Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

• Μου αρέσει 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Λοιπον μανούλες και μανούλες to be το amazon στελνει παμπερσ στην ελλαδα και σε τιμές σούπερ. Οχι ολα τα νούμερα βέβαια π.χ. εγω του φοραω active fit 5 αλλά δεν τα στέλνει οπότε εκανα παραγγελία για easy up 5. Εδωσα παραγγελία για μωρομαντηλα παμπερς 9 τεμ περίπου 8 ευρω. Μπείτε στο http://www.amazon.co.uk επιλέξτε health & beauty και μετα baby care.
Ξεχασα αν επιλέξεις αργή παράδοση τα μεταφορικά ειναι δωρεάν.

Ευχαριστούμε πολύ για τις χρήσιμες πληροφορίες κοριτσάκι θα πράξουμε αναλόγως!!!! Να μου φιλήσεις τον κούκλο και πανέξυπνο γιο σου!!! :P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου.. αγγελική μου τελικά είχα πολλές προτάσεις από φίλες μου για γιατρούς και έτσι πήγα σε έναν με σκοπό αν δεν μου αρέσει να πάω στον επόμενο.. τελικά όμως αποδείχτηκε οτι ηταν αυτό που ήθελα οπότε λόγω του οικονομικού περισσότερο δεν θα συνεχίσω την έρευνα σε γιατρούς.. σε ευχαριστώ πάρα πολύ πάντως.. με βοήθησες ήδη στο να δω τι ψάχνω σε έναν γιατρό τελικά.. κι αυτός ο γιατρός έχει πάρα πολλά στοιχεία του δικού σου ως προς την οργάνωση κλπκλπ.. αγγελική μου πότε γεννάς? στο μητέρα ε? θα μας πεις ε?μην μασ αφήσεις!...:)

ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου.. αγγελική μου τελικά είχα πολλές προτάσεις από φίλες μου για γιατρούς και έτσι πήγα σε έναν με σκοπό αν δεν μου αρέσει να πάω στον επόμενο.. τελικά όμως αποδείχτηκε οτι ηταν αυτό που ήθελα οπότε λόγω του οικονομικού περισσότερο δεν θα συνεχίσω την έρευνα σε γιατρούς.. σε ευχαριστώ πάρα πολύ πάντως.. με βοήθησες ήδη στο να δω τι ψάχνω σε έναν γιατρό τελικά.. κι αυτός ο γιατρός έχει πάρα πολλά στοιχεία του δικού σου ως προς την οργάνωση κλπκλπ.. αγγελική μου πότε γεννάς? στο μητέρα ε? θα μας πεις ε?μην μασ αφήσεις!...:)

Εμάκι μου έκανες πολύ καλά κούκλα μου!!! Το θέμα είναι να βρείς αυτόν τον γιατρό που σε κάνει να φεύγεις απο το ιατρείο του ανακουφισμένη, αυτή είναι όλη η ουσία!! Αφού το βρήκες εγώ χαίρομαι απίστευτα γιατι αυτό θα σου δώσει φτερά!!! :P Με το καλό φιλενάδα να έρθει το μπεμπάκι σου κ εγώ θα κάνω πάρτυ!!!!!!

Ακόμα δεν ξέρω σίγουρα πότε γεννάω αυριο εχω το τελευταίο ραντεβού με τον γιατρό μου, λογικά πάει για την Δευτέρα αλλά θα το μάθω σύντομα.. Ναι στο Μητέρα γεννάω πρώτα ο θεός! Δεν σε ξεχνώ :)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

....Το θέμα είναι να βρείς αυτόν τον γιατρό που σε κάνει να φεύγεις απο το ιατρείο του ανακουφισμένη, αυτή είναι όλη η ουσία!! ... :)

αυτό ακριβώς!!! ..πρώτη φορά μετά από την πρώτη μου αποβολή είμαι τόσο αισιόδοξη. πραγματικά φεύγοντας από το ιατρείο του είχα ένα χαμόγελο και μια αισιοδοξία που είχα καιρό να νιώσω... σαν να πήρε ένα βάρος από πάνω μου.. εύχομαι με τη βοήθεια του θεού να πάνε όλα καλά από δω και πέρα... σε όλα τα κοριτσάκια που προσπαθούν..

Διαφημίσεις

αυτό ακριβώς!!! ..πρώτη φορά μετά από την πρώτη μου αποβολή είμαι τόσο αισιόδοξη. πραγματικά φεύγοντας από το ιατρείο του είχα ένα χαμόγελο και μια αισιοδοξία που είχα καιρό να νιώσω... σαν να πήρε ένα βάρος από πάνω μου.. εύχομαι με τη βοήθεια του θεού να πάνε όλα καλά από δω και πέρα... σε όλα τα κοριτσάκια που προσπαθούν..
το μωρακι σου τι κανει εξακολουθεί να είναι ετσι καλό και να μη παιδεύει τη μανούλα του? :)

Έμυ μου νιώθω οτι πραγματικά είσαι σε πολύ καλό δρόμο κοπέλα μου ειλικρινά σου μιλάω...!!!! Με την βοήθεια του θεού όλα μα όλα θα πάρουν τον σωστό δρόμο θα το δείς!!! Για όλα τα κορίτσια εδώ μέσα το θέλω μέσα απο την καρδιά μου και απ'ότι βλέπω όλες μα όλες βρίσκουν τον δρόμο κάποια στιγμή, πίστη στον θεό και αισιοδοξία κ όλα θα γίνουν!!!

