Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Λες ε??? Κι εμένα η διαίσθησή μου κοριτσάκι μου λέει! Για να δούμε Εμάκι μου! Οι περισσότεροι λένε πως έχω αγοράκι, θα τους ταπώσουμε λες άραγε? Χιχιχιχιχιχιχι! Δεν το ήξερα αυτό για την δυσκολία της εγκυμοσύνης...τελικά είμαστε καλόβολα εμείς τα κοριτσάκια!

χεχε εμείς το κοριτσάκια είμαστε.. παντός καιρού;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κουκλίτσα μου καλώς μας ήρθες!!!! Λοιπόν, από ότι κατάλαβα έχεις ήδη καθυστέρηση ε? Γιατί δεν κάνεις ένα τεστάκι ή ακόμα καλύτερα χοριακή? Τα ροζ μπορεί να είναι και σύμπτωμα εγκυμοσύνης, έχω διαβάσει από άλλες κοπέλες ότι μπορεί να έχουν κάτι καφέ-ροζ υγρά κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης τους. Σου εύχομαι ολόψυχα να είναι αυτό που επιθυμείς!!!!!!

σ ευχαριστω πολυ julie μου για την απαντηση σου!!αναρρωτιεμαι ομως!!οντως την 24η μερα μπορει να γινει η εμφυτευση η βλακειες λεω τελικα??επισης γινεται να υφισταται εγκυμοσυνη και να εχω και ροζ και καφε υγρα ??αραια και που εχω και κοκκινο και καφεκοκκινο.τα χω παιξει!εχω μπερδευτει απιστευτα!!καθυστερηση που με ρωτησες ειχα 2 μερες και μετα ξεκινησαν αυτα που εγραψα!!

σ ευχαριστω πολυ julie μου για την απαντηση σου!!αναρρωτιεμαι ομως!!οντως την 24η μερα μπορει να γινει η εμφυτευση η βλακειες λεω τελικα??επισης γινεται να υφισταται εγκυμοσυνη και να εχω και ροζ και καφε υγρα ??αραια και που εχω και κοκκινο και καφεκοκκινο.τα χω παιξει!εχω μπερδευτει απιστευτα!!καθυστερηση που με ρωτησες ειχα 2 μερες και μετα ξεκινησαν αυτα που εγραψα!!

http://www.fskilkis.gr/index.php?option=com_womancalendar&action=render&josDate=2010-11-05&josMP=28&josML=7

λιλακι μου σε αυτό το λινκ μπορείς ν δεις τον κύκλο σου.

εμφύτευση γίνεται περίπου 4 μέρες μετά τη σύλληψη.

ελπίζω να βοηθάει αυτό.. πάντως ότι και να είναι το άγχος είναι ο χειρότερος σύμβουλος.

:)

Κοίτα, η εμφύτευση γίνεται περίπου μία εβδομάδα μετά την σύλληψη οπότε είναι πολύ πιθανο να έγινε την 24η μέρα! Όσο για τα καφέ ροζ, προσωπικά δεν είχα τίποτα αλλά πολλές κοπέλες έχω διαβάσει στο φόρουμ πως είχαν κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης τους. Υγρά υποθέτω κι όχι κανονικό αίμα...Αλλά δεν είχα εμπειρία για να σου πω κάτι παραπάνω.

Μπορεί απλώς να είναι και περίεργη περίοδος, τί να πω? Πάντως κάνε μια χοριακούλα γιατί αν είσαι εγκυος είναι καλύτερο να το ξέρεις και να λάβεις τα μέτρα σου νωρίς νωρίς!!!

6237481d19.png

επισης να αναφερω και συγνωμη για την παραλειψη οτι 2 του μηνος ταξιδεψα και 3 του μηνος επεστρεψα το βραδυ παλι σπιτι που οπως καταλαβαινετε ειχα τρεξιμο και ημουν συνεχεια στην κουραση και σαν να μην εφτανε αυτο το ιδιο βραδυ πηγα καπακια για δουλεια μεχρι τις 5 το πρωι !!παιζει να ειναι κι απο αυτο??λεω εγω τωρα!!γιατι απο κει και μετα ξεκινησαν ολα!!συγνωμη κοριτσια μου αν σας κουραζω!!!!και παλι συγνωμη!!

Διαφημίσεις

επισης να αναφερω και συγνωμη για την παραλειψη οτι 2 του μηνος ταξιδεψα και 3 του μηνος επεστρεψα το βραδυ παλι σπιτι που οπως καταλαβαινετε ειχα τρεξιμο και ημουν συνεχεια στην κουραση και σαν να μην εφτανε αυτο το ιδιο βραδυ πηγα καπακια για δουλεια μεχρι τις 5 το πρωι !!παιζει να ειναι κι απο αυτο??λεω εγω τωρα!!γιατι απο κει και μετα ξεκινησαν ολα!!συγνωμη κοριτσια μου αν σας κουραζω!!!!και παλι συγνωμη!!

Δεν μας κουράζεις, αλλά για να μην το έχεις άγχος γιατί δεν κάνεις μια χοριακή, ή έστω ένα τεστάκι? Έτσι θα ηρεμήσεις κι εσυ, και άλλωστε αν είσαι εγκυούλα είναι καλό να το ξέρεις για να προσέχεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου...

6237481d19.png

δεν μασ κουραζεις καθολου:)

μερικές φορές όντως η υπερβολική κούραση όντως προκαλεί ανωμαλίες στον κύκλο με καθυστερήσεις όμως.. για τα υγρά μου λες δεν ξέρω αν σχετίζονται..:confused:

κοριτσακια μου πραγματικα σας ευχαριστω παρα πολυ για τις αμεσες απαντησεις σας!!!θα δω πως θα παει και σημερα το πραγμα και αυριο λεω να κανω ενα τεστακι να ξερω τι μου γινεται!!το τεστ θα δειξει αν εχω και αυριο ροζ??

κοριτσακια μου πραγματικα σας ευχαριστω παρα πολυ για τις αμεσες απαντησεις σας!!!θα δω πως θα παει και σημερα το πραγμα και αυριο λεω να κανω ενα τεστακι να ξερω τι μου γινεται!!το τεστ θα δειξει αν εχω και αυριο ροζ??

θα σε συμβούλευα να πας κατ ευθείαν για χοριακη , δεν υπαρχει πιο σιγουρη εξέταση.

περιμενουμε νεα σου! ευχομαστε ολα καλά!!

Διαφημίσεις

Αν είσαι έγκυος θα δείξει εφόσον έχουν περάσει τόσες μέρες, τα ροζ δεν έχουν σχέση με την ορμόνη που ανιχνεύει. Όπως λέει και το Εμάκι η χοριακή είναι πιο σίγουρη αλλά κι εγώ με τεστάκι έμαθα πως είμαι έγκυος και δεν έκανα ποτέ χοριακή. Περιμένουμε νέα σου! Εύχομαι να είναι ό,τι επιθυμεις!!!!!!!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...