Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ!!!

πρώτον να ευχηθώ και από εδώ στην Αγγελικούλα μας να της ζήσει το μπεμπάκι της, να είναι γερό και δυνατό!

Απίστευτο μέσα σε λίγο καιρό γέμισε εγκυούλες και μανουλες το καφέ μας :D:D:D

όσο για μένα... πήγαμε χθές και κάναμε το υπέρυχο είμαστε 6 εβδομάδων και 3 ημερών και 7mm ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΡΔΟΥΛΑΑΑ... !!!

είναι όλα καλά απλά η σύλληψη έγινε τις μέρες που περίμενα περίοδο.

Μπράβο κουκλίτσα μου γλυκιά!!!!!!!!!!!!!!!

Ήμουν σίγουρη φιλεναδίτσα μου ότι όλα θα πήγαιναν σούπερ, είχα πάρα πάρα πολύ καλή διαίσθηση όλες αυτές τις μέρες!!!!!!!!!!!Τ'ωρα δεν σου μένει παρά να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου! Χαίρομαι πάρα πάρα πολύ Ριτάκι μου!

Κάνε ένα μεγάλο χαδάκι στην κοιλίτσα σου από μένα που σε λίγο θα αρχίσει να φουσκώνει και να φουσκώνει...χιχιχιχιχι!

Εδώ χιόνισε κορίτσια, κλαψ, σνιφ...τόσες μέρες με θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν αναμενόμενο ήταν!!Πφφφφφφφ, άντε να τρέχεις στην σχολή μέσα στα χιόνια! Δεν θέλω να πάω πουθενά :rolleyes:

6237481d19.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα σε όλες!ριτακι είδες που τα λέγαμε;μπράβο κούκλα να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου τώρα.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Μανουλες!

kisha κοριτσακι 26/10/2010

georgia1974 κοριτσακι 5/11/2010

Αngeliki αγορακι 29/11/2010

Μανουλες to be!

Μariaefi ΠΗΤ 20/12 κιντερ εκπληξη

bookie ΠΗΤ 15/02 κοριτσακι

julie8 ΠΗΤ 08/05

rita_mavro ΠΗΤ 23/7

Εν αναμονη ++++++++ (στελνουμε μπεμπεδοσκονη!!!!)

minaki 26/11?

ginagr 11/12

emi 12/12

mpap 13/12

moumou 16/12

margotte ??/??

με διορθωσα και στη λιστα....αλλα δεν περιμενω κατι ....ετσι για το καλο το διορθωσα :tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

γεια σας κοριτσια μου!!

καταρχην Αγγελικη να σου ζησει ο γιοκας σου!!!!!!

δευτερον Ριτακι συγχαρητηριααααααα χαρηκα παρα πολυ που ολα πηγαν μια χαρα!!!!!! ειδες που τζαμπα στεναχωριοσουν.......τωρα ηρθε η ωρα να το απολαυσεις!!!!!!!

φιλακια πολλα και στα υπολοιπα κοριτσια τζουλακι,κισα,emi,μουμου,mpap,τονια και σε οσες ξεχναω αυτη την στιγμη!!!!!

xpcZp2.png

Διαφημίσεις

Ριτάκι μου διάβασα την αγωνία σου τόσες μέρες....Πω πω τι τράβηξες.Εύχομαι μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη με ένα γερό μωράκι στην αγκαλιά σου κοπέλα μου....

Πολλά φιλιά σε όλες στέλνω τα πρωινά πλέον με δυσκολία μπαίνω άλλαξα και γραφείο και η νυν προϊσταμένη μου κοιτάει απευθείας στην οθόνη μου οπότε δεν μπορώ να κάνω τίποτα στο νετ....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

μπουκιτσα μου πως ειαα?ξανθουλα μου ελειψες!μαρακι ευχαριστω για τα σχολιαααααααααααα

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλημερα!

ημουν σιγουρη Ριτακι μου οτι ολα θα πηγαιναν καλα!

κοριτσακι μου η τελευταια ταλαιπωρεια να ηταν αυτη!

γω παλι πολυ δυσφορια αυτες τις μερες εβαλα και υποθετο γλυκερινης αλλα τιποτα εφαγα και ακτινιδια παλι οχι κατι ιδαιτερο..με βλεπω να πηγαινω στο γιατρο πιο νωρις εχω πολυ αγχος και βλεπω και ασχημα ονειρα...

ειδα οτι ενα φιδι τεραστιο μου εριξε δηλητηριο και ειχα γεμισει σπυρακια και τους ελεγα να με πανε στο γιατρο και τιποτα δεν με πηγαιναν και εχασα το μωρο!

κισακι μου γλυκο ολα καλα πανε προς το παρον....την γλυτωσαμε με το ζαχαρο ευτυχως...στις 15 Δεκ εχω γιατρο τωρα πλεον και σε καμια 2 βδομαδες σταματαω και απο την δουλεια με την κανονικη μου αδεια και μετα την αδεια τοκετου..σιγα σιγα λοιπον μπαινουμε στην τελικη ευθεια...

ααα μετακομισαμε κιολας σε καινουργιο σπιτακι πιο καλο και πιο οικονομικο απο το προηγουμενο...χεχεχε

Μαρακι μου μην αγχωνεσαι με τα ονειρα γλυκια μου ολα ειναι στο μυαλο σου λιγο το αγχος λιγο η αναμονη βλεπεις τετοια ονειρα.....οσο για το αλλο θεμα σε καταλαβαινω απολυτα και εγω τα ιδια τραβαω...απο την αρχη της εγκυμοσυνης!!!!!