Το μωράκι μου συνεχίζει να είναι ενα αγγελουδάκι όπως ήταν και το δικό σου στην κοιλίτσα ευτυχώς!!! Τώρα τελευταία εχει μεγαλώσει πολύ το πουλάκι μου τελευταία φορά πριν απο 15 μέρες περίπου ήταν 2.517 και έτσι μου πετάει απο τα δεξιά το πωπουδάκι του και απο αριστερά πιάνω πολλές φορές τις μπουνίτσες του!!! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο με τρελαίνει αυτή η αίσθηση!!! Αν μπορούσα θα φιλούσα την κοιλιά μου αλλά δεν φτάνω έτσι όπως εχω γίνει χαχαχαχαα :P:p:p

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Το μωράκι μου συνεχίζει να είναι ενα αγγελουδάκι όπως ήταν και το δικό σου στην κοιλίτσα ευτυχώς!!! Τώρα τελευταία εχει μεγαλώσει πολύ το πουλάκι μου τελευταία φορά πριν απο 15 μέρες περίπου ήταν 2.517 και έτσι μου πετάει απο τα δεξιά το πωπουδάκι του και απο αριστερά πιάνω πολλές φορές τις μπουνίτσες του!!! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο με τρελαίνει αυτή η αίσθηση!!! Αν μπορούσα θα φιλούσα την κοιλιά μου αλλά δεν φτάνω έτσι όπως εχω γίνει χαχαχαχαα :P:p:p

xaxaxaxaxa καλέ μια κουκλα είσαι !!!

αχου το ψυχούλι μωρέ.. μεγάλωσε και στριμώχνεται... κ ι εγώ θυμάμαι ότι καταλάβαινα τα ποδαράκια του, τις πατουσίτσες και την πλατούλα... πραγματικά είναι τρέλα αυτές οι στιγμές αλλά ακόμα καλυτερα όταν σε λίγο θα το κρατάς στα χέρια σου και δεν θα πιστεύεις οτι αυτό το μικρό θαυματάκι είναι το μωράκι σου.. με το καλό αγγελική μου.. φιλιά πολλά:)

αχ Αγγελικη μου εισαι τοσο κοντα εγω πιστευω οτι θα γεννησεις πολυ συντομα δεν ξερω γιατι εχω αυτο το προαισθημα!!

Ωχ λές βρε Μαράκι μου? Οχι τπτ άλλο σε φοβάμαι εσένα και τις προβλέψεις σου... ΧαχαΧΑχΑχΑΑ

Θα προλάβω να φτιάξω το δεντράκι το Σαββάτο?

Βρε κορίτσια πάντως ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ειλικρινά... ώρες ώρες σκέφτομαι πόσο πολύ το ήθελα ένα μωράκι και πόσο ξαφνικά ήρθε! εκεί που δεν το περίμενα και δεν το σκεφτόμουν κάν με τις δουλείες της μετακόμισης.. Για πότε πέρασαν τόσοι μήνες με δυσκολίες διάφορες αλλά οκ συγχρόνως με γλυκές αναμνήσεις και τώρα πρέπει να αφήσω όλα αυτά πίσω μου και να υποδεχτώ αυτό που αναζητούσα με τόση λαχτάρα... δεν μπορώ να το πιστέψω οτι έφτασε η ώρα.. αι στο καλό συγκινήθηκαααα

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Κισσάκι μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ!!!! Να χαίρεσαι το αγγελουδάκι σου και να είστε πάντοτε μια ευτυχισμένη οικογένεια!!! Φαντάζομαι αυτή θα είναι και η καλύτερη γιορτή σου ως τώρα αφού κρατάς την μπεμπούλα σου αγκαλιά!!!! :P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααα,

Κισακι Κατερινακι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Να εισαι πάντα γερη και ευτυχισμένη να χαίρεσαι την κορη σου και τον αντρούλη σου.

Καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσια

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

καλημερα κουκλες! Τονινο ευχαριστώ!!! με το που θα μάθω θα σας πω το αποτέλεσμα της καινούργιας χοριακής και οτι άλλο νεο θα έχω.... ούφ... πολυ αγχος κοριτσια.

Κισάκι!!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!! να χαίρεσαι τη μπεμπούλα σου και τον αντρούλη σου να είσαστε γεροί και δυνατοί! φιλάκια πολλά!

Συμπεθέρα??????? Καλημέρα!!! Θέλω τα φώτα σου σε κάτι... όταν λένε παραμονή στο νοσοκομείο 5 μέρες λόγω καισαρικής τι ακριβώς εννοούν? Δηλαδή κάνεις εισαγωγή την Δευτέρα και βγαίνεις την Πέμπτη? ή την Παρασκευή? Με λίγα λόγια είναι 5 μέρες ή 5 νύχτες?

Επίσης στις μαίες τι ποσό δίνεις για φιλοδώρημα όταν φέρνουν το μωρό?

Ριτάκι περιμένουμε με μεγάλη αγωνία κούκλα μου τα αποτελέσματα σου!!!! Σου στέλνω άπειρη λουκουμαδόσκονη!!!!!!! :P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...