Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

• Μου αρέσει 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα! θα σκασετε? χαχα υπομονή αγάπες αυριο θα ξανακανω χοριακή και θα δούμε πάντως είμαι πολύ καλήτερα .

Αγγελικούλααα.. ευχαριστώ πολύ! εχθές σε σκεφτόμουνα, εσύ πως είσαι ?

Τζουλακι σου κανει πλακίτσες από τώρα?

καλημερα!!

ριτακι μου επειδη ο κυκλος σου δεν ειναι σταθερος μην προδικαζεις τιποτα αφου ανεβαινει η χοριακη κ ειναι εντος της μητρας νομιζω και πσιτευω οτι ολα θα πανε καλα!!

δεν μπορει να υπολιγιστει ποτε εγινε η συλληψη ασε που μπορει να εχεις κανει κ δυο φορες οωρηξια τον ιδιο μηνα!!

Καλημέρα κουκλίτσες!!! Ριτάκι μου έτσι να είσαι, αισιόδοξη κουκλίτσα μου!!!!!Και περιμένουμε νέα!!!!!!!!

Χιχιχιχιχι, όχι β' επιπέδου είναι. Βασικά σύμφωνα με τον υπέρηχο της αυχενικής είμαι 17+1 κι όχι όσο λέει το τικεράκι μου αλλά δεν το άλλαξα τότε :oops::oops: Μου είπαν ότι μπορώ να την κάνω από την 18η μέχρι την 20η εβδομάδα. Τώρα τί να σας πω?? Λέτε να μην δούμε όσα πρέπει να δούμε? Να ανησυχήσω? Πφφφφ!!! Θα με τρελάνουν αυτοί εδώ!!!

Αγγελικούλα και Μαριαεφη πλησιάζετε!!!!!!!!!!!!!!Πω σουπερ!!!!!!!!!!!!

Τόνια μου καλό κουράγιο με την δουλειά σήμερα!!! Εγώ θα μείνω σπίτι σήμερα να διαβάσω γιατί χθες έλειπα όλη μέρα κι έλιωσα :roll:

Κισάκι να μου φιλήσεις την κούκλα σου!!!!!!!!!

6237481d19.png

καλήμερα και από μένα!!

πρώτα να ευχηθώ στο ριτάκι την καλύτερη δυνατή εξέλιξη... και να της δώσω μια μεγάαααλη αγκαλιά!

καλή επιτυχία και στη τζούλη μας με την β εποπέδου.

τα δικά μου νέα είναι καλά. πήγα σε άλλο γιατρό.. πολύ καλός.. του είπα όλο το ιστορικό μου και μου είπε ότι πολύ καλά μου τα είχε κάνει ο άλλος γιατρός και ειδικά στον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το εξωμήτριο του βγάζει το καπέλο!!!!! γιατί αν ήμουν σε κάποιον άλλο σίγουρα θα με πήγαινε κατευθείαν στο χειρουργείο ενώ τώρα είμαι πολύ καλά ο οργανισμός σε άριστη κατάσταση το εξωμήτριο απορροφήθηκε εντελώς και το καλύτερο είμαι έτοιμη για νέες προσπάθειες!!!!!!!!!όλα αυτά με την βοήθεια του θεού και την προστασία της Παναγίας γιατί μόνοι μας τπτ δεν κάνουμε...πλέον είμαι πολύ αισιόδοξη..

αυτά τα νέα μου.. σας φιλώ :)

Διαφημίσεις

Μπράβο Εμάκι, πολύ καλά τα νεα σου:D με το καλό λοιπόν να ξεκινήσετε τις προσπάθειες.. βαλτον αντρα σου κάτω και άλλαξέ του τα φωτα;) και όλα θα πανε καλά.

Ευχαριστώ πολύ πολύ ολες για τις αγκαλιές και τις ευχές σας :D:D

Με βοηθάτε παααρα πολύ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Λοιπον μανούλες και μανούλες to be το amazon στελνει παμπερσ στην ελλαδα και σε τιμές σούπερ. Οχι ολα τα νούμερα βέβαια π.χ. εγω του φοραω active fit 5 αλλά δεν τα στέλνει οπότε εκανα παραγγελία για easy up 5. Εδωσα παραγγελία για μωρομαντηλα παμπερς 9 τεμ περίπου 8 ευρω. Μπείτε στο http://www.amazon.co.uk επιλέξτε health & beauty και μετα baby care.

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

καλήμερα και από μένα!!

πρώτα να ευχηθώ στο ριτάκι την καλύτερη δυνατή εξέλιξη... και να της δώσω μια μεγάαααλη αγκαλιά!

τα δικά μου νέα είναι καλά. πήγα σε άλλο γιατρό.. πολύ καλός.. του είπα όλο το ιστορικό μου και μου είπε ότι πολύ καλά μου τα είχε κάνει ο άλλος γιατρός και ειδικά στον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το εξωμήτριο του βγάζει το καπέλο!!!!! γιατί αν ήμουν σε κάποιον άλλο σίγουρα θα με πήγαινε κατευθείαν στο χειρουργείο ενώ τώρα είμαι πολύ καλά ο οργανισμός σε άριστη κατάσταση το εξωμήτριο απορροφήθηκε εντελώς και το καλύτερο είμαι έτοιμη για νέες προσπάθειες!!!!!!!!!όλα αυτά με την βοήθεια του θεού και την προστασία της Παναγίας γιατί μόνοι μας τπτ δεν κάνουμε...πλέον είμαι πολύ αισιόδοξη..

Μπράβο κοριτσάκι μου ετσι να εισαι παντα. Φιλια και στον γλύκα σου.

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Αντζελαααα, ωωω τι εκπληξη

Τι κάνεις? Αύριο το τελευταιο ραντεβού στον γιατρο εε?? Με το καλοοοο

ΧΑΧαΧΑ που είσαι βρε παρολίγον συμπεθέρα? Αχ ναι αυριο...και δεν περνούν οι ώρες λέμε......Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου σε φιλώ σταυρωτά :P

καλημέρα! θα σκασετε? χαχα υπομονή αγάπες αυριο θα ξανακανω χοριακή και θα δούμε πάντως είμαι πολύ καλήτερα .

Αγγελικούλααα.. ευχαριστώ πολύ! εχθές σε σκεφτόμουνα, εσύ πως είσαι ?

Τζουλακι σου κανει πλακίτσες από τώρα?

Ότι θα μας σκάσεις αυτό είναι το μόνο σίγουρο!!! Άντε παναγία μου 2 αγωνίες πως να τις αντέξω η γυναίκα? ουφφφφφφφφφ

Εγώ είμαι σε αναμμένα κάρβουνα περιμένω να δω τι θα μου πεί ο γιατρός αύριο για να ξέρω και τι μου γίνεται!!

Άσχετο...το Σαββάτο θα στολίσουμε δεντράκι!!!! :P

καλήμερα και από μένα!!

Εμάκι που πήγες στον γιατρό που λέγαμε? Σε ικανοποποιεί τελικά? Είναι όλα όπως στα περιέγραψα? Ευχομαι μέσα απο την ψυχή μου να σου πάνε όλα πρίμα απο δω και πέρα φιλενάδα!!!!!!!! :):):)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημέρα κουκλίτσες!!! Ριτάκι μου έτσι να είσαι, αισιόδοξη κουκλίτσα μου!!!!!Και περιμένουμε νέα!!!!!!!!

Χιχιχιχιχι, όχι β' επιπέδου είναι. Βασικά σύμφωνα με τον υπέρηχο της αυχενικής είμαι 17+1 κι όχι όσο λέει το τικεράκι μου αλλά δεν το άλλαξα τότε :oops::oops: Μου είπαν ότι μπορώ να την κάνω από την 18η μέχρι την 20η εβδομάδα. Τώρα τί να σας πω?? Λέτε να μην δούμε όσα πρέπει να δούμε? Να ανησυχήσω? Πφφφφ!!! Θα με τρελάνουν αυτοί εδώ!!!

Αγγελικούλα και Μαριαεφη πλησιάζετε!!!!!!!!!!!!!!Πω σουπερ!!!!!!!!!!!!

Τόνια μου καλό κουράγιο με την δουλειά σήμερα!!! Εγώ θα μείνω σπίτι σήμερα να διαβάσω γιατί χθες έλειπα όλη μέρα κι έλιωσα :roll:

Κισάκι να μου φιλήσεις την κούκλα σου!!!!!!!!!

Κοριτσάκι μου γλυκό μην κοιτάς τι κάνουμε εδώ στην Ελλάδα εγώ πιο πολύ εμπιστεύομαι τους Άγγλους σε θέματα τέτοια... Μια χαρά είναι 18 εβδομάδων και θα σου πώ και το εξής..όσο περισσότερο μεγαλώνει το μπεμπάκι τόσο λιγότερο καλά φαίνεται στους υπερύχους άκου κ μένα που σου λέω...Τελικά τι είναι αγοράκι ή κοριτσάκι? Αν δεν το ξέρεις ακόμα σίγουρα θα το μάθεις στην Β επιπέδου!!!! Άντε με το καλό το ψυχουλάκι σου!!! :)

Πλησιάζουμε και δεν μπορώ να το πιστέψω σου μιλάω ειλικρινά...μόνο κ μόνο με την σκέψη βουρκώνω...γενικά συναισθηματικά αλλάζω συνέχεια κάθε 5 λεπτά..απο την μια στεναχωριέμαι που τελειώνει η εγκυμοσύνη..(και ας ήταν πακέτο στην περίπτωση μου) και απο την άλλη ανυπομονώ...οτι να ναι ειμαι κορίτσια... ΘΑ ΖΗΣΩ ΓΙΑΤΡΕ????

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...