Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!! τι κανετε αγάπες? όλα οκ?

μπουκιτσα να τρωσ και αχλάδια βοηθάνε ;) Α! και σύκα ξερα όπως και δαμάσκηνα.

Κορίτσια μετά την αγωνία που πέρασα, τώρα είμαι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση ΠΕΤΑΩ! ο αντρούλης μου φοβάται πολύ και με προσέχει απίστευτα :D.

Τζουλάκι δεν νομίζω πως χρειάζεται να προβληματίζεσαι αφού σου είπε η μαία σου οτι είναι οκ. Και εμένα μαια θα με παρακολουθεί και νιωθω ασφάλεια μαζί της πόσο μάλλον στην Αγγλία.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εγω Τζουλακι μου νομιζω οτι αυτο που ειπε η μαια ειναι ενταξει!

να την παρακολουθεις συχνα αυτο εχει σημασια ετσι και αλλιως!

Ριτακι μου ολα θα ειναι καλα θετικη σκεψη!

ίσως σας βοηθήσουν τα βρεφικά κλυσματα...μαρμελαδες.δαμασκηνα,γλυκό του κουταλιού... Κι εγώ πολύ ζόρι έφαγα και απαγορευόταν όλα αυτα λόγω διαβήτη. Γεωργιτσα δε θηλαζεις, μαρακι ευχαριστώ για τα σχόλια;μαριάεφη μη μασας όλα τελεία θα παν. μπούκιτσα μπράβο με tο ζαχαρο ευτυχώς.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααα!!

Τι κάνετε? Εγω καλα... το δοντάκι περναει σιγα σιγα (απονευρωση την Τριτη), Παρασκευή σήμερα.. το βραδυ θα στολισουμε... σ/κο ερχεται ολα καλα!!

Ελπίζω και εσεις το ίδιο.

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Καλημερα κοριτσακια μου και απο εμας !!!!

Παρασκευη σημερα ..παει και αυτη η εβδομαδα !!!!! Αντε να ξεκουραστουν και τα εργαζομενα κοριτσακια !!!!!

Εμεις στολισαμε και το δεντρο μας βαλαμε και την καλτσα μας να μας βαλει τα δωρα μας ο Αη Βασιλης !!!!!

Κισακι μου οχι δυστηχως δεν θηλαζουμε γιατι δεν ειχα γαλα, μονο τις πρωτες 10 μερες και αυτο ηταν λιγο αφου εδινα και συμπληρωμα ,οποταν μετα το πρωτο 10ημερο μονο μπιμπερο ! Εσεις θηλαζεται?

Τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανουν ??

Η Αγγελικουλλα βγηκε απ την κλινικη ?

Μαρακι ετοιμαστηκες η βαλιτσα ειναι ετοιμη??

Τονια μου περαστικα για το δοντακι, αντε να στολισεται και εσεις να κανει χαρουλες ο Κωσταντινουλης σου !!!!!!

Μπαμπακι, Τζουλι, Εμακι Μινακι Μουμου Ξανθη Μαρκοτ Ριτακι Boukie πολλα φιλακια και καλο Σαββατοκυριακο !!!!!!!

image.php?type=sigpic&userid=21459&dateline=1327670570

zpMsp2.png

καλημερα!

15 και σημερα φιλεναδες!

ολα ετοιμα φυσικα!

με το καλο κ του χρονου να στολισετε! και ο Αη Βασιλης να φερει και ακομα περισσοτερα μωρακι στο καφε μας!!

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!

Καταρχην να δώσω τις ευχές μου και στην αγγελικούλα και φυσικά στην κισούλα και τη γεωργίτσα.

Κι εσείς κοπελιές μου που είστε εγκυούλες ευχομαι μια υπεροχη εγκυμοσύνη!

Μαρίαεφη, πότε γεννάς με το καλό?

Εγώ κορίτσια είμαι καλα, η οικογένειά μου καλά, δόξα τω Θεω, και εχουμε κιαι τις δουλειές μας, γιατι αυτο το τελευταιο με αγχώνει πάρα πολύ. Η κούκλα μου μεγαλώνει και ομορφαίνει και την καμαρώνω καθε μέρα!

Κατα τα αλλα, τα ίδια.

Κάποια νέα εγκυμοσύνη δεν εχει προκύψει ακόμη και σε λίγο καιρό μάλλον θα εγκαταλείψω πια τις προσπάθειες.

Να ξέρετε πως σας διαβαζω παντα και μαθαίνω για εσάς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλια σε όλες: Τονια, Εμι, μουμου (πόσο καιρό ειχα να διαβασω νέα σου?), μπαπακι, τζουλι, ριτα, ξανθούλα...... και συγνωμη σε οσες ξεχναω αλλα μεγαλωσα πια και το μυαλό μου έχει σκορπίσει............. :tongue::D

ΦΙΛΙΑ!

Καλημερα Και καλη βδομαδα και καλο χειμωνα (????)

τι κανετε κοριτσια? πως ειναι οι μωρομανες? οι μωροαμανες to be?

οι wanna be μωρομανες?

καλα κι εγω...λιγο κουραση και νυστα σημερα αλλα καλα

margotte χαιρομαι που εισαι καλα??? και η μικρη σου καλα!!

να ερχεσαι να σε βλεπουμε!!!

φιλι μεγαλο!

Διαφημίσεις

ευχαριστω μουμου μου!!!!

απο την μια ανυπομονω να γεννησω αληθεια δεν αντεχω αλλους πονους και να μην μπορω να κουνηθω παροτι πηρα μονο 5 κιλα...

απο την αλλη θα μου λειψει η κοιλιτσα αλλα θελω να γεννησω να δω το κιντερακι μου!!

ναι!!

εμετοι!!!

εχασα 6 κιλα τα οποια βεβαια τα πηρα μετα αλλα ο γιατρος λεει μετραμε τα κιλα της αρχης δηλ τα 70 οχι αυτα που εχασα λογω εμετων.τωρα παιζω αναμεσα απο 74-75 κιλα εκει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...