Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

• Μου αρέσει 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Ουφ τα καταφερα και συνδεθηκα..προβλημα με το ιντερνετ ολη μερα σήμερα!!

Ριτακι μου γιατρος δεν ειμαι αλλά αν θυμαμαι καλά η τιμή της χοριακής ειναι για περισσοτερων εβδομάδων απο 4 που φανηκε να ειναι το σπορακι σου οπότε μήπως οντως ειναι καθυστερημένη συλληψη? Μην ξεχνας οτι πολλές γυναικες ξεκίνησαν έτσι και οι εγκυμοσύνες τους εξελίχθηκαν μια χαρα.. οπως και η Αγγελικούλα του καφέ μας.

Ευχομαι κοριτσακι μου και με την βοήθεια του θεου να πανε ολα καλά.

Οποτε μιλησεις με τον γιατρο και μπορεις περιμένουμε νεα σου.

Φιλια πολλά και μια μεγαληηη αγκαλιααααα

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσακια μουκαι απο εμας

Ριτακι μου μην προδικαζεις τιποτα η χοριακη σου μια χαρα μου φαινεται και εμενα , μιλα με τον γιατρο σου καλη μου ισως να ειναι οντως καθυστερημενη συλληψη για αυτο να μην ακουσατε καρδουλλα, σου στελνω τις καλυτερες μου ευχες και ολη την θετικη μου ενεργεια να πανε ολα κατ ευχην !!!!! Ο θεος και η Παναγια να ειναι στο πλευρο σας καλη μου..

Οι υπολοιπες τσουπριτσες τι κανετε???

Εμενα η ζουζου μου δεν μας κοιμησε το βραδυ ειχε λιγα πονακια και μετα ηθελε αγκαλιτσα, οποταν εφαγε και κοιμηθηκε κατα τις 3 τελικα αγκαλια με τον μπαμπα της στο κρεββατι μας και εγω στον καναπε και πιαστηκα ...

Γεια σου Γιωργια.. τι έγινε εξοριστήκες από το κρεββάτι? και που εισαι ακομη τι εχουν να σου κανουν μπαμπας και κορη :tongue: :tongue: :tongue:

Γεια σου Γιωργια.. τι έγινε εξοριστήκες από το κρεββάτι? και που εισαι ακομη τι εχουν να σου κανουν μπαμπας και κορη :tongue: :tongue: :tongue:

Ελα Τονινο μου ειναι σιγουρη οτι θα κανουν κομμα οι δυο τους... το πραγμα φανηκε απο πολυ νωρις.... Εμενα θα με εχουν για το φαι το ξεσκατισμα και το πλυσιμο μονο !!!!! Του μιαζει κιολας παρα πολυ απο μενα πηρε μονο....αντε μην πω τα υπολοιπα ειναι η ιδια ο μπαμπας της !

image.php?type=sigpic&userid=21459&dateline=1327670570

zpMsp2.png

χαχαχαχα μου θυμίζεις τον αντρα μου οταν του λενε οτι το παιδι δεν του μοιαζει καθόλου εκείνος απαντά τι λετε καλέ? από την μεση και κατω ίδιος ειναι χαχαχαχαχααχ

Εσύ πως είσαι?

Ριτάκι περιμένουμε νέα σου!!!!!!!!!

Εγώ καλά, αύριο έχω ραντεβού επιτέλους!! Επίσης με έχει πιάσει τρελή όρεξη για ανανά και πήραμε από το σούπερ μάρκετ και τώρα θα πάω να τον τσακίσω, μιαμ σλουρπ!!!!!!!Φιλάκια πολλά και Ριτάκι περιμένουμε ε??????????

Τζουλακιιι περιμένουμε τα νέα σου

Φιλια πολλά

Διαφημίσεις

Ριτάκι μου γλυκό μόλις κατάφερα να μπω να διαβάσω νέα σου...κι εμένα μια χαρά μου ακούγεται η χοριακή...κι εφόσον δεν έχεις σταθερό κύκλο είναι πολύ πιθανό να είναι καθυστερημένη συλληψη, το οποίο κι εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!!!! Υπομονή, αισιοδοξία κι εύχομαι όλα μα όλα τελικά να πάνε καλά...Πες μας όταν θα έχεις νεότερα και να ξέρεις πως είμαστε όλες εδώ για σένα... Μια τεράστια αγκαλιά από εμένα κουκλίτσα μου και άπειρες ευχες και προσευχές για το μωράκι σου...Όλα να πάνε καλά!

6237481d19.png

Τζουλακιιι περιμένουμε τα νέα σου

Φιλια πολλά

Αχ να 'σαι καλά Τόνια μου που με σκέφτηκες! Κι εμένα πήγε να σταματήσει η καρδιά μου σήμερα. Πήγα στην μαία και με ξάπλωσε για να ακούσουμε με ένα μηχάνημα την καρδούλα του μωρού-δεν μου έκανε υπέρηχο. Στην αρχή βάζει το μαραφέτι στην κοιλιά μου και δεν ακούγαμε τίποτα, πραγματικά έχασα το χρώμα μου!! Το κούνησε από εδώ το κούνησε από εκεί...τελικά ακούσαμε τικ τικ τικ ουφ!!!!!! Και μετά ακούσαμε κι ένα γκντουπ (η μαία είπε πως ήταν κλωτσιά) και μετά με έδιωξε. Έλεος, δεν μπορούσαμε να να μείνουμε λίγο ακόμα να ακούσουμε την καρδούλα, μόνο τρία τίκ ακούσαμε. Δεν το χόρτασα καθόλου :(

Αλλά δεν πειράζει, μου αρκούν αυτά τα τρία τικ για να είμαι ήρεμη!! Σε 2 βδομαδούλες έχουμε την β επιπέδου όπου ελπίζω να το χορτάσω το μπεμπάκι μου!

6237481d19.png

ριτακι μια χαρά νομίζω το νούμερο είναι. Υπομονή και όλα καλά. Τζουλάκι σούπερ αλλά λίγο νωρίς δεν είναι για β' επιπέδου.;γεωργίτσα μου αχ πονακια κι αγκαλιές πάνε μαζίφιλία σε όλες.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Ριτάκι μου όπως πάντα καθυστερημένα να σου ευχηθώ για την εγκυμοσύνη σου κορίτσι μου!!! :P:p:p:p:p

Εύχομαι να πάνε όλα δεξιά και η παναγίτσα να είναι στο πλευρό σου διαρκώς!! Όσο για την χωριακή να σου πώ την αλήθεια και μένα αρκετά υψηλή μου φαίνεται, πιθανότατα είναι καθυστερημένη σύλληψη! Να εχεις πίστη και θετική σκέψη στο μυαλό σου! Και μένα η όλη ιστορία ξεκίνησε κάπως περίεργα αλλά δόξα το θεό όλα πήγαν καλά! Σε θέλω αισιόδοξη οκ? Μάκια πολλά πολλά!!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Αχ να 'σαι καλά Τόνια μου που με σκέφτηκες! Κι εμένα πήγε να σταματήσει η καρδιά μου σήμερα. Πήγα στην μαία και με ξάπλωσε για να ακούσουμε με ένα μηχάνημα την καρδούλα του μωρού-δεν μου έκανε υπέρηχο. Στην αρχή βάζει το μαραφέτι στην κοιλιά μου και δεν ακούγαμε τίποτα, πραγματικά έχασα το χρώμα μου!! Το κούνησε από εδώ το κούνησε από εκεί...τελικά ακούσαμε τικ τικ τικ ουφ!!!!!! Και μετά ακούσαμε κι ένα γκντουπ (η μαία είπε πως ήταν κλωτσιά) και μετά με έδιωξε. Έλεος, δεν μπορούσαμε να να μείνουμε λίγο ακόμα να ακούσουμε την καρδούλα, μόνο τρία τίκ ακούσαμε. Δεν το χόρτασα καθόλου :(

Αλλά δεν πειράζει, μου αρκούν αυτά τα τρία τικ για να είμαι ήρεμη!! Σε 2 βδομαδούλες έχουμε την β επιπέδου όπου ελπίζω να το χορτάσω το μπεμπάκι μου!

Julie μου σε κοψωχόλιασε το μικρούλι έ? χιχιχχιχι Όλα είναι και θα πάνε μια χαρά να μην μου ανησυχείς για τπτ!! Σε λίγους μήνες θα το κρατάς στην αγκαλίτσα σου και ο χρόνος θα σταματησει εκει! :D

Με το καλό να κάνεις και την Β επιπέδου την οποία όντως εσείς εκεί την κάνετε τόσο νωρίς? εγώ αν θυμάμαι καλά την είχα κάνει περίπου 24 εβδομάδες :? Μήπως εννοείς την αυχενική? Πάντως οτι θα ευχαριστηθείς μπεμπάκι αυτό ειναι το μόνο σίγουρο!!!!!!!!!!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Τζουλάκι,

ολα καλά με το μπεμπακι, τέλεια!!

Βρε το μαραφετι σε κοψοχόλιασε αλλά μετά ο ήχος εεε? ολα τα λεφτα η πιο υπεροχη μουσικη. Φιλιά πολλά.

καλημερα κοριτισα!!

Ριτακι τι εγινε?!?!?!?!!?!?!?!?!? (θα σκασω ......)

εγω κρυωσα γαμωτοοοοοοο!!!

Περαστικά κοριτσάκι...

Ριτάκι και εγω περιμένω μαζί με την μουμου θα ακουσεις το μπαμ εκει που εισαι!!!! Εγω πάντως πιστεύω οτι ειναι ολα καλά!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...