Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

η συγκρατημενη αισιοδοξια δεν ειναι κακη!!!!!!

εγω νομιζω οτι αν κατι δεν πηγαινε καλα θα φαινοταν στη χοριακη κι εφοσον η χοριακη σου αυξανεται νομιζω οτι ειναι καλο σημαδι!!!

χε χε χε χε

ολα καλα να ειναι Ριτακι μου!!!!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η συγκρατημενη αισιοδοξια δεν ειναι κακη!!!!!!

εγω νομιζω οτι αν κατι δεν πηγαινε καλα θα φαινοταν στη χοριακη κι εφοσον η χοριακη σου αυξανεται νομιζω οτι ειναι καλο σημαδι!!!

χε χε χε χε

ολα καλα να ειναι Ριτακι μου!!!!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ

προσπαθώ να είμαι ήρεμη και αισιόδοξη αν και μερικές φορές με παίρνει απο κάτω.

ελα Ριτακιιιιιιι

εχεις φαει τοση μπεμπεδοσκονη που δεν σε βλεπω καλα καλα!

λιγο ηρεμα.... ελα ολα καλα θα πανε θα δεις.

ξεκινα για να παιρνουμε σειρα μια μια!!!

αντε ζουζουνα,ενταξει???

ελα Ριτακιιιιιιι

εχεις φαει τοση μπεμπεδοσκονη που δεν σε βλεπω καλα καλα!

λιγο ηρεμα.... ελα ολα καλα θα πανε θα δεις.

ξεκινα για να παιρνουμε σειρα μια μια!!!

αντε ζουζουνα,ενταξει???

χαχαχα οκ λοιπόν δεν το βάζω κάτω. οχι τίποτα άλλο αλλά για να μη μαλωνεις :tongue:

εσύ πως πάς? έχεις και εσύ πολυκυστικές ε?

προσπάθησε να αποβάλλεις το άγχος και θα έρθει και σε σένα το μωράκι;)

καλημερα! μίλησα και υπαρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, πρέπει να κάνω ξανά υπερυχο για να είμαστε σίγουροι.Μου είπε πως δεν είναι απαραίτητο να διπλασιάζετε αλλά ανάμεσα σε 48 με 96 ωρες να αυξάνετε τουλάχιστον κατα 60 τις 100(αυτο συμβαίνει οταν είναι πανω απο 6000 μονάδες) Οπότε.. πάλι περιμένω....... κλείσαμε τη Δευτέρα ραντεβού για υπέρυχο και βλέπουμε...

Ριτάκι μου εγώ νομίζω οτι πρέπει να χαρείς ειλικρινά!!! Έτσι ξέρω κ εγώ οτι δεν χρειάζεται να διπλασιαστεί όταν φτάσει σε τόσες μονάδες!!! Κάνε υπομονή καρδούλα μου ως την Δευτέρα πάντα όμως με θετική σκέψη εγώ νομίζω οτι πολύ σύντομα θα κρατάς το αγγελούδι σου αγκαλιά!

Κορίτσια πρώτα ο θεός την Δευτέρα στις 7.00 το πρωί μπαίνω στο Μητέρα για καισαρική!!! Το πώς νιώθω δεν μπορώ ειλικρινά να σας το περιγράψω είναι πολύ ανάμεικτα τα συναισθήματα μου! Ευχηθείτε μας καλή τύχη μόνο! Ο μπεμπουλίνος είναι 3.075 τώρα δεν ξέρω αν μέχρι την Δευτέρα θα έχει φτάσει 3.100 αλλά όχι οτι έχει και καμία σημασία! Σας ευχαριστώ όλες πάρα μα πάρα πολύ που είσασταν κοντά μου σε όλες μας τις προσπάθειες, για τα γέλια που κάναμε μαζί αλλά και για τα κλάμματα! Εύχομαι μέσα απο την ψυχή μου ο θεός να σας χαρίσει σύντομα ένα μωράκι στην καθεμία γιατί σας αξίζει τόσο μα τόσο πολύ να γίνεται μανούλες όλες!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα στις ομορφες!!!

Ριτακι μου....σκεψου θετικα....μην προδικαζεις....χαλαρωσε και νιωσε ολη τη θετικη ενεργεια που στελνουμε σε σενα και το σπορακι σου!!!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!!....μια τεραστια αγκαλια...και ενα χαδακι στην κοιλιτσα σου απο τη θεια μπαπ !!! :)

ΛΟΥΚΟΥΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ με το καλοοοοοοοοοοοοοοοοο κοριτσι μου!!!....η σκεψη μας θα ειναι μαζι σας....ολα μια χαρα θα πανε....πες σε καμια τσουπρα να μας ενημερωσει απο το καφε ;)

ΜΠΟΥΚΙΕΕΕΕΕ κοριτσαρα μου πως εισαι???

φουσκωσε η κοιλιτσα??? :D:D:D...κανε κ εσυ ενα χαδακι απο τη θεια μπαπ :D:D:D

μαριεφη γουερ αρ γιου????

φιλια πολλα !!!

μουμου....στη σειρα παρακαλω....εισαι η επομενηηηηη αγαπηηη !!! ;):cool:

stellitsa2 καλως ορισες !!!...και Χρονια ΠΟλλα !!! Οτι επιθυμεις και συντομα με ενα κουτσουβελακι !!!...μην αγχωνεσαι...2 μηνες ειναι μονο η αρχη ....χαλαρωσε και απολαυσε τη διαδικασια...και θα ερθει και το μπεμπε....!!!

Τονια οβερρρρρρρρρρρρρρρρρρ :D:D:D

Εμυ καλημεραααααα :D

Μινακ????

Μαργκοτττ???

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

κουκλες εδω εδω ειμαι!

Ριτακι ο γιατρος σου πολυ πολυ σωστα σου απαντησε!

θα δεις που ολα θα πανε καλα! το πιο πιθανον ειναι να ειναι καθυστερημενη συλληψη!

εγω κοριτσια επεσα σημερα στο μπαλκονι κ χτυπησα το γονατο μου...δεν με παει ....σας ειχα πει οτι με τσιμπησε κ αραχνη? α κ οτι γλυστρισα αλλα δεν επεσα στο σουπερ μαρκετ?

Αγγελικούλα με το καλό όλα σούπερ θα είναι. μέσα σε λίγη ώρα θα έχεις το μπέμπη σου στην αγκαλιά σου :D:D:D:D:D

βαριέμαι και νυστάζω δεν εχω καμία ορεξη για δουλεια :mad: θελω να παω να χουχουλιάσω!!!!!

κουκλες εδω εδω ειμαι!

Ριτακι ο γιατρος σου πολυ πολυ σωστα σου απαντησε!

θα δεις που ολα θα πανε καλα! το πιο πιθανον ειναι να ειναι καθυστερημενη συλληψη!

εγω κοριτσια επεσα σημερα στο μπαλκονι κ χτυπησα το γονατο μου...δεν με παει ....σας ειχα πει οτι με τσιμπησε κ αραχνη? α κ οτι γλυστρισα αλλα δεν επεσα στο σουπερ μαρκετ?

ποιός σε μάτιασε καλέ? που να του βγεί το ματι ! να προσέχεις δεν είσαι για πτώσεις. αλλά τι αραχνη σε τσιμπησε ? που βρέθηκε?

Πορτοκαλάκι μου όμορφο σ'ευχαριστώ κοριτσάκι μου για τις ευχούλες σου!!! Είναι πολύ πολύ γλυκό να ξέρω οτι μ' έχετε στην σκέψη σας κ ας εχω εξαφανιστεί τελευταία!!! Αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση οτι δεν σας πονάω πραγματικά κ δεν παρακαλώ κάθε μέρα που περνάει να σας αξιώσει ο θεός μ'ενα παιδάκι...κάθε μέρα το σκέφτοαμι ειλικρινά!!

Θα σας ενημερώσει σίγουρα η Μαρία!!! Και με την πρώτη ευκαιρία θα μπώ κ εγώ να σας σκάσω φιλάκια πολλά πολλά με τον μπεμπούλη! :P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα στις ομορφες!!!

Ριτακι μου....σκεψου θετικα....μην προδικαζεις....χαλαρωσε και νιωσε ολη τη θετικη ενεργεια που στελνουμε σε σενα και το σπορακι σου!!!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!!....μια τεραστια αγκαλια...και ενα χαδακι στην κοιλιτσα σου απο τη θεια μπαπ !!! :)

ΛΟΥΚΟΥΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ με το καλοοοοοοοοοοοοοοοοο κοριτσι μου!!!....η σκεψη μας θα ειναι μαζι σας....ολα μια χαρα θα πανε....πες σε καμια τσουπρα να μας ενημερωσει απο το καφε ;)

ΜΠΟΥΚΙΕΕΕΕΕ κοριτσαρα μου πως εισαι???

φουσκωσε η κοιλιτσα??? :D:D:D...κανε κ εσυ ενα χαδακι απο τη θεια μπαπ :D:D:D

μαριεφη γουερ αρ γιου????

φιλια πολλα !!!

μουμου....στη σειρα παρακαλω....εισαι η επομενηηηηη αγαπηηη !!! ;):cool:

stellitsa2 καλως ορισες !!!...και Χρονια ΠΟλλα !!! Οτι επιθυμεις και συντομα με ενα κουτσουβελακι !!!...μην αγχωνεσαι...2 μηνες ειναι μονο η αρχη ....χαλαρωσε και απολαυσε τη διαδικασια...και θα ερθει και το μπεμπε....!!!

Τονια οβερρρρρρρρρρρρρρρρρρ :D:D:D

Εμυ καλημεραααααα :D

Μινακ????

Μαργκοτττ???

σε ευχαριστω mpap κι εσυ ο,τι ποθεις!!!!!σε 2 μερες περιμενω την ακατανομαστη κι εχω ολα τα συμπτωματα.........!!!για να δουμε!!

Χελοου!!

Τι κάνετε?

Εγω ειχα μεχρι τωρα μια πολυυυυυυ δύσκολη μέρα στην δουλεια αλλά ευτυχως ολα τελειωσαν καλα.

Ριτακιιιι υπομονη και ολα θα πανε καλά. Σου κανει κολπα το σπορακι απο τώρα!!!

Αντζελα με το καλο.. μην αγχωνεσαι δεν υπαρχει περίπτωση να παει κατι στραβα, ο μπεμπακος απο κιλα σουπερ είναι ακομη και -10% να ειναι οποτε ολα τελεια. Ετοιμασου για μεγαλες και αξεχαστες στιγμές. Φιλια πολλά.

Στελλιτσα πολυχρονη οτι επιθυμεις σου ευχομαι να ειναι ήδη στην κοιλίτσα σου ή να έρθει πολυ πολυ συντομα και να σε χαιρεται ο αντρούλης σου.

Μαρια εφη μήπως πρέπει να βιδωθεις κάπου και να σε ξεβιδωσουν οταν θα εισαι για γεννα??!! Τι πραγμα ειναι αυτο? Καλά ολα τα υπόλοιπα η αράχνη???

Μαπακιιιι εισαι σε πιτ στοπ τωρα?? :tongue: :tongue:

Μουμου περασε το κρυωμα??

Γιωργια, Κισα φιλακια πολλά και στα μπουμπουλινια σας

Μινακι, Μαργκοτ, Τζινακι come back!!!!!!

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

πιτ στοπ ?!!!!! χαχαχααχαχαχχαχα :tongue::tongue::tongue:

α ρε Τονιαααααααααααααααα χαχαχχαχαχαχαχαχχαχα

τι κανεις κουκλι μου????

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...