Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το Εφακι ασε εχει ανυπομονεσια!

αφου στην ταξη μου ειπε η δασκαλα δεν συμμετεχει ρε γμτ! ενω τα ξερει οταν την ρωταει δεν σηκωνει απο μονη της το χερι.Την συζητησα και μου ειπε οτι δνε μπορει εχει το μυαλο της στο μωρο !!

ειναι τοσο γλυκεια μου φιλαει την κοιλια συνεχεια και θελει να καλεσει ολους τους φιλους της στην κλινικη!

Διαφημίσεις

Καλημέρα Μουμάκι και Μαράκι!

Τί μου κάνετε κουκλίτσες μου?? Μαράκι μου τέλεια!!!!!!!!Θα δεις το κιντεράκι σου τόόόόόόόόόόόόσο σύντομα!!!!!!Με το καλό αγάπη μου!!

Μουμάκι, πρωινή πρωινή εσύ ε??? Πώς πέρασες το σκ σου? Πήγατε βολτούλα? Έμαθα πως είχατε τέλεια μέρα χθες εκεί!!!!!!

6237481d19.png

καλημερα τζουλακι....

χτες ειχε ωραια μερα οντως..και σημερα ωραια ειναι αλαλ εχει κρυο!(δοξα)

καλα ειμαι,κουρασμενη,ειχαμε κατι φιλους το σαββατο το βραδυ στο σπιτι (15 ατομα) οποτε τα χω φτυσει ολιγον!

κατα τ'αλλα καλα

εσυ τι κανεις?

πως παει το σπορι σου?

15 άτομα!!!!!!!!Αυτά είναι Μουμάκι μου!!!!Μια χαρά!!

Αν θέλεις κρύο έλα από εδώ που οι λιμνούλες έχουν γίνει παγοδρόμια. Σήμερα έχουμε -3 και θα φτάσει -5, μπρρρρρρρρρρ!!!!!!

Το σπόρι ελπίζω καλά, μεθαύριο έχουμε υπέρηχο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!Τό πόσο ανυπομονώ να δω το μπεμπέ μου δεν λέγεται! Θα μάθουμε και το φύλο μάλλον :D

6237481d19.png

αντε βρε Τζουλακι!! με το καλο!!!! σουπερ σουπερ!!!!

πολυ χαιρομαι!! θα δουμε και τι ζουζουνι ειναι!!μια χαρα!!

εγω να ξεμπουκωσω δεν λεω ακομα..τι θα γινει δεν ξερω!

θελω να παω σπιτι μου και να κοιμηθω!

να ναψω το τζακι να χιονιζει εξω και τετοια..ξερεις...

ουφ...

Διαφημίσεις

αντε βρε Τζουλακι!! με το καλο!!!! σουπερ σουπερ!!!!

πολυ χαιρομαι!! θα δουμε και τι ζουζουνι ειναι!!μια χαρα!!

εγω να ξεμπουκωσω δεν λεω ακομα..τι θα γινει δεν ξερω!

θελω να παω σπιτι μου και να κοιμηθω!

να ναψω το τζακι να χιονιζει εξω και τετοια..ξερεις...

ουφ...

Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!

Ναι!!!!!!!!! Αυτά είναι ωραία...χιόνια και τζάκι και κρύο (καιρός για δύο, ξέρεις εσύ ;) χιχιχιχιχιχιχι) και άάάάάάραγμα!!! Να μην έχεις τίποτα να κάνεις όμως!!!!Γιατί αν χιονίζει κι έχεις να πας μες στα χιόνια στη δουλειά δεν λέει με τίποτα!!!!!

Εσύ πότε δεν περιμένεις Μουμάκι? Άντε γιατί είναι η σειρά σου ε!!!!!!!!!!!

6237481d19.png

καλημέρα και από εμένα!! τι μου κάνετε.. τζουλάκι με το καλό ο υπέρηχος..

μουμου σε καταλαβαίνω απόλυτα.. χάλια ο καιρός ζεστή υγρασία. και κρυολογήματα ο μικρός είναι με αερολιν εγώ χτες είχα 38.1 σήμερα ειμαι μπουκωμένη ...χάλια... τουλάχιστον αν είχε κρύο θα ξέραμε τι να φοράμε και θα γλιτώναμε από αυτά..

καλά είμαστε το παλεύουμε με τη ριμάδα την οικονομική κρίση..

κατα τα άλλα αισιοδοξία και χαλαρααααα..και οτι γίνει... τέρμα οι εντατικές προσπάθειες στο κάτω κάτω το θέμα δεν είναι να έρθει αλλά να μείνει..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...