Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! Είμαι καινούρια εδώ! Είναι η πρώτη μου προσπάθεια!Εχω αγοράσει τις ενέσεις menopur,και θα ήθελα να ρωτήσω αν μας επιστράφει κάτι το ταμείο,και αν ναι πως γίνεται αυτο.

Δεν έχω περάσει από επιτροπή.

Σας ευχαριστώ πολύ!Ευχομαι σε ολες να γεμισουν οι αγκαλιες σας με ενα μωράκι!  

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

εμι! Καλή επιτυχία κούκλα. Όλα τελεία εύχομαι αυτή τη φορά. ριτακι κοιλιακός είναι ο υπερίωνσ εγώ τον έκανα στο γιατρό μου δωρεάν και για αίμα πλήρωσα 100 ευρώ-καλή τύχη. Συμπεθερα χάθηκες χαίρομαι σου είσαι κακα. Φιλία σε όλες.τζουλάκι να ζησετε με tο καλό tο μωρακι σου

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πάντως η χοριακη σου υπερδιπλάσιαζεται. Συγκρατημένη αισιοδοξία! Καλό στεριώτο tο σπόρι

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλημερα στα ομορφα κοριτσια!!!!!!!!!!!!! ΕΜΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μακαρι αγαπη μου να σου πανε οοοοοοοοοοοοολα καλα που θα σου πανε δηλαδη γιατι το αξιζεισ κοπελαρα μου! ριτακι !!!!!!!!!!!! μια χαρα θα πασ στην αυχαινικη τιποτα δεν ειναι θα ειναι η πρωτη γυμνη φωτο του παιδιου σου με το καλο εμενα μου ειχαν κανει κολπικο υπερυχο αλλα αυτο παιζει εσυ πηγαινε οργανομενη παντοσ χαχα με πιανεισ?

κισακι πως παει η ζωη με την κορακλα? εμεις καθε μερα χεζομαστε πανω μας ολο και κατι καινουριο μας κανει το μπισκοτακι μου απο ξενυχτια πως πασ?

ttc72e7.aspx

Εμάκι χίλια μπράβο και καλοστέριωτο αυτή την φορά....Να πάνε όλα πολύ πολύ καλά....

Κισσάκο μου τι κάνει η νύφη μου;;;Φορέσατε το ρούχο σας;;;;

Μαίρη τρέλα ο μικρός ε;;;;Είσαστε 4 μηνών τώρα;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

ΕΜΑΚΙ!!!!!!Καλή επιτυχία κουκλίτσα μου!!!Αυτό το σποράκι να πιαστεί για τα καλά και από εδώ και πέρα μόνο ευχάριστα να ακούς!!! Σου αξίζει Εμάκι μου όλα να πάνε καλά...Καλή επιτυχία κι όλες μας οι ευχές μαζί σου!!!!!!

Κισάκι ευχαριστούμε πολύ!!!!!Τί κάνει η κουκλάρα σου????Μεγαλώνει κι ομορφαίνει κι άλλο?

Μπράβο Ριτάκι μου,, μόνο μην κουράζεσαι τόσο πολύ βρε κοπέλα μου! Το σποράκι θέλει προσοχή, ηρεμία και ξεκούραση! Η αυχενική είναι σούπερ εξέταση, για μένα ήταν η πρώτη φορά που συνειδητοποιησα τόσο άμεσα ότι έχω ένα μωράκι μέσα μου...το είδα εκεί μπροστά μου να κινείται, να μασουλάει...αααααχχχχχ!!!!!Κι εμένα εξωτερικά μου την έκαναν!

Ξανθούλα πώς περνάτε Χριστούγεννα με τον μικρό?Του δικού σου τί θα του φέρει ο Άγιος Βασίλης?

