Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

ναι,νομιζω οτι σας εχω τακτοποιησει ολες...χα χα

μειναμε 2-3 νομιζω......

εγω κανονικα 16 του μηνου....

αντε να δουμε....

Fingers Crossed κουκλίτσα!!!!!!!!!Μακάρι να σου κάτσει χριστουγεννιάτικο δωράκι το μπεμπάκι σου!!!!!!!

Γεια σου Εμάκι μου!!!!!!Περαστικά σας και γρήγορα περαστικά!!!!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α γεια σου! κι εμεις δεν το πολυσυζηταμε...οτι ειναι να γινει θα γινει..αμα θελει...

ετσι ισως ερθει καλυτερα..

εμενα ο γιατρος μου (ωρλ) οχι γυναικολογος μου ειπε οτι εχω στρες!!!

οποτε...ασε.....

δεν μπορω αλλο..λιγο το ενα λιγο το αλλο...ασε ....

ας ειμαστε καλα και τοτε θα ρθει

α γεια σου! κι εμεις δεν το πολυσυζηταμε...οτι ειναι να γινει θα γινει..αμα θελει...

οποτε...ασε.....

έτσι ακριβώς ...σκέφτομαι πως ήμουν όταν έμεινα έγκυος στον Γιαννάκη, που ήμουν μέσα στην καλή χαρα, ενα μήνα μετά το γάμο, που δεν σκεφτόμουν για παιδί, ούτε τις γόνιμες δεν ήξερα..!! ε τότε ήταν που όλα πήγαν ρολόι.. οπότε τι να το παιδεύω τώρα...είδαμε τι γίνεται όταν αυτά γίνονται με πίεση..

οποτε ουτε ξερω αν καναμε κατι αυτο το μηνα, ουτε που με νοιαζει.. :) :)

οποτε...ασε.....

Αυτό το στρες είναι άστα να πάνε!!!!!!! Πρέπει λίγο να τα γράψουμε όλα, εγώ πλέον δεν μπορώ να ακούω και να διαβάζω ειδήσεις, στενοχωριέμαι τόσο πολύ που σκέφτομαι να κάνω αποχή μέχρι να γεννήσω. Βέβαια βοηθαέι και το ότι είμαι εκτός Ελλάδας...

Όσο για το μπεμπέ συμφωνώ απόλυτα! Χίλιες φορές το έχω διαβάσει αλλά πραγματικά τον μόνο μήνα που δεν το περίμενα και δεν το σκεφτόμουν καθόλου μα καθόλου μου έκατσε το νινί...Δύσκολο να το πετύχεις όμως το ομολογώ...

6237481d19.png

Διαφημίσεις

δεν γινεται κοριτσια...αυτο σκεφτομουν εγω...

δηλαδη, για να καταλαβετε: ειχα 5-6 μερες υγρα...να λεω ωορηξια... 5-6 μερες τωρα ποναω..συνολο 10...ε τι ωορηξια ειναι αυτη??? που ειναι το αυγο? οεο?

αι σιχτηρ θα κατσω να σκασω...

οτι ειναι να γινει θα γινει....

κοριτσια σεξ και παλι σεξ χωρις αγχος και φυσικα μην μετρατε μερες!

καντε αυτο που θελετε και θα ερθει!

εγω περιμενω να περασει ο καιρος μπας και δω παλι λιγη χαρα!!χαχαχ!

δεν γινεται κοριτσια...αυτο σκεφτομουν εγω...

δηλαδη, για να καταλαβετε: ειχα 5-6 μερες υγρα...να λεω ωορηξια... 5-6 μερες τωρα ποναω..συνολο 10...ε τι ωορηξια ειναι αυτη??? που ειναι το αυγο? οεο?

αι σιχτηρ θα κατσω να σκασω...

οτι ειναι να γινει θα γινει....

και γω δυστυχώς καταλαβαίνω την ωορρηξία μου αλλά θα προτιμούσα να μην την καταλάβαινα.

κοριτσια σεξ και παλι σεξ χωρις αγχος και φυσικα μην μετρατε μερες!

καντε αυτο που θελετε και θα ερθει!

εγω περιμενω να περασει ο καιρος μπας και δω παλι λιγη χαρα!!χαχαχ!

μαρακι στα τελευταια μετρα της τελικής ευθείας είσαι!!!!!! αντε γιατι περιμένει ο ...γιος(λέω εγώ:)!!χεχε! στην αγγελικουλα μας πάντως το ειχα πετύχει!!!!!!! )να βγει να σας γνωρίσει !!!!!!!!

μαρακι στα τελευταια μετρα της τελικής ευθείας είσαι!!!!!! αντε γιατι περιμένει ο ...γιος(λέω εγώ:)!!χεχε! στην αγγελικουλα μας πάντως το ειχα πετύχει!!!!!!! )να βγει να σας γνωρίσει !!!!!!!!

Κι εγώ γιος πιστεύω πως είναι Μαράκι μου!!!

Εμάκι για μένα έχεις καμιά μαντεψιά?Μεθαύριο θα μάθουμε!!!!!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ γιος πιστεύω πως είναι Μαράκι μου!!!

Εμάκι για μένα έχεις καμιά μαντεψιά?Μεθαύριο θα μάθουμε!!!!!

βασικά επειδή λένε ότι τα αγοράκια είναι πιο ευαίσθητα στην αγγελική είχα πει αγόρι επειδή είχε δύσκολη εγκυμοσύνη με αποκολλήσεις.. (και εγω είχα αποκόλληση στην αρχή )

και η μαριαέφη είχε δύσκολη οπότε..λέω μήπως είναι αγόρι..

εσυ δοξα τω θεω έχεις πολύ καλή εγκυμοσύνη οπότε λέω ....κοριτσάκι?????? για να δουμε...!

κοριτσακια μου γεια σας κι απο μενα!!πρωτη φορα μπαινω στην παρεα σας κι ελπιζω να με βοηθουσατε λιγο σε κατι που μου συνεβη κι εχω ψιλομπερδευτει!!!τελευταια περιοδος στις 5/11 με κυκλο 28 ημερων.και οωρρυξια εκανα στις 18/11 μετα απο 14 μερες δηλαδη.το καταλαβα γιατι ειχα και ροζ υγρα.ολο το μηνα ειχα συνεχεια υγρα .την 24η μερα μετα απο επαφη ειδα παλι ροζ υγρα.μου φανηκε περιεργο κι ελεγα να δεις που θα αδιαθετησω νωριτερ γιατι αποτομες κινησεις να πεις κατα την επαφη δεν καναμε να το ριξω εκει!.βαση υπολογισμων περιμενα κανονικα στις 2/12.ομως εγω ουτε πονο ειχα ουτε τιποτα.μονο στο στηθος οι θηλες πολυ ευαισθητες.ωσπου 4/12 ειδα καποια στιγμη ειδα ροζ υγρα αλλα μονο στο σκουπισμα.το βραδακι στη σερβιεττα ειδα καφε καφε υγρα που εγω δεν εχω ποτε.στις 5/12 χτες δηλαδη ξεκινησαν πονακια στην κοιλια και ειδα παλι στη σερβιεττα ροζ που μετα γινονταν παλι καφε και μετα παλι ροζ κοκκινα. οτι να ναι δηλαδη,αλλα η κοιλια μου με πεθαινε,σημερα εχω λιγο κοκκινο που ειναι σαν ιχνη στη σερβιεττα.ο πονος στην κοιλια εχει ελαττωθει αλλα το στηθος ακομα ποναει.επισης η μεση μου ποναει οπως πονουσε και ολο το μηνα!!συγωμη αν σας κουρασα και αν ημουν πολυ περιγραφικη αλλα μου χε κολλησει οτι τα ροζ που ειδα την 24η μερα μαλλον ηταν εμφυτευση και τωρα τα χω παιξει.γιατι αν οντως τελικα αδιαθετησα τι σοι περιοδος ειναι αυτη??ελπιζω να μου δωσετε τα φωτα σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!

βασικά επειδή λένε ότι τα αγοράκια είναι πιο ευαίσθητα στην αγγελική είχα πει αγόρι επειδή είχε δύσκολη εγκυμοσύνη με αποκολλήσεις.. (και εγω είχα αποκόλληση στην αρχή )

και η μαριαέφη είχε δύσκολη οπότε..λέω μήπως είναι αγόρι..

εσυ δοξα τω θεω έχεις πολύ καλή εγκυμοσύνη οπότε λέω ....κοριτσάκι?????? για να δουμε...!

Λες ε??? Κι εμένα η διαίσθησή μου κοριτσάκι μου λέει! Για να δούμε Εμάκι μου! Οι περισσότεροι λένε πως έχω αγοράκι, θα τους ταπώσουμε λες άραγε? Χιχιχιχιχιχιχι! Δεν το ήξερα αυτό για την δυσκολία της εγκυμοσύνης...τελικά είμαστε καλόβολα εμείς τα κοριτσάκια!

6237481d19.png

κοριτσακια μου γεια σας κι απο μενα!!πρωτη φορα μπαινω στην παρεα σας κι ελπιζω να με βοηθουσατε λιγο σε κατι που μου συνεβη κι εχω ψιλομπερδευτει!!!τελευταια περιοδος στις 5/11 με κυκλο 28 ημερων.και οωρρυξια εκανα στις 18/11 μετα απο 14 μερες δηλαδη.το καταλαβα γιατι ειχα και ροζ υγρα.ολο το μηνα ειχα συνεχεια υγρα .την 24η μερα μετα απο επαφη ειδα παλι ροζ υγρα.μου φανηκε περιεργο κι ελεγα να δεις που θα αδιαθετησω νωριτερ γιατι αποτομες κινησεις να πεις κατα την επαφη δεν καναμε να το ριξω εκει!.βαση υπολογισμων περιμενα κανονικα στις 2/12.ομως εγω ουτε πονο ειχα ουτε τιποτα.μονο στο στηθος οι θηλες πολυ ευαισθητες.ωσπου 4/12 ειδα καποια στιγμη ειδα ροζ υγρα αλλα μονο στο σκουπισμα.το βραδακι στη σερβιεττα ειδα καφε καφε υγρα που εγω δεν εχω ποτε.στις 5/12 χτες δηλαδη ξεκινησαν πονακια στην κοιλια και ειδα παλι στη σερβιεττα ροζ που μετα γινονταν παλι καφε και μετα παλι ροζ κοκκινα. οτι να ναι δηλαδη,αλλα η κοιλια μου με πεθαινε,σημερα εχω λιγο κοκκινο που ειναι σαν ιχνη στη σερβιεττα.ο πονος στην κοιλια εχει ελαττωθει αλλα το στηθος ακομα ποναει.επισης η μεση μου ποναει οπως πονουσε και ολο το μηνα!!συγωμη αν σας κουρασα και αν ημουν πολυ περιγραφικη αλλα μου χε κολλησει οτι τα ροζ που ειδα την 24η μερα μαλλον ηταν εμφυτευση και τωρα τα χω παιξει.γιατι αν οντως τελικα αδιαθετησα τι σοι περιοδος ειναι αυτη??ελπιζω να μου δωσετε τα φωτα σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Κουκλίτσα μου καλώς μας ήρθες!!!! Λοιπόν, από ότι κατάλαβα έχεις ήδη καθυστέρηση ε? Γιατί δεν κάνεις ένα τεστάκι ή ακόμα καλύτερα χοριακή? Τα ροζ μπορεί να είναι και σύμπτωμα εγκυμοσύνης, έχω διαβάσει από άλλες κοπέλες ότι μπορεί να έχουν κάτι καφέ-ροζ υγρά κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης τους. Σου εύχομαι ολόψυχα να είναι αυτό που επιθυμείς!!!!!!

6237481d19.png

Κουκλίτσα μου καλώς μας ήρθες!!!! Λοιπόν, από ότι κατάλαβα έχεις ήδη καθυστέρηση ε? Γιατί δεν κάνεις ένα τεστάκι ή ακόμα καλύτερα χοριακή? Τα ροζ μπορεί να είναι και σύμπτωμα εγκυμοσύνης, έχω διαβάσει από άλλες κοπέλες ότι μπορεί να έχουν κάτι καφέ-ροζ υγρά κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης τους. Σου εύχομαι ολόψυχα να είναι αυτό που επιθυμείς!!!!!!

συμφωνώ με την τζουλη, υπάρχει περίπτωση να είσαι έγκυος.. καλό είναι να το διευκρινίσεις το συντομότερο δυνατό κατά προτίμηση με μια β χοριακή, για να δεις τι θα κάνεις από κει και πέρα... δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά αν είσαι έγκυος μπορεί αυτά τα ροζ-καφέ να είναι σημάδια κάποιας αποκολλησούλας η οποία βεβαία τις περισσότερες φορές δεν είναι τπτ σοβαρό.. χρειάζεται ξεκούραση και τπτ παραπάνω

άλλα και στην περίπτωση που δεν είσαι, κάλο είναι να μιλήσεις με τον γυναικολόγο σου ώστε να καταλάβετε γιατί σου κάνει αυτά τα περίεργα..

εύχομαι τα καλύτερα..:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...