Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια το επίδομα εξωσωματικής το δικαιούστε κάθε φορά που κάνετε χρήση προσπάθειας φαρμάκων από ΕΟΠΥΥ. Πχ εγώ πήρα μία φορά 352 καί άλλες δύο από μισά, καθώς άργησα τη δεύτερη έμβρυο μεταφορά.

Δεν είναι πολλά, αλλά δεν θα τους τα χαρίσουμε κιόλας😁

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

καλημέραααα!!! κανουμε κοπανα απο τη δουλειά να παμε για καφε ????

είναι σούπερ η λιακάδα σήμερα :tongue::tongue::tongue:

ναι ναι ναι ναι ναι

ναι ναι ναι ναι ναι

ναι ναι ναι ναι ναι

ναι ναι ναι ναι ναι

ναι ναι ναι ναι ναι

ναι ναι ναι ναι ναι

ναι ναι ναι ναι ναι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πες μου ριτακι μου πως εισαι?πως αισθανεσαι? συμπτωματα? ο μελλων μπαμπας?!?!?!

ελαααα...κισακι.....

οπου να ναι..... αρκει να ειναι εξω απο δωωωωωω......

τι κανεις κισακι? το ζουζου?

Διαφημίσεις

πες μου ριτακι μου πως εισαι?πως αισθανεσαι? συμπτωματα? ο μελλων μπαμπας?!?!?!

ελαααα...κισακι.....

οπου να ναι..... αρκει να ειναι εξω απο δωωωωωω......

τι κανεις κισακι? το ζουζου?

τρελαμένος δεν με αφησε εχθες να πάρω ούτε μια σακούλα που είχε 2 γιαουρτακια και 1 πακετο ψωμι για τοστ.... χαχαχα είναι όλο γλυκες και δεν μου χαλάει χατίρι....

απο συμπτώματα τίποτα το φοβερό, έχω θερμακρασία 37- 37,3 όλη μέρα, ποτε ποτε φουντώνω... νυσταζω συνέχειαααααα και λιγα πονάκια... Α! και το στηθος μου κοριτσια αρχιζουν και δεν μου κάνουν τα σουτιέν μου... ξεχειλίζει το βυζι...:tongue::tongue::tongue::tongue:

τρελαμένος δεν με αφησε εχθες να πάρω ούτε μια σακούλα που είχε 2 γιαουρτακια και 1 πακετο ψωμι για τοστ.... χαχαχα είναι όλο γλυκες και δεν μου χαλάει χατίρι.... :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:εκμεταλλευσουτοοοοοοοο!!!!!

απο συμπτώματα τίποτα το φοβερό, έχω θερμακρασία 37- 37,3 όλη μέρα, ποτε ποτε φουντώνω... νυσταζω συνέχειαααααα και λιγα πονάκια... Α! και το στηθος μου κοριτσια αρχιζουν και δεν μου κάνουν τα σουτιέν μου... ξεχειλίζει το βυζι...:tongue::tongue::tongue::tongue:

κι αυτο εκμεταλλευσουτοοοοο!!!

χα χα χα χα χα χα

Καλημέρα κοριτσάκια μου όμορφα!!!! Τι κάνετε? Είπα να μπώ να πώ μια καλημέρα και να ακούσω τα νέα σας!!! Εχουμε τπτ ευχάριστες εκπλήξεις? Οι μανούλες τι κάνουν? Κισσάκι , Γεωργία μου? Τα κουκλιά σας? Πως σας φαίνεται τώρα που έχετε τα νινάκια σας αγκαλίτσα?

Εμείς εδώ δεν κοιμόμαστε πλέον τα βράδια αλλά τι να γίνει με προετοιμάζει ο μπεμπούλης μου φαινεται!!! Πρώτα ο θεός την άλλη Πέμπτη έχουμε το τελευταίο ραντεβού με τον γιατρό μας και αν όλα πάνε όπως περιμένουμε την άλλη Δευτέρα στις 29 μπαίνουμε στο μαιευτήριο!! Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω πότε πέρασε ο καιρός βρε κορίτσια.... τρελλό........

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Kαλημερα Αγγελικουλα!!

τι γεννας? κιολας??

τι εγινε ρε παιδια?πως περναει ο καιρος?

εχω καιρο να σου μιλησω, χαιρομαι που εισαι καλα...και συντομα θα εχεις και το νινι στο σπιτι!!!

φιλια πολλα!!!!!

Διαφημίσεις

Kalhmera koritsia.eimai kainourgia edw.καλως ήρθες :D eimai sthn

25h mera.kuklos 28 meres.ekana test to prwi

Arnhtiko.genika klaiw sunexeia,nustazw ki exw anagoula.

Auto pou me endiaferei einai na anebw psuxologika.pws 8a

To kataferw auto? κανε sex!!!! :tongue::tongue:

δεν υπαρχει καλήτερος τροπος ;)

Kαλημερα Αγγελικουλα!!

τι γεννας? κιολας??

τι εγινε ρε παιδια?πως περναει ο καιρος?

εχω καιρο να σου μιλησω, χαιρομαι που εισαι καλα...και συντομα θα εχεις και το νινι στο σπιτι!!!

φιλια πολλα!!!!!

Καλημέρα μουμού μου!!! :P Έλα ντέ..μα γεννάω??? Πέρασε ο καιρός σαν νερό τελικά... Κι'εγώ χαίρομαι που σε ξαναβλέπω κοριτσάκι! Είχαμε κανένα νεότερο? Είσαι καλά? Μάκιαααααααααα

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Kalhmera koritsia.eimai kainourgia edw.eimai sthn

25h mera.kuklos 28 meres.ekana test to prwi

Arnhtiko.genika klaiw sunexeia,nustazw ki exw anagoula.

Auto pou me endiaferei einai na anebw psuxologika.pws 8a

To kataferw auto?

καλημερα και καλως ορισες στην παρεα μας!!!

κοριτσακι μου πολυ κακως κλαις!!!....το θεμα το μονο που δεν θελει ειναι αγχος και στεναχωρια...ΑΠΟΛΑΥΣΕ τις στιγμες με το συντροφο σου....και θα ερθει....αυτα στα λεω εγω που προσπαθω 3 χρονια!!!!....σιγουρα υπαρχουν και οι στιγμες που κ εγω κλαιω...που στεναχωριεμαι....αλλάαααααααααααα ΜΗΝ το βαζεις κατω και μην το αφηνεις να σε καταβάλει....απολαυσε βρε λιγο τη διαδικασια ;):tongue::tongue::tongue:...δλδλδ σεξ!!!!

την καλημερα μου και σε ολα τα κοριτσακια!!!

ΛΟΥΚΟΥΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ με το καλο αγαπη μου!!!

νεο θες???...η Ριτα μας ειναι ΕΓΚΥΟΣ :D:D:D :D:D:D :D:D:D :D:D:D

μουμου????....το διαβασα το σχολιο σου ετσι???? :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue: χαχαχαχαχα

Κισαααααααααααααααααααααααααααα βγαλε μια φωτο μαρη το παιδι να το δουμεεεεε:D:D:D....κ εσυ Γιωργια ;)

τζουλη???...μαριαεφη???? Ριτακι???....πως πανε τα σπορακια σας??? :D:D:D

φιλια στα μουτρα σας

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

καλημερα και καλως ορισες στην παρεα μας!!!

κοριτσακι μου πολυ κακως κλαις!!!....το θεμα το μονο που δεν θελει ειναι αγχος και στεναχωρια...ΑΠΟΛΑΥΣΕ τις στιγμες με το συντροφο σου....και θα ερθει....αυτα στα λεω εγω που προσπαθω 3 χρονια!!!!....σιγουρα υπαρχουν και οι στιγμες που κ εγω κλαιω...που στεναχωριεμαι....αλλάαααααααααααα ΜΗΝ το βαζεις κατω και μην το αφηνεις να σε καταβάλει....απολαυσε βρε λιγο τη διαδικασια ;):tongue::tongue::tongue:...δλδλδ σεξ!!!!

την καλημερα μου και σε ολα τα κοριτσακια!!!

ΛΟΥΚΟΥΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ με το καλο αγαπη μου!!!

νεο θες???...η Ριτα μας ειναι ΕΓΚΥΟΣ :D:D:D :D:D:D :D:D:D :D:D:D

μουμου????....το διαβασα το σχολιο σου ετσι???? :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue: χαχαχαχαχα γι'αυτο το γραψα! δεν ξερω αν το καταλαβες! εισαι και ξανθια,σωστα?!?!? χε χε χε (ζουζουνα μου)

Κισαααααααααααααααααααααααααααα βγαλε μια φωτο μαρη το παιδι να το δουμεεεεε:D:D:D....κ εσυ Γιωργια ;)ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι

τζουλη???...μαριαεφη???? Ριτακι???....πως πανε τα σπορακια σας??? :D:D:D

φιλια στα μουτρα σας

ουφ...σχολαμε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...