Μαιρούλα μου να είσαι καλά με τις ευχούλες σου!!!!!!Καλά κάνετε που ξετρελαίνεστε μαζί του, πώς αλλιώς? Χιχιχιχιχι! Κάθε μέρα δωράκι ε??? Άχου μωρέ η ψυχούλα μου!!!!!!!Θα πλέει σε πελάγη ευτυχίας ο μικρός με τόση αγάπη και φροντίδα...Να μου τον φιλήσεις ναι?????

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Εμάκι χίλια μπράβο και καλοστέριωτο αυτή την φορά....Να πάνε όλα πολύ πολύ καλά....

Κισσάκο μου τι κάνει η νύφη μου;;;Φορέσατε το ρούχο σας;;;;

Μαίρη τρέλα ο μικρός ε;;;;Είσαστε 4 μηνών τώρα;;;

χαχαχαχα ναι ναι 4 και 6 ημερων γιναμε αντρες πια ειναι τοοοοοοοοοοοσο καλο μωρο που ετσι μεγαλωνω 10 χαχαχαχαχαχα γελακια ναζακια τρωνε ολο το φαι μας φτου φτου εχουμε φτασει 6500 κιλα και 65 ποντους!

ttc72e7.aspx

Καλημερααααα,

πωπω το καφε μας σε πληρη δραση.

Εμακιιιιιι απο οτι φαίνεται τελειωσαν τα ψεματα κουκλακι μου ο γλυκας γινεται μεγαλος αδελφός πλεόν!! Κοριτσακι μου μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλά. Και σε ευχαριστω πολυ που το μοιραστηκες γιατι η αλήθεια ειναι οτι ανησύχησα λίγο με την απουσια σου.

Ριτακιιιι με το καλο να δεις το μωρακι σου, τελεια αισθηση

Μαιρουλα μου φιλια πολλα, τι κανει ο ομορφουλης σου?

Κισακι η πορτογυρα η κορη σου μαζεύτηκε ή μπαααα?? χαχααχαααχχ Φιλια πολλα.

Καλημερα Ξανθουλα, φιλια στον μικρουλη σου.

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

ΕΜΑΚΙ!!!!!!Καλή επιτυχία κουκλίτσα μου!!!Αυτό το σποράκι να πιαστεί για τα καλά και από εδώ και πέρα μόνο ευχάριστα να ακούς!!! Σου αξίζει Εμάκι μου όλα να πάνε καλά...Καλή επιτυχία κι όλες μας οι ευχές μαζί σου!!!!!!

Κισάκι ευχαριστούμε πολύ!!!!!Τί κάνει η κουκλάρα σου????Μεγαλώνει κι ομορφαίνει κι άλλο?

Μπράβο Ριτάκι μου,, μόνο μην κουράζεσαι τόσο πολύ βρε κοπέλα μου! Το σποράκι θέλει προσοχή, ηρεμία και ξεκούραση! Η αυχενική είναι σούπερ εξέταση, για μένα ήταν η πρώτη φορά που συνειδητοποιησα τόσο άμεσα ότι έχω ένα μωράκι μέσα μου...το είδα εκεί μπροστά μου να κινείται, να μασουλάει...αααααχχχχχ!!!!!Κι εμένα εξωτερικά μου την έκαναν!

Ξανθούλα πώς περνάτε Χριστούγεννα με τον μικρό?Του δικού σου τί θα του φέρει ο Άγιος Βασίλης?

Μαιρούλα μου να είσαι καλά με τις ευχούλες σου!!!!!!Καλά κάνετε που ξετρελαίνεστε μαζί του, πώς αλλιώς? Χιχιχιχιχι! Κάθε μέρα δωράκι ε??? Άχου μωρέ η ψυχούλα μου!!!!!!!Θα πλέει σε πελάγη ευτυχίας ο μικρός με τόση αγάπη και φροντίδα...Να μου τον φιλήσεις ναι?????

τζουλακι μου!!!!!!!!!!!!!!! πως εισαι καρδουλα μου? πως παει η κοιλιτσα ξεπροβαλε? χαχαχα του το εδωσα ηδη το φιλακι παρε και απο αυτον ενα μουατσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ

ttc72e7.aspx

Καλημερααααα,

πωπω το καφε μας σε πληρη δραση.

