Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Χαχαχχα και εγώ παίρνω mentrol 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

τζουλακι μην αγχωνεσαι περιμενουμε νεα!μαρακαι μου τι κανετε?ριτακι ολακαλα,περαστικα στον αντρουλη σου!μαριαεφη μου...2860 ηταν η δικημου οτανγεννηθηκε με το καλο καλημου!χριστουγεννιατικο δωρακι!20θα γεννησεις,25 θα εισαι σπιτι να σου λεν τα καλαντα με το μωρακι αγκαλια και την εφουλα να χαιρεται!!!!μπουκιτσα....8ος ε?σαν ψεμματα πως περναει οκαιρος?εγω πηρα το οκ απο το γιατρο,κοιλια και μητρα σα αν μη γεννησα!πηγα με τη μικρη και εκανα τα νυχια μου,αυριο αποτριχωση...καιμεσα στην εβδομαδ αθα βαψω και το μαλλι!αχχχχχχχχ!αντε να γινω ανθρωπος!εστρωσ και τομωρο οχι οτι ηταν δυσκολο,αλλα τβωραπου σαραντισαμε εστρωσε προγραμμα κοιμαται περισσοτερο,κιεχω χρονο για ντουζακι,να φαω σαν ανθρωπος,να περιοποιηθω!αλλα...θηλαζω παντου,διακριτικα εννοειται αλλα παντου!τι να γινει εχω βυζοεξαρτωμενη κορη!

χαχαχαχααχχ Γεια σου κισακι να μου φιλησεις την κορακλα σου

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αντε τζουλακι θα δειτε το μωρο σας πιο αναλυτικα απο ποτε λεμε!!

ολα μια χαρα θα ειναι !!!

κουκλες αν δεν εχω γεννησει μεχρι τις 20/12 θα μπω τοτε το πρωι.

το κιντερακι μας ειναι ηδη 2870 (οσο γεννηθηκε η Εφη)!!

απο βδομαδα θα κανω κ τις τελευταιες εξετασεις να ειμαι κομπλε για την καισαρικη

Πολυ καλο σε βαρος το κιντερακι!!! Με το καλο Μαρακι μου να πανε ολα κατευχην!!

Καλα τέλεια η δημοσκοπηση του Εμακιου :D να σου πω δεν ψηφισα δεν εχω διαισθηση του τι θα ειναι αλλα θα σου ευχηθω οτι μου ειχε πει ενας φιλος οταν περιμενα να επαληθευσω το φυλο... Γερο να ειναι και οτι βγει να μεινει!!! :D

μια γρηηηγορη καλημεραααα στις ομορφες!!!!

Τζουλακι μου ολα καλα θα πανε!!!! ΜΗΝ αγχωνεσαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!:D

Ριτακι περαστικα στον καλο σου....σερνονται πολλες ιωσεις....ΠΡΟΣΕΧΕ!!!

μαριαεφη μου πως εισαι??????

τι ημερομηνια γεννας μαρηηηηη???

Μπουκιεεεεεεεε.....εφτασες 8ο??? :D:D:D

αντε ερναει γρηγορα ο καιρος...με το καλο να κρατησεις στην αγκαλια σου τη μπουμπου!!!

μουμουυυυυυ???....γιουχουυυυυυυυυυυυυυυυ :tongue::tongue::tongue:

Εμακι??? ολα καλα???

Γιωργια???? τι κανει η μπεμπα???

Κισααααααααααααααααααααααααααααααααα???....μαρη Κισαααααα????

τι κανει η κισοκορη?????

ρε σεις οι υπολοιπες που ειναι???

Τονια???

Μαργκοττ???

Μινακι???????????????????

κανα νεο απο Αγγελικουλα ειχαμε???

φιλια σε ολες!!!

Τι κανεις κοριτσάκι μου??... εκτος απο το οτι τρεχεις γιατι σίγουρα θα τρέχεις!!! :tongue::tongue::tongue:

mprabo Τζουλακι μου! ειδες μωρε ποσο αναλυτικος ειναι αυτος ο υπερηχος!

