο σκ.

Μανουλες

mary13 αγορακι 11/8/2010

kisha κοριτσακι 26/10/2010

georgia1974 κοριτσακι 5/11/2010

Αngeliki αγορακι 29/11/2010

Μariaefi αγορακι!!!!!!!!!!!!! 11/12/2010

Μανουλες to be!

bookie ΠΗΤ 15/02 κοριτσακι

julie8 ΠΗΤ 08/05 κοριτσάκι

rita_mavro ΠΗΤ 23/7

Εν αναμονη ++++++++ (στελνουμε μπεμπεδοσκονη!!!!)

emi ..........άντε να δούμε αυτή τη φορά!!

ginagr 11/12

mpap 13/12

minaki 24/12

moumou 12/01

margotte 16/01

Δυστυχώς πάλι με άλλαξα θέση!!!!!!!!!! :-(

Εμάκι, με το καλό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φτου φτου, ολα καλα θα πανε αυτλη τη φορά!!

Φιλια σε όλες σας κορίτσια!

εμι μου με ολη μου την καρδια ολα να ειναι τελεια!!!

μην μου απογοητευεστε μαναρια μου!

ξερω ειναι δυσκολο το ξερω γιατι εκει ημουν αλλα συμβουλη μου ειναι να χαλαρωσετε και να κανετε σεξ με την καρδια σας!

εχω βαλει φωτο στο προφιλ!

Καλησπεραααααα και Καλη εβδομαδα,

Μαρακι μου ειδα τις φωτο, να σου ζησουν τα αγγελουδια σου να ειστε παντα ευτυχισμενοι και γεροι οι 4 σας.

Μινακιιιιι να μπαινεις οποτε θελεις κοριτσαρα μου ι'αυτο ειμαστε εμεις εδω δεν μας ψυχοπλακωνεις, φιλια πολλα και στην μικρη σου.

Εμακιιιι ελπιζω να εχεις καλα αποτελεσματα απο την χοριακη και απο τον γιατρο σημερα, οποτε μπορεις περιμενουμε νεα σου.

Φιλια πολλα σε ολα τα υπολοιπα κοριτσια και αγορια του καφε μας.

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...