Εμακιιιιιι απο οτι φαίνεται τελειωσαν τα ψεματα κουκλακι μου ο γλυκας γινεται μεγαλος αδελφός πλεόν!! Κοριτσακι μου μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλά. Και σε ευχαριστω πολυ που το μοιραστηκες γιατι η αλήθεια ειναι οτι ανησύχησα λίγο με την απουσια σου.

Ριτακιιιι με το καλο να δεις το μωρακι σου, τελεια αισθηση

Μαιρουλα μου φιλια πολλα, τι κανει ο ομορφουλης σου?

Κισακι η πορτογυρα η κορη σου μαζεύτηκε ή μπαααα?? χαχααχαααχχ Φιλια πολλα.

Καλημερα Ξανθουλα, φιλια στον μικρουλη σου.

παρουσα κυρια μου πως εισαι?

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Η κοιλιά έχει ξεπεταχτεί για τα καλά!!!Νομίζω πως πλέον δεν μπορώ να κρυφτώ, με βλέπουν και καταλαβαίνουν χαχαχα! Η αδερφή μου που με είδε για τον γάμο μου είπε πως είναι σαν να έχω βάλει μια μπάλα στην κοιλιά μου χαχαχαχαχα!

Ευχαριστούμε πολύ για τα φιλάκια Τόνια και γιόκα της Μαιρούλας!!!Αλήθεια Μαίρη έχετε σκεφτεί όνομα?

6237481d19.png

γεια σας κοριτσια...μεσημεριασε.... και που ειστε ολες??

Μαρακι ακομα ρομποκοπ? το αντρι σου δεν βοηθαει??? εκμεταλλευσου το!! χε χε χε:tongue::tongue::tongue:τελειωνε εχουμε μωρα να κανουμε! αντε πιαστηκες χριστουγεννιατικα!!!! πως θα κανεις σεξ στο ελκηθρο φετος ε????

αντε αντε!!!!

Τονινο μου,μπουκωνω,ξεμπουκωνω...ασε...βαρεθηκα!!! :?

Μπουκιτσα παντρευτηκες? (καλα να παθεις..τι καταλαβες?? ) αστειευομαι

Τζουλακι? πως ειναι ο εγγαμος βιος ?? (χα χα χα και μενα με ρωτανε αλλα δεν καταλαβα γιατι.... δεν εχει αλλαξει κατι?? θα πρεπε????:confused: )

τι κανουν οι μωρομανες?

οι αλλες καθε ειδους μανες???

αντε μην χανεστε! πειτε τιποτα

φιλια!!

.

χαχαχαχαχαχαχαχα....μαρήηηηηηη....στο εκληθρο ειναι το μόνο ευκόλο!!!:tongue::tongue::tongue:....ξαπλωτη :tongue::tongue::tongue:

εμένα το μόνο που έχει αλλαξει στον εγγαμο βίο ειναι οτι με ρωτάνε τι κανει ο ''άντρας σου''....κατι που με εκνευρίζειιιιι αφορηταααα!!!!....πριν 10 χρονια που ειμασταμ μαζι τι ηταν???...γκομενος???:tongue:

Χίλια χίλια ευχαριστώ αγάπες μου για τις ευχές!!!!!!!!!!!!!

Καλά μουμάκι έγραψες πάλι, σεξ στο έλκηθρο, χαχαχαχαχαχαχα, είσαι απίστευτη!!!!!! Ο έγγαμος βίος μια χαρά, το μόνο που άλλαξε είναι που βάρυνε το δάχτυλό μου από την βέρα :shock:

Μπουκίτσα κουκλίτσα μου η ώρα η καλή!!!!!!Και με το καλό να υποδεχτείτε και το μωράκι σας!!!

Περαστικά Μαράκι μου!!!!Εκμεταλεύσου το και άραξε, χιχι!

