Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

υπο στομαχι δενπειραζει καλο ειναι ...για συμπτωμα εννοω!τα ροζ μπεζ δε νομιζω να ειναι επικινδυνα ευχομαι για καλο!καλημερα και καλη εβδομαδασε ολες!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και Καλή εβδομάδα...

Να μας ζήσει και το καινούριο μωρο του καφε!!! Χαμπαρι δεν πηρα τώρα το ειδα..

Τι κάνετε κοριτσάκια μου??

Ριτακι μου μην αγχωνεσαι τίποτε δεν θα ειναι τα αλλα να μιλήσεις ομως να εισαι σίγουρη και να μας ενημερώσεις

Μαργκοτακιιιιι που εισαι βρε κοριτσακι?? Τι κάνει η κοράκλα σου??

Πολλα φιλια στις υπολοιπες!!

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Καλημέρα κι από εμένα κουκλιτσες!!!!!Τί μου κάνετε?? Εγώ πλεόν είμα παντρεμένη γυνάικα, χιχιχιχι! Παντρευτήκαμε με πολιτικό εδώ στην Αγγλία πολύ όμορφα και χαλαρά!! ΘΑ κάνουμε τον θρησκευτικό με την βάφτιση του χρόνου το καλοκαιράκι! Είμαι πολύ χαρούμενη κορίτσια!!!!!!!!!!Την μικρή την νιώθω πιο συχνά, χθες μου έριξε μια κλωτσίτσα σχετικά δυνατούλα και τρελάθηκα! Ψυχούλα μου!!!!!

Ριτάκι μου πάρε την μαία κοορίτσι μου να σου πει, μην αγχώνεσαι και μην τρελάινεσαι όμως...όπως λέει το Κισάκι τίποτα δεν θα είναι!

Κισάκι τί κάνει η μπουμπού? Μεγαλώνει????

Τόνια μου, Μουμάκι μου καλημέρες!!!!!!!!!!

6237481d19.png

καλημερααααααααααααααααααααααα ομορφες!!!!

Να μας ζησειιιιιιιιιιιιι το νεο μωρακιιιιιιιιιιι!!!

Μαριαεφηηηηηηηηηηηηηηηηη μουυυυυυυυυυυυυυ Να σας ζησει ο παιδαρος !!! παντα γερος κ ευτυχισμενος!!!!

πολυ συγκινηθηκα...δεν εχεις περασει και λιγα....ΜΠΡΑΒΟ ΜαραΚΙ μου!!!

Περιμενουμε τα νεα σου!!!!...φιλακια πολλα και με το καλο να πατε σπιτι!!!! :D

Τζουληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Να ζησετεεεεεεεεεεεεε αγαπακιιιιι μου!!!

Παντα μαζι ευτυχισμενοι και ερωτευμενοι!!! και με το καλο να ερθει το μωρακι σας :D:D:D :D:D:D

Ριτακι μου καλημερα !!! μη μου αγχωνεσαι...παρε τηλεφωνο στο γιατρο σου κ εκεινος θα σου πει ;) ΟΛΑ καλα θα πανε!!!

Μαρκοττααααααααααααααααααααακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι τι κανεις???

η μικρουλα σου???

Τονια οβερρρρρρρρρρρρρρρρρρρ :D:D:D

ολα καλα???ο μικρος???

Μουμου....μπονζουρρρρρρρρρρρρρρ :D:D:D

Εμυ μου ελπιζω να εισαι καλα...φιλια πολλα και στον κουκλο σου

Κισαααααααααααααααααααααα???/...που γυριζεις μαρη μες τα χιονια??? :tongue::tongue::tongue:...ικανη σε εχω να βαλεις στο καροτσι αλυσιδες και να πατε με τη μικρη για χιονοπολεμο :tongue::tongue::tongue: χαχαχαχαχχαχα

Αγγελικουλααααααααααααα....ειδα τον μικρο σου στις φωτο....ΚΟΥΚΛΟΣ!!! φτου δτου δτου...περιμενουμε νεα σου!!!

Μινακι???/ γουερ αρ γιουυυυυ μαρη?????

η μικρη καλυτερα???

Γιωργια?????? τι κανεις κουκλι μου??? η μικρη????

φιλια σε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Τζουλακι να ζήσετε κοριτσακι μου, με το καλο να δεχτείτε την κορουλα σας

Μαπακι εδω στην δουλεια βολοδερνω καλα ειμαι και ο κων/λης μια χαρα.

Εσυ τι κάνεις συνήλθες?

Ριτακι τι έγινε μιλησες με την μαία?

Διαφημίσεις

τι κανουν τα κοριτσια μου???

Ριτα???????????????????....μιλησες με τη μαια???

οι υπολοιπες τι κανετε????

Koριτσιαααα που πηγατε ολες?

Μαρακι τι κανεις?

τι κανουν οι μωρομανες? οι μανες? οι θελω να γινω μανα? οι γινομαι οπου ναναι μανα?

ε τι κανετε τελοσπαντων?

εγω χαζολογαω τωρα και καταφερα να πω μια καλημερα(καλησπερα)

ελπιζω να ειστε οοοολες καλα.....

φιλια

γεννησε το μαρακι?????? ααααααααααααααααα να σας ζησει ο παιδαρος!!!!!!!!!! γερος δυνατος και με το καλο να πατε σπιτακι σας!!!!!!

τζουλακι μου να ζησετε παντα ευτυχισμενοι και αγαπημενοι!!!!!!! και με το καλο και το κοριτσακι σου!!!! ποπο ενα χρονο μετα κοιτα τι λεμε!!!!!!!!!! περσυ τετοια εποχη ψαχναμε συμπτωματα....συγκινηθηκα παλι σνιφ σνιφ!!!

εχω και εγω νεα κοριτσια και εγω την πεμπτη θεου θελοντως και καιρου επιτρεποντως παντρευομαι με πολιτικο γαμο και αργοτερα και εμεις παλι πρωτα ο θεος θα κανουμε γαμο βαφτιση χαχαχαχαχα

ευχομαι να ειστε ολες καλα και οσες περιμενουν την ακατανομαστη να μην την δουν για τους επομενους 9 μηνες!!!!

xpcZp2.png

καλημερα!!!!!!!!!!

γυρισαμε

ειμαι μια ευτιχισμενη αγορομανα!!!!!!!

επειδη νυσταζω απιστευτα θα σας πω στα γρηγορα οτι ειμαστε κ οι δυο καλα ο μικρος εκανε λιγο ικτερο αλλα οχι ανυσηχητικο!

η Εφη τρελαμενη με τον αδελφο της!

οσο για τα τις γεννας ενα εχω να πω το αγγελακι μου απο εκει ψηλα εκανε παλι το θαυμα του κοριτσια!!

Διαφημίσεις

Καλημερααααα

Μπουκιτσα μου να ζήσετε, να ειστε παντα ευτυχισμένοι και με το καλο να δεχτειτε την μπουμπουκα σας.

Μαρακι να σου ζησει και παλι ο παιδαρος... απο την αναφορα στο αγγελάκι σου φανταζομαι περασες δύσκολα... τελος καλο ολα καλά.. οποτε μπορεις περιμένουμε νεα σου.

Καλε ερημωσε παλι το καφε..

Ριτακι δεν μας ενημερωσες τελικά τι έγινε μίλησες με την μαία??

Μαπακι μου πως εισαι??

Μουμου ξεμπουκώθηκες??

Μινακι, Ξανθη, Γιωργια, Κισα, Εμακι Φιλια πολλα

Να ζήσουν τα νεόνυμφα ζευγαράκια μας και με το καλό τα μωρά σας....Μαράκι ο γιος σου είναι απίστευτη φατσούλα, πολύ γλυκούλης....Πολλά φιλάκια σε όλες σας και καλές γιορτές να έχουμε!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Πωωωω Πωωωωωω.....χαρες!!!!

Τζουλη μου και παλι να ζησετε!!!!!

Μπουκιεεεεεεεεεεεεεεεεεε η ωρα η καλη ...παντα μαζι * ερωτευμενοι και με το καλο να κρατησετε το αγγελουδι σας!!!!

Μαρακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι να σας ζησει και παλι ο παιδαρος!!!!

δωστου φιλακια πολλαααααααααααααα και στην Εφη σουυυυ!!!

Κοριτσομανες Κισα και Γιωργια τι κανετε???

αχ τα πρωτα Χριστουγεννα με τα μωρα σας ολες!!! :mrgreen:

Ριτακι μου που εισαι??? ολα ΟΚ>?????....μιλησες με τη μαια???

Τονια οβερρρρρρρρρρρρρρρρρ :mrgreen:

καλυτερα ειμαι...βεβαια ακομα δεν μπορω να ντυθω-πλυθω κτλ μονη μου...αλλα καλυτερα ;)

ο μικρος καλα???

Ξανθηηηηηηηηηηη που σαι?????????

ο μικρος???

Μουμου?????????????.....αντε και στα δικα μας φιλεναδα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

γεια σας κοριτσια...μεσημεριασε.... και που ειστε ολες??

Μαρακι ακομα ρομποκοπ? το αντρι σου δεν βοηθαει??? εκμεταλλευσου το!! χε χε χε:tongue::tongue::tongue: τελειωνε εχουμε μωρα να κανουμε! αντε πιαστηκες χριστουγεννιατικα!!!! πως θα κανεις σεξ στο ελκηθρο φετος ε????

αντε αντε!!!!

Τονινο μου,μπουκωνω,ξεμπουκωνω...ασε...βαρεθηκα!!! :?:???::?:???::?:???::?

Μπουκιτσα παντρευτηκες? (καλα να παθεις..τι καταλαβες?? :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:) αστειευομαι

Τζουλακι? πως ειναι ο εγγαμος βιος ?? (χα χα χα και μενα με ρωτανε αλλα δεν καταλαβα γιατι.... δεν εχει αλλαξει κατι?? θα πρεπε????:confused::confused::confused::confused::confused: )

τι κανουν οι μωρομανες?

οι αλλες καθε ειδους μανες???

αντε μην χανεστε! πειτε τιποτα

φιλια!!

.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...