Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια!!

τι κανετε??? εμεις καλα ειμαστε θα μπουμε πρωτα ο Θεος απο βδομαδα στον 8ο μήνα και αρχισαν ηδη οι συσπασεις!!! τιποτα το ανησυχητικο ειπε ο γιατρος απλα μου εδωσε 3 φορες την ημερα και μαγνησιο περα απο ολα τα αλλα....ας ειναι η μπουμπου καλα και ας παιρνω οτι θελει!!!!

ριτακι μου εννοια σου και θα αρχισεις να φουσκωνεις πολυ πολυ συντομα !!!!

μουμου μου αντε σου ευχομαι να μην σου ερθει αυτην την φορα η παλιο περιοδος και πραγματικα καλα κανεις και δεν αγχωνεσαι γιατι συντομα ειμαι σιγουρη οτι θα μπεις και εσυ στο club!!!!

mariaefi πλησιαζει ο καιρος ε???? αντε με το καλο να κρατησεις αγκαλιτσα και το κιντερακι σου!!!!! εγω να σου πω την αληθεια για κοριτσακι σε κοβω παλι!!!!!!! Γερο να ειναι ομως και οτι να ναι πραγματικα!!!!!

τζουλακι μου φουσκωνεις και εσυ σιγα σιγα ε????? πως περναει ο καιρος ρε κοριτσια...

οι υπολοιπες τι κανετε???? ευχομαι να ειστε ολες καλα και να εχουμε καλα Χριστουγεννα και μια υπεροχη χρονια!!!!!!!!!!

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσάκια! τι κάνετε? εμείς είμαστε καλούτσικα και το λέω γιατι ξενυχτίσαμε απόψε, ο αντρούλης μου είχε πυρετό έφτασε 39,5 και τρόμαξα γιατί δεν έπεφτε με τίποτα. Και τώρα έχω πονοκέφαλο και φοβερή νύστα.

Εσείς τι κάνετε κανένα νεο έχουμε?

Αχχχχχχχχχχ κοριτσάκια μου ετοιμάζομαι για την β' επιπέδου κι έχω τόσο άγχος!!!!!!!!!!!!Μακάρι να είναι όλα καλά, μακάρι να δούμε ό,τι πρέπει να δούμε...Σε 40 λεπτά ξεκινάμε για το νοσοκομείο, άγχος!!!!!!!!!!!!!!!

6237481d19.png

μια γρηηηγορη καλημεραααα στις ομορφες!!!!

Τζουλακι μου ολα καλα θα πανε!!!! ΜΗΝ αγχωνεσαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!!:D

Ριτακι περαστικα στον καλο σου....σερνονται πολλες ιωσεις....ΠΡΟΣΕΧΕ!!!

μαριαεφη μου πως εισαι??????

τι ημερομηνια γεννας μαρηηηηη???

Μπουκιεεεεεεεε.....εφτασες 8ο??? :D:D:D

αντε ερναει γρηγορα ο καιρος...με το καλο να κρατησεις στην αγκαλια σου τη μπουμπου!!!

μουμουυυυυυ???....γιουχουυυυυυυυυυυυυυυυ :tongue::tongue::tongue:

Εμακι??? ολα καλα???

Γιωργια???? τι κανει η μπεμπα???

Κισααααααααααααααααααααααααααααααααα???....μαρη Κισαααααα????

τι κανει η κισοκορη?????

ρε σεις οι υπολοιπες που ειναι???

Τονια???

Μαργκοττ???

Μινακι???????????????????

κανα νεο απο Αγγελικουλα ειχαμε???

φιλια σε ολες!!!

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

αντε τζουλακι θα δειτε το μωρο σας πιο αναλυτικα απο ποτε λεμε!!

ολα μια χαρα θα ειναι !!!

κουκλες αν δεν εχω γεννησει μεχρι τις 20/12 θα μπω τοτε το πρωι.

το κιντερακι μας ειναι ηδη 2870 (οσο γεννηθηκε η Εφη)!!