Το Ριτάκι μας πού χάθηκε??Όλα καλά νέα μανούλα?

Μαριαεφάκι ο μικρός είναι απίστευτα όμορφος!!!!!!!!Φτου φτου φτου μην σου το ματιάσω!!

Ξανθούλα μας πού έχεις χαθεί??

Τόνια ουουουουουου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κισάκι και Γεωργία τί κάνουν οι μπεμπούλες σας???Μαιρούλα πρώτα Χριστούγεννα με τον μικρό ε???? Τί θα του φέρει ο Άγιος Βασίλης??

Τζουλακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μου γλυκο!!!

πως είσαι????? :mrgreen:....το σπόρι???

απο ναυτίες κτλ πως πας?

τζουλακι μου ξερεις οοοοοοοοοοοοοολεσ οι ευχες στην αγκαλια σου η μαλλον στην κοιλια σου? χαχαχαχα οπου θεσ τελοσ παντον πως τα πας?

εμεισ εχουμε ξετρελαθει ασε καθε μερα ερχεται ο αγιος βασιλης χαχαχαχα το εχουμε χασει τελειως ! θα μαζευτουμε ολη η οικογενεια να αλλαξουμε τον χρονο και μου αρεσει πολυ αυτο! ο μικροσ ολο γελια και χαρες ειναι το πουλακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΓΑΠΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ μουυυυυυυυυυυυυυυυυ !!!!:mrgreen:

τι κανεις κοριτσακι μου?

ο μαθηταρας μου???....αχχχχχχχ δωστου πολλα και σβουρηχτα ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑ :mrgreen::mrgreen:

μια χιονισμενη καλησπερα και απο μενα κοριτσια!!!!

και εγω πλεον μια παντρεμενη γυναικα.....(τι να κανω βρε μουμου μου τον εχω εκθεσει στην κοινωνια επρεπε να αποκαταστησω την τιμη του χαχαχαχα) μας εκανε και τελειο χιονισμενο καιρο ηταν οτι πρεπει!!!!

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας να ειστε παντα καλα!!!!!!

παντα τετοιες χαρες για γαμους και εγκυμοσυνες στο καφε μας!!!!!!!

καλημερααααααααααααααααααααααααααα !!!

Να ζησετε αγαπη μου!!! παντα μαζι & ερωτευμενοι!!!!....αχ χιονησε κιολας....ηταν ρομαντικος ο γαμος.... :mrgreen:

Καλημέρα σας κοπελιές....Όλες καλά;;;Μπουκι κάθε ευτυχία να έχετε και με το καλό η μπουμπου σου άντε λίγο έμεινε!!!!

καλημερα Ξανθουλααααα :mrgreen:

πως πας?

ο μικρος???

Χριστουγεννα????

καλημερα κοριτσάκια!

Μαράκι να σου ζήσει ο γιόκας σου να ναι γερος και ευτυχισμένος και εσείς να τον καμαρωνετε.

μπουκιτσα- Τζουλάκι να ζήσετε και με το καλό να πάρετε στην αγκαλιά σας τα μωρακια σας:-D

sorry που χάθηκα... αυτές τις μέρες είχα παρα πολύ δουλειά και όταν γυρνούσα σπιτι έπεφτα και ξερενόμουνα στον ύπνο.κατα τα άλλα όλα καλά τελικά μάλλον κουραστηκα λίγο.

αφου εισαι καλα...σε συγχωρουμε :tongue:

πως εισαι????

καλήμερα...

αυτό το έγραψα το σαββατο με σκοπο να μην σας ανησυχήσω.. αλλωστε απο μενα δεν ακουτε συχνα ευχαριστα νεα...

δεν κρατήθηκα ομως τελικά και επέστρεψα νωρίτερα..

έχουμε και λέμε...