καλημερα και φιλακια πολλα και στα υπολοιπα κοριτσια!!!!

xpcZp2.png

Boukie Μου μην αγχωνεσαι! για το σαγχαρο τωρα πια ολα ελεγχονται!

αντε να ξεκουραστεις και εσυ! εγω βαρεθηκα απο την 8η εβδ καθομαι αλλα δεν ειχα επιλογη!

η δυσκοιλιοτητα ειναι θεμα μεγαλοοοοο αλλα ειδικα στο τελος που δεν κανει κ να σφιγγεσαι ειναι προβλημα!

Διαφημίσεις

Μια γρηγορη καλημερα απο εμας σε ολα τα κοριτσακια !!!!!

Ριτακι μου μπραβο κοπελλα μου ειδες που ολα μια χαρα πηγαν....και που εισαι ακομη οι μεγαλες χαρες και οι συγκινισεις τωρα ξεκινουν !!! Μια χαρα κοπελλα μου μπραβο !!!!!

Στα υπολοιπα κοριτσακια στελνουμε πολλα φιλακια στα γρηγορα γιατι πρεπει να βαλω τον αποστειρωτη να ετοιμαστουν τα μπιμπερα πριν ξυπνησει η ζουζου μου !!!!!

Πολλα πολλα φιλακια Μαρακι(ενας νηνας ενεινε Μαρακι μου Υεsssssss ), Κισακι, Μπαμπακι (ειναι η σειρα σου ) Τζουλι Τονια Ξανθη Εμακι Μινακι Μουμου Ξανθη Boukie και στην νεα νας μαμα φυσικα την Αγγελικουλλα !!!!!!!

image.php?type=sigpic&userid=21459&dateline=1327670570

zpMsp2.png

Boukie Μου μην αγχωνεσαι! για το σαγχαρο τωρα πια ολα ελεγχονται!

αντε να ξεκουραστεις και εσυ! εγω βαρεθηκα απο την 8η εβδ καθομαι αλλα δεν ειχα επιλογη!

η δυσκοιλιοτητα ειναι θεμα μεγαλοοοοο αλλα ειδικα στο τελος που δεν κανει κ να σφιγγεσαι ειναι προβλημα!

ναι ναι ευτυχως ολα καλα με το ζαχαρο δεν το συζητω αλλα και παλι δεν αγχωνομαι γι αυτο....οσο για το οτι δεν πρεπει να σφιγγεσαι εννοεις οτι ισχυει για τον 9ο ή και για τον 7ο προς 8ο που ειμαι και εγω??????????:|:-|:shock::shock:

xpcZp2.png

καλημερα και καλο μηναααααα όμορφες!!! :D

τι κανετε???

Μπουκιε μου λίγη προσοχη θέλει και ολα θα πανε μια χαρα!!!...εφτασες στον 7ο??? !!!! Πωωωωωωω.....πως περναει ο καιρος?!!!:D

καλοριζικο το σπιτι !!!

Μαρακι μου τι κανεις???

ο γιατρος τι λεει γι αυτο το θεμα???μονο γλυκερινης μπορεις να χρησιμοποιησεις???.....να πινεις πολλα νερα μαρακι μου και το πρωι να τρως και μια κουταλια μελι πριν το πρωινο ;)....και θελει και περπατημα το θεμα....αν μπορεις καθε μερα να κανεις μια μεγαλη βολτα θα σε βοηθησει ;)

απο την Αγγελικουλα ειχαμε κανενα νεο???

πως ειναι?

Κισα μουυυυυ....χθες πηρα χαμπαρι οτι ειχες βαλει φωτο....επαθα ΠΛΑΚΑ!!!:D

οι υπολοιπες εγκυουλες τι κανουν???

Μουμου???....κοιμασαι ???...ΞΥΠΝΑΑΑΑΑ :tongue:

καλως την Ξανθη μας !!!!

τι κανεις? ο μικρος???

Γιωργιτσα τι κανει η κορη???

φιλια σε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!

το Μινακι και η Μαργκοττ χαθηκαν....εχετε κανα νεο τους?

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

ναι ναι ευτυχως ολα καλα με το ζαχαρο δεν το συζητω αλλα και παλι δεν αγχωνομαι γι αυτο....οσο για το οτι δεν πρεπει να σφιγγεσαι εννοεις οτι ισχυει για τον 9ο ή και για τον 7ο προς 8ο που ειμαι και εγω??????????:|:-|:shock::shock:

Μπουκίτσα μου και το μπρόκολο έχω ακούσει ότι κάνει πολύ καλό για αυτό το θέμα (κι όχι μόνο για αυτό, σύμφωνα με έρευνες είναι πολύ καλό για το μπεμπέ μας!). Αυτό το άρθρο είναι πολύ ωραίο για την εγκυμοσύνη :

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=33&artId=370184&dt=28%2F11%2F2010

Εγώ ευτυχώς δεν είχα μέχρι στιγμής τέτοιο θέμα αλλά προσέχω υπερβολικά πολύ την διατροφή μου. Α, και κάτι άλλο που διάβασα είναι πως 4-5 κομματάκια μαύρη σοκολάτα την εβδομάδα κάνουν καλό γενικότερα!!!Γιούπι!!

Κορίτσια, έχω ένα θέμα με την πίεση μου, να μου πέιτε την γνώμη σας. Έχω μόνιμα 10,8 μεγάλη και 9 μικρή, είναι φυσιολογικό η μικρή μου να είναι τόσο κοντά στην μεγάλη και μάλιστα να είναι 9? Πάντα ήταν γύρω στο 6 ή στο 7 παλιότερα. Η μαία λέει πως είναι καλή αλλά δεν ξέρω...Η γνώμη σας?

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...