απο βδομαδα θα κανω κ τις τελευταιες εξετασεις να ειμαι κομπλε για την καισαρικη

Διαφημίσεις

τζουλακι μην αγχωνεσαι περιμενουμε νεα!μαρακαι μου τι κανετε?ριτακι ολακαλα,περαστικα στον αντρουλη σου!μαριαεφη μου...2860 ηταν η δικημου οτανγεννηθηκε με το καλο καλημου!χριστουγεννιατικο δωρακι!20θα γεννησεις,25 θα εισαι σπιτι να σου λεν τα καλαντα με το μωρακι αγκαλια και την εφουλα να χαιρεται!!!!μπουκιτσα....8ος ε?σαν ψεμματα πως περναει οκαιρος?εγω πηρα το οκ απο το γιατρο,κοιλια και μητρα σα αν μη γεννησα!πηγα με τη μικρη και εκανα τα νυχια μου,αυριο αποτριχωση...καιμεσα στην εβδομαδ αθα βαψω και το μαλλι!αχχχχχχχχ!αντε να γινω ανθρωπος!εστρωσ και τομωρο οχι οτι ηταν δυσκολο,αλλα τβωραπου σαραντισαμε εστρωσε προγραμμα κοιμαται περισσοτερο,κιεχω χρονο για ντουζακι,να φαω σαν ανθρωπος,να περιοποιηθω!αλλα...θηλαζω παντου,διακριτικα εννοειται αλλα παντου!τι να γινει εχω βυζοεξαρτωμενη κορη!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Αχ να είστε καλά κοπελιές μου!!!!!!!!!!Τελικά όλα καλά!!!!!Μισή ώρα κράτησε ο υπέρηχος και μας τα τσέκαρε όλα είπε κι όλα φαίνονται φυσιολογικά!!!! Φιου!!!Μου έφυγε μεγάλο αγχος, μόνο που τα έλεγε όλα στα αγγλικά και μερικά πράγματα που βλέπαμε δεν καταλάβαινα τί ήταν (πού να ξέρω όλη τη βιολογική ορολογία). Επίσης μάθαμε και το φύλο!!!!!!! Έχουμε κοριτσάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χιχιχιχιχι ήμουν σίγουρη από την αρχή ότι ήταν κοριτσάκι, το ένιωθα πολύ έντονα! Αυτά τα νέα μας, πάω να φάω τίποτα γιατί έχω πεινάσει!!!!! Φιλάκια πολλά πολλά από μαμά και κόρη!

6237481d19.png

Μανουλες!

kisha κοριτσακι 26/10/2010

georgia1974 κοριτσακι 5/11/2010

Αngeliki αγορακι 29/11/2010

Μανουλες to be!

Μariaefi ΠΗΤ 20/12 κιντερ εκπληξη

bookie ΠΗΤ 15/02 κοριτσακι

julie8 ΠΗΤ 08/05 κοριτσάκι

rita_mavro ΠΗΤ 23/7

Εν αναμονη ++++++++ (στελνουμε μπεμπεδοσκονη!!!!)

minaki 26/11?

ginagr 11/12

emi 12/12

mpap 13/12

moumou 16/12

margotte ??/??

Διόρθωσα και την λίστα και με έκανα ροζ!

6237481d19.png

Αχ να είστε καλά κοπελιές μου!!!!!!!!!!Τελικά όλα καλά!!!!!Μισή ώρα κράτησε ο υπέρηχος και μας τα τσέκαρε όλα είπε κι όλα φαίνονται φυσιολογικά!!!! Φιου!!!Μου έφυγε μεγάλο αγχος, μόνο που τα έλεγε όλα στα αγγλικά και μερικά πράγματα που βλέπαμε δεν καταλάβαινα τί ήταν (πού να ξέρω όλη τη βιολογική ορολογία). Επίσης μάθαμε και το φύλο!!!!!!! Έχουμε κοριτσάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χιχιχιχιχι ήμουν σίγουρη από την αρχή ότι ήταν κοριτσάκι, το ένιωθα πολύ έντονα! Αυτά τα νέα μας, πάω να φάω τίποτα γιατί έχω πεινάσει!!!!! Φιλάκια πολλά πολλά από μαμά και κόρη!

Μαμα και κορη... τέλειο ακουγεται...

Μπράβο Τζουλακι μου με το καλό να την κρατήσεις στην αγκαλια σου.

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...