10-12 χοριακη 14

13-12 ............117

16-12..............807

η αγωνία στο max

τη δευτέρα πάω στο γιατρό

ευχηθείτε μου να πάνε όλα καλά..

σας φιλω...

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααα !!! (τσιριδα ΧΑΡΑΣ!!!!)

Εμακιιιιιιιιιιιιιιιιιι μου!!!!....παλι τα μπηξα καλεεεεε !!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!!!!....χαλαρωσε και απολαυσε το.....όλα πολυ καλα θα πάνε!!!

να σαι καλα Εμυ μου....μου εφτιαξες τη μερα !!!!

ΤΙ χαρές ειναι αυτες που εχουμε καλεεεεεεεεεεεεεεεε?????....φτου φτου φτουυυυυυυ.....δεν σας φτυνω στα μουτρα....να μη σας ματιασω :tongue:

πάντως η χοριακη σου υπερδιπλάσιαζεται. Συγκρατημένη αισιοδοξία! Καλό στεριώτο tο σπόρι

τι κανειςς μαρηηηηηηηηηηηηη Κισαααααααααααα???

τι κανει Η ΚΟΥΚΛΑΡΑ σου????

καλημερα στα ομορφα κοριτσια!!!!!!!!!!!!! ΕΜΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! μακαρι αγαπη μου να σου πανε οοοοοοοοοοοοολα καλα που θα σου πανε δηλαδη γιατι το αξιζεισ κοπελαρα μου! ριτακι !!!!!!!!!!!! μια χαρα θα πασ στην αυχαινικη τιποτα δεν ειναι θα ειναι η πρωτη γυμνη φωτο του παιδιου σου με το καλο εμενα μου ειχαν κανει κολπικο υπερυχο αλλα αυτο παιζει εσυ πηγαινε οργανομενη παντοσ χαχα με πιανεισ?

κισακι πως παει η ζωη με την κορακλα? εμεις καθε μερα χεζομαστε πανω μας ολο και κατι καινουριο μας κανει το μπισκοτακι μου απο ξενυχτια πως πασ?

πεςςςςς τι σας κανειιιι???...ΠΕΣΤΑ ΟΛΑ να τα ''κανουμε'' κ εμεις πανω μας :tongue::tongue: :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οι υπολοιπες???

Μαρακι?????....πως εισαι μικρο μου???

ο παιδαρος????

ρε κοριτσια ΠΟΛΥ χαιρομαι με τις χαρές που βρηκαν το καφε μας!!!

να στε ολες παντα ετσι ευτυχισμενες!!!!

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

χαχαχαχαχαχαχα εδω οταν ημουν εγκυος στην τυχη το βρηκα και το εβαλα αυτο ειναι που λενε η βρυσες του υδραυλικου παντα τρεχουν χαχαχαχαχαχαχα και να με βαλετε και στην λιστα οεο 11/8 σου στελνω πμ να μου το φτιαξεισ οκ?

ttc72e7.aspx

Καλά Μαίρη και όσο μεγαλώνει όλο και περισσότερο θα σας τρελαίνει....

Τζούλακι μου όλα καλά κοπέλα μου με τον μικρό πάμε θέατρα για τα Χριστούγεννα, και γενικά σε δραστηριότητες και το έχει καταχαρεί.Από τον άγιο ζήτησε 150.000 πράγματα και κάθε μέρα λέει και ένα άλλο και μετά μόνο αυτό σήμερα έτσι μόνο αυτό....Μετά του είπα για τον φαταούλα το παιδάκι που τα ήθελε όλα δικά του και στο τέλος δώσανε όλα τα παιχνίδια του σε όλα τα άλλα τα παιδιά και τελικά ζήτησε μόνο ένα γιατί φοβήθηκε....

Τόνια μου εσείς καλά είσαστε;;;;Να σου πω θες να κανονίσουμε και με την Έμι και με όποια άλλη είναι Αθήνα να τα πάμε κανένα θέατρο ή παιδικό μουσείο ή όπου αλλού θέλετε;;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...