Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Το χειροτερο ειναι που μας κουνάνε το δάχτυλο κιολας για την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα! Προσφατα εβλεπα στην τηλεοραση σε πρωινη "ενημερωτικη" εκπομπη πολυ γνωστο μεγαλο-εξωσωματικο και απο κατω τιτλος .. τι γινεται με την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα; Θυμωσα τοσο πολυ! 

Ναι αν το κανεις για την ωοληψια δεν χρειαζεται! Καποιες κοπέλες απλως το αποφεύγουν πλεον για τις λεγόμενες φθαλικές ενώσεις κλπ.. αλλα οι γιατροι δεν εχουν θεμα σιγουρα

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερααααα όμορφες!!!!

ελαααα Ριτακιιιιιιιιιιιιι μου....μη στεναχωριεσαι....παρε μια αγκαλιτσαααα :mrgreen:

τι κανετε οι υπολοιπες???

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Ριτακιιιι μην στενοχωριεσαι βρε αγαπη και στενοχωρεις και το σπορακι... καταλαβαινω το αγχος σου αλλα ολα καλα θα πανε!!!!

Μια μεγαληηηηηη αγκαλιααααα και απο εμενα.

Χελοου μαπακι τι κάνεις?

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Ριτακιιιι μην στενοχωριεσαι βρε αγαπη και στενοχωρεις και το σπορακι... καταλαβαινω το αγχος σου αλλα ολα καλα θα πανε!!!!

Μια μεγαληηηηηη αγκαλιααααα και απο εμενα.

Χελοου μαπακι τι κάνεις?

οβερρρρρ

καλως το μου!!!

τι να κανω???...κοιλοποναω...πηζωωω....αλλα ελπιζω να καταφερουμε να φυγουμε το πσκ οπυ εχουμε κανονισει !!!

εσυ τι κανεις καμαρι μου?

η πεθερα πως ειναι????

ο μικρος κουκλος?

Διαφημίσεις

οβερρρρρ

καλως το μου!!!

τι να κανω???...κοιλοποναω...πηζωωω....αλλα ελπιζω να καταφερουμε να φυγουμε το πσκ οπυ εχουμε κανονισει !!!

εσυ τι κανεις καμαρι μου?

η πεθερα πως ειναι????

ο μικρος κουκλος?

Ααα πουλακι μου κλαιμε αλλά εχουμε και ταξιδάκι?? Γουστάρωωω για που λέτε?

Εγω καλα ειμαι, η πεθερα δυστυχως μη αναστρεξιμη λενε η κατασταση, ο αλητακος μου μια χαρα, προβληματακια εχουμε αρχισει και εχουμε το πρωι που ειναι να φυγω αλλά ευτυχως για πολυ λιγο... εγω γίνομαι χαλια!!

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Ααα πουλακι μου κλαιμε αλλά εχουμε και ταξιδάκι?? Γουστάρωωω για που λέτε?

Εγω καλα ειμαι, η πεθερα δυστυχως μη αναστρεξιμη λενε η κατασταση, ο αλητακος μου μια χαρα, προβληματακια εχουμε αρχισει και εχουμε το πρωι που ειναι να φυγω αλλά ευτυχως για πολυ λιγο... εγω γίνομαι χαλια!!

κατσε να δουμε...θα φυγουμε???...ετσι οπως μας παει???....πφφφ...τεσπα

καλα το θεμα πεθερα....ΜΗΝ το ανοιξουμε....:mad::tongue:

ελα ρεεε συ ο γλυκος μου.....γιατι ετσι τωρα?

παλιοτερα δεν ειχε θεμα....βρε τον κωνσταντινουλη.....εδω εγω γινομαι ''χαλια'' που το φανταζομαι οχι εσυ....

ακυρώθηκε το ραντεβού :(:(:(

πήγε Δευτέρα απόγευμα . δεν αντέχω κορίτσια εχω τρελαθει απο το αγχος... καθε τρεις και λίγο με πιανουν τα κλαματα :(

αχ βρε ριτακι μην το κάνεις αυτό.. δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι τόσο πολύ.. έχεις ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις οι χοριακές σου είναι καλές κι αφού και εσύ αισθάνεσαι καλά δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι... θα το δεις το μικρό σου είμαι σίγουρη ότι όλα είναι καλά... χαλάρωσε... εντάξει??..μην αγχώνεις και το ψυχουλάκι σου.. και συμφωνώ με μαριαεφη, καλύτερα αργότερα να ακούσετε μια και καλή καρδούλα :)

αχ ριτακι δεν πειραζει δευτερα...3 μερες υπομονη ξερω ειναι δυσκολο φιλακια σε ολες,μπαπακ ιυπομονη πονας ε?τονινο,γεωργοτσα φιλακια,μουμου επισης,μαριαεφη οτι λεει ναι!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα κοριτσακια μου τι κανετε ?

Εμεις περασαμε μια νυκτα.......αστα να πανε, το παιδι μου απο τις 12 μεχρι τις 3 ηθελα αγκαλια, ετσι απλα , ...κοιμοτανε την εβαζα στο κρεβατακι της ξυπνουσε και εκλεγε, την περναμε αγκαλια σταματουσε και κοιμοταν παλι...οποταν βγαλαμε σκοπια με τον αντρα μου και τωρα ειμαι λιγο φυτο...

και εχω και την πεθερα μου (που μενει απο πανω μας) να πηγαινοερχεται 200 φορες την μερα και να με ρωταει θες κατι? ( και φυσικα να περιμει να της πω οχι τιποτα) και να μου σπαει τα νευρα.....γιατι αμα τις πω να μου κανει κατι ξυνιζει,οποταν ρωταει εντελως τυπικα....

Τεσπα εσεις τι κανετε ??

Ριτακι μου ακομα λιγη υπομονη ολα καλα θα πανε την Δευτερα......

Μπαμπακι θελω να μου δωσεις διατροφη να χασω τα κιλα της εγκυμοσυνης αλλα οχι αυστηρη!! χαχαχαχαχα

Κισακι πως ειναι το ζουζουνακι σου ???

Μαρακι μου εγω νομιζω θα κανεις ...γιοκα !!!!!!

Η Αγγελικουλλα ρε παιδια που χαθηκε????

Τονινο ευχομαι να τα καταφερετε να πατε ΠΣΚ και να περασετε τελια......

Φιλακια στα υπολοιπα κοριτσακια, Τζουλακι, Μαρκοτ,Ξανθη,Εμακι, Μινακι, Μουμου, και στα κοριτσακια που πιθανον ξεχασα λογο αυπνιας....συγνωμη τι να κανω η δολια μανα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλακια

image.php?type=sigpