Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Το χειροτερο ειναι που μας κουνάνε το δάχτυλο κιολας για την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα! Προσφατα εβλεπα στην τηλεοραση σε πρωινη "ενημερωτικη" εκπομπη πολυ γνωστο μεγαλο-εξωσωματικο και απο κατω τιτλος .. τι γινεται με την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα; Θυμωσα τοσο πολυ! 

Ναι αν το κανεις για την ωοληψια δεν χρειαζεται! Καποιες κοπέλες απλως το αποφεύγουν πλεον για τις λεγόμενες φθαλικές ενώσεις κλπ.. αλλα οι γιατροι δεν εχουν θεμα σιγουρα

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

ουφ...σχολαμε?

χαχαχαχαχχαχα.....οχι αυτο το καταλαβα....εχει κατεβει η ριζα ρε γμτ....πφφφ...πρπει να παω για ντεκαπαζζζζζζζζζζζζζζζζ....θα σε ενημερωσω για να τα γραφεις αναλυτικα...μετα το ντεκαπαζζζ αργω να τα πιανω :tongue::tongue::tongue:

ναι σου δινω εγω αδεια...μουμου ΣΧΟΛΑΣΕΣ!!!....αντε σε κανα μαναβικο να χαζεψεις ντοματες :tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχαχα

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχαχχαχα.....οχι αυτο το καταλαβα....εχει κατεβει η ριζα ρε γμτ....πφφφ...πρπει να παω για ντεκαπαζζζζζζζζζζζζζζζζ....θα σε ενημερωσω για να τα γραφεις αναλυτικα...μετα το ντεκαπαζζζ αργω να τα πιανω :tongue::tongue::tongue:

ναι σου δινω εγω αδεια...μουμου ΣΧΟΛΑΣΕΣ!!!....αντε σε κανα μαναβικο να χαζεψεις ντοματες :tongue::tongue::tongue:?????????

χαχαχαχαχαχαχα

υπονοεις κατι???

χα χα χα χα

υπονοεις κατι???

χα χα χα χα

οχι μωρε....ειπα να σε στειλω σουπερ μαρκετ να χαζεψεις μουσταρδες...αλλα επειδη εχει ωραια μερα ...μην κλειστεις μεσα :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Καλημέρα κουκλίτσες μου!!!!!!!!!!!!Μαράκι μου πόσο καιρό έχω να σε πετύχω, ουάου!!!!!!

Μουμάκι ουουουουουουου!!!! Σχόλασες τυχερούλα????

Ριτάκι έτσι αισιοδοξία! Άλλωστε σε αυτη τη φάση αν κάτι δεν πήγαινε καλά (μακρυά από εμάς!!!!!!!) θα το καταλάβαινες αμέσως...Το σποράκι σου είναι μια χαρά βολεμένο στην κοιλίτσα σου! Φολικό άρχισες να παίρνεις??

Λουκουμαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σε λίγο θα έχεις αγκαλίτσα τον μπέμπη!!!!!!!!Τέλεια!!!!

6237481d19.png

οχι μωρε....ειπα να σε στειλω σουπερ μαρκετ να χαζεψεις μουσταρδες...αλλα επειδη εχει ωραια μερα ...μην κλειστεις μεσα :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:

ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ..ΕΤΣΙ...??? ΘΑ ΚΑΤΟΥΡΗΘΩ ΣΕ ΛΙΓΟ....

ΣΚΑΣ...Ε....

ΣΚΑΣ.....Ε.....

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Διαφημίσεις

Καλημέρα κουκλίτσες μου!!!!!!!!!!!!Μαράκι μου πόσο καιρό έχω να σε πετύχω, ουάου!!!!!!

Μουμάκι ουουουουουουου!!!! Σχόλασες τυχερούλα????

Ριτάκι έτσι αισιοδοξία! Άλλωστε σε αυτη τη φάση αν κάτι δεν πήγαινε καλά (μακρυά από εμάς!!!!!!!) θα το καταλάβαινες αμέσως...Το σποράκι σου είναι μια χαρά βολεμένο στην κοιλίτσα σου! Φολικό άρχισες να παίρνεις??

Λουκουμαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σε λίγο θα έχεις αγκαλίτσα τον μπέμπη!!!!!!!!Τέλεια!!!!

Καλώς το Τζουλάκι! έπερνα φολικό από πρίν αλλά όχι κάθε μέρα γιατι πάντα είχα ανεβασμενα τα επιπεδα βιταμινών του συμπλεγματος όπως και σιδηρο...

Αγγελικούλα!!!!!!! έρχεται η μεγάλη μέρα.....:D:D:D όλα τέλεια θα πάνε ;);)

καλημερα! καλη βδομαδα! τι κανεις Ριτακι?σημερα πατε γιατρο!?!??!

καλη βδομαδα! ναι σημερα θα πάμε! περιμένω πως και πως.

κανονισα να φύγω νωρίτερα από τη δουλειά έχω 5:00 ραντεβου.

τη νυχτα τρομαξα πάντως πονουσα παρα πολυ στην κοιλιά ξυπνησα απο τους πόνους ευτυχώς τωρα είμαι οκ.

Διαφημίσεις

Καλημερα και Καλη εβδομάδα,

Ριτακι καλή επιτυχία σήμερα. Πως είσαι? Τα πονακια μπορει να ειναι που αναδιοργανώνεται το σωμα σου για το σπορακι. Μην αγχωνεσαι

Μουμου τι κάνεις?

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

να πανε ολα καλα ευχομαι!!!!!

και μην αγχωνεσαιιιιι

ευχαριστώ παρα πολύ! όσο για το αγχος, προσπαθώ να το αποβάλλω όσο μπορώ.

σορρυ που χανομαι μπαινοβγαίνω γιατι έχω λίγο δουλίτσα.

Καλημερα και Καλη εβδομάδα,

Ριτακι καλή επιτυχία σήμερα. Πως είσαι? Τα πονακια μπορει να ειναι που αναδιοργανώνεται το σωμα σου για το σπορακι. Μην αγχωνεσαι

Μουμου τι κάνεις?

καλημέρα καλή εβδομάδα! τρόμαξα γιατι ήταν δυνατός ο πόνος αλλά αφού πέρασε οκ θα μου πεί η γιατρος το απόγευμα...

εσύ πως είσαι?

Καλα ειμαι Ριτακι,

περασα ενα ξεκουραστο σ/κο.. η πεθερα μου βγηκε απο το νοσοκομειο οποτε ειχα αρκετο χρονο με τον αντρα μου και τον μικρο.

Οσο για τον πονο μπορει να νιωθεις και το λεγομενο τραβηγμα.. μεγαλωνει η μητρα.. το ενιωθα και εγω στην αρχη ιδιαιτερα στον υπνο οταν αλλαζα πλευρο .. πριν κανω την χοριακη ... και μου ελεγε μια φιλη τοτε οτι οχι μονο ειμαι εγκυος αλλα οτι εχω και αγορι γιατι και εκεινη στον γιο της τα ίδια ειχε τυχαιο? δεν ξέρω?

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...