Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

• Μου αρέσει 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Καλα ειμαι Ριτακι,

περασα ενα ξεκουραστο σ/κο.. η πεθερα μου βγηκε απο το νοσοκομειο οποτε ειχα αρκετο χρονο με τον αντρα μου και τον μικρο.

Οσο για τον πονο μπορει να νιωθεις και το λεγομενο τραβηγμα.. μεγαλωνει η μητρα.. το ενιωθα και εγω στην αρχη ιδιαιτερα στον υπνο οταν αλλαζα πλευρο .. πριν κανω την χοριακη ... και μου ελεγε μια φιλη τοτε οτι οχι μονο ειμαι εγκυος αλλα οτι εχω και αγορι γιατι και εκεινη στον γιο της τα ίδια ειχε τυχαιο? δεν ξέρω?

ευχομαι να είναι περαστηκά και να ηρεμήσετε...

ο πόνος που ένιωθα ήταν σαν να μην χωρούσαν τα όργανα στην κοιλιά μου νόμιζα πως θα σπασει.θα δούμε, λίγες ώρες μείνανε....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κουκλες!!!τονινο μπραβο στη γιαγια!περαστικα!αληθεια θε ςνα ειναι περαστικα η μπα?χιχιιχ!κακιουλες!ελπιζω να ειναι καλη και ναμησε τυρραναει αλοιμονο της αλλιως!ριτακι μεγαλωνει η μητρα και σπρωχνει ολα τα οργανα....αυτο που νιωθεις αυτο ειναι!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Ριτάκι περιμένουμε νέα σου!!!!!!!!!

Εγώ καλά, αύριο έχω ραντεβού επιτέλους!! Επίσης με έχει πιάσει τρελή όρεξη για ανανά και πήραμε από το σούπερ μάρκετ και τώρα θα πάω να τον τσακίσω, μιαμ σλουρπ!!!!!!!Φιλάκια πολλά και Ριτάκι περιμένουμε ε??????????

6237481d19.png

Διαφημίσεις

καλημέρα....

δεν έχω και τόσο καλά νέα... όχι μόνο δεν ακούσαμε καρδουλα (όπως περίμενα) αλλά το φασολάκι είναι πολύ μικρότερο από όσο πρέπει... ενώ θα έπρεπε να είμαι 8 εβδομάδων και 2 ημερών το έμβρυο είναι 4 εβδομάδων και 5 ημερών :( πήγα πάλι για αίμα σημερα και θα ξαναπαω και την πεμπτη για να δουμε πως προχωράει αλλά μάλλον παλλινδρόμησε :(:(:(

καλημερα Ριτακι....

το να ειναι καθυστερημενη συλληψη οποτε το φασολι ειναι μικροτερο απ'οτι περιμεναμε?????????

τι ειπε ο γιατρος?

εκανες χοριακη παλι εννοεις και θα ξανακανεις την πεμπτη?!?!?!

καλημερα Ριτακι....

το να ειναι καθυστερημενη συλληψη οποτε το φασολι ειναι μικροτερο απ'οτι περιμεναμε?????????

τι ειπε ο γιατρος?

όλα είναι πιθανά αλλά πότε να έγινε η σύλληψη στην τις μέρες που περίμενα περίοδο?

εκανες χοριακη παλι εννοεις και θα ξανακανεις την πεμπτη?!?!?!

ναι και αν ανέβει τότε έχουμε ελπίδες να ήταν καθυστερημενη σύλληψη

Διαφημίσεις

ευχομαι να ειναι καθυστερημενη συλληψη ριτακι μου!!!

κανε κουραγιο και υπομονη! να εισαι δυνατη!!!!!

ευχαριστώ μουμάκι... όσο για τη δύναμη, προσπάθώ να είμαι ήρεμη όσο μπορώ...

βγαίνω για λίγο γιατι θα με πιάσουν τα ζουμιά και όχι τίποτα άλλο θα γίνω ρεζίλι στο γραφείο... θα με ρωτάνε τι έπαθα και δε γουσταρω.

θα ξαναμπώ σε λίγο, στείλε θετική ενέργεια για να πάρω μια τεράστια χοριακή το μεσημέρι.. φιλακια!

Καλημερα κοριτσακια μουκαι απο εμας

Ριτακι μου μην προδικαζεις τιποτα η χοριακη σου μια χαρα μου φαινεται και εμενα , μιλα με τον γιατρο σου καλη μου ισως να ειναι οντως καθυστερημενη συλληψη για αυτο να μην ακουσατε καρδουλλα, σου στελνω τις καλυτερες μου ευχες και ολη την θετικη μου ενεργεια να πανε ολα κατ ευχην !!!!! Ο θεος και η Παναγια να ειναι στο πλευρο σας καλη μου..

Οι υπολοιπες τσουπριτσες τι κανετε???

Εμενα η ζουζου μου δεν μας κοιμησε το βραδυ ειχε λιγα πονακια και μετα ηθελε αγκαλιτσα, οποταν εφαγε και κοιμηθηκε κατα τις 3 τελικα αγκαλια με τον μπαμπα της στο κρεββατι μας και εγω στον καναπε και πιαστηκα ...

image.php?type=sigpic&userid=21459&dateline=1327670570

zpMsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...