εσυ ελεγες απο την αρχη οτι ειναι κοριτσι!! με το καλο!

Κισα καλα κανεις κ θηλαζεις αυτο εχει σημασια αλλωστε! εμενα ο δικος μου δεν ειχε θεμα αρκει να μην εβλεπε το στηθος μου ο κοσμος!

αντε και καλη αρχη α και προσοχη εκτος αν θες δευτερο συντομα!

Τονια πολυ σωστη η ευχη σου!!!ο μικρος καλα??

Διαφημίσεις

κουκλες καλησπερα, μολις μιλησα με το μινακι και μπηκα να σας γραψω τα νεα τους!

η μικρη εγχειριστηκε και χαιρει ακρας υγειας!!!εχει πλακωσει τα παγωτακια και απορει με τη φωνουλα της που ειναι πολυ διαφορετικη, το μινακι μας εχει ξεραθει στο γελιο!!!

θα μπει αυριο αν τα καταφερει...α εχετε και πολλα φιλακια!!!

καλο βραδυ να εχετε!!!μακια

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Αχ να είστε καλά κοπελιές μου!!!!!!!!!!Τελικά όλα καλά!!!!!Μισή ώρα κράτησε ο υπέρηχος και μας τα τσέκαρε όλα είπε κι όλα φαίνονται φυσιολογικά!!!! Φιου!!!Μου έφυγε μεγάλο αγχος, μόνο που τα έλεγε όλα στα αγγλικά και μερικά πράγματα που βλέπαμε δεν καταλάβαινα τί ήταν (πού να ξέρω όλη τη βιολογική ορολογία). Επίσης μάθαμε και το φύλο!!!!!!! Έχουμε κοριτσάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χιχιχιχιχι ήμουν σίγουρη από την αρχή ότι ήταν κοριτσάκι, το ένιωθα πολύ έντονα! Αυτά τα νέα μας, πάω να φάω τίποτα γιατί έχω πεινάσει!!!!! Φιλάκια πολλά πολλά από μαμά και κόρη!

mprabo julie mou! kalh synexeia kai me to kalo!!

... xexe koritsaki elega kai gv oti tha einai!! 2 sta 2 exw petyxei mexri stigmhs.. ante mariaefi erxise na pswnizeis kai tpt se galazio :P

fysuka eyxomai ola ta paidakia na einai kala ti kai na einai ..

polla filakia se oles.. trexw ligo ayton to kairo..

Καλημέραααα

Αννετάκι σε ευχαριστούμε για τα νέα. Να τους πεις περαστικά και πολλα πολλα φιλάκια.. κοντευεις και εσυ κουκλιτσα εε? αντε με το καλό.

Εμακι μήπως να αρχισεις να το κανεις επαγγελμα χαχαχααχαχα :tongue: :tongue: :tongue: για σκεψου ποσες εγκυουλες υπάρχουν στο καφε και στο αλλο πάρεντς?!

Καλημέραααα

Αννετάκι σε ευχαριστούμε για τα νέα. Να τους πεις περαστικά και πολλα πολλα φιλάκια.. κοντευεις και εσυ κουκλιτσα εε? αντε με το καλό.

Εμακι μήπως να αρχισεις να το κανεις επαγγελμα χαχαχααχαχα :tongue: :tongue: :tongue: για σκεψου ποσες εγκυουλες υπάρχουν στο καφε και στο αλλο πάρεντς?!

καλημερα!!!

χμμμμ τονια μου νομιζω οτι εχεις πολύ δίκιο!!!

με την ανεργια που υπάρχει... χαχααχαχαχαχαχαχαχαχ!!!

πολλά φιλάκια ξέχασα να δώσω ιδιαιτέρως στην Μίνα και στην ζουζουνα της

Διαφημίσεις

Όντως Εμακι μου, μήπως να το κάνεις και πιο επαγγελματικά? Χιχιχιχιχι! Φοβερή διάισθηση! Ειδικά στην περίπτωσή μου, εκτός από εμένα κι εσένα, όλοι λέγανε αγοράκι! Τους την φέραμε!

Καλημέρα Τόνια μου!!!!!!!Μια χαρά είναι η ησυχία :-) Τί κάνει ο μικρούλης???

Το μουμάκι πού χάθηκε??

Μαριαεφάκι σουπερ η κοιλίτσα σου!!!!!!!Σε είδα στο φατσοβιβλίο κι είσαι μια γλύκα!!!!!

Καλά ο γιος της Αγγελικούλας μας είναι κούκλος! Είδατε που έβαλε φωτογραφία?

Μπαπάκι γιουχου!!!!!!!Που μας χάθηκες καλε?

Ριτάκι καλύτερα ο καλός σου που ήταν άρρωστος?

Μινάκι περαστικά στην μικρούλα σου!!!!

Ουφ, πάω για διαβασματάκι κουκλίτσες! Φιλάκια ματς μουτς!

6237481d19.png

ευχαριστουμε για τις ευχες σας κοριτσακια μου!!!!!

οριστε και η λιστα φτιαγμενη

Μανουλες!

kisha κοριτσακι 26/10/2010

georgia1974 κοριτσακι 5/11/2010

Αngeliki αγορακι 29/11/2010

Μανουλες to be!

Μariaefi ΠΗΤ 20/12 κιντερ εκπληξη

bookie ΠΗΤ 15/02 κοριτσακι

julie8 ΠΗΤ 08/05 κοριτσάκι

rita_mavro ΠΗΤ 23/7

Εν αναμονη ++++++++ (στελνουμε μπεμπεδοσκονη!!!!)

ginagr 11/12

emi 12/12

mpap 13/12

moumou 16/12

minaki 24/12

margotte ??/??

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

ευχαριστω πολυ κοριτσια, να ειστε κι εσεις παντα καλα και το 2011 να γεμισει εγκυουλες και μανουλες βεβαιως βεβαιως με γερα νινακια!!!

τζουλακι μου με το καλο η κορακλα!!!αλλη μια νυφη στο φορουμ χιχιχι!!!αν και τον εχω λογοδοσμενο τον γιο αλλα "ο αντρας πρεπει ναχει παρελθον και η γυναικα μελλον" ;););) χαχαχα

σας φιλω ολες γλυκα!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

ευχαριστω πολυ κοριτσια, να ειστε κι εσεις παντα καλα και το 2011 να γεμισει εγκυουλες και μανουλες βεβαιως βεβαιως με γερα νινακια!!!

τζουλακι μου με το καλο η κορακλα!!!αλλη μια νυφη στο φορουμ χιχιχι!!!αν και τον εχω λογοδοσμενο τον γιο αλλα "ο αντρας πρεπει ναχει παρελθον και η γυναικα μελλον" ;););) χαχαχα

σας φιλω ολες γλυκα!!!

Να είσαι καλά Αννετάκι μου γλυκό!!!!!!!!Σε ευχαριστώ!!!

Καλέ που έχετε εξαφανιστεί όλες?????Φιλάκια πολλά!!

6237481d19.png

γεια σας κοριτσακια μου!!!

τι κανετε???

οι εγκυουλες μας????? καλα???

οι μανουλες?????

εγω ειμαι ταβλα.με υπερκοπωση....πυρετο 2 μερες...και συν οτι με επιασαν παλι τα μυοσκελετικα μου...θωρακας και πλατη...κλειδωσε για ακομα μια φορα το συστημα και μετακινουμε σαν τον ρομποκοπ !!!!....ουτε να ντυθω μονη μου δεν μπορω.....πφφφ

απο το Μινακι αλλο νεο ειχαμε???

Μινακι πολλα φιλια στη μικρη σου κ σιδερενια!!!

την τυχερουλα τρωει τα παγωτα της τωρα αβερτα εεε???? :tongue::tongue::tongue:

φιλια σε ολες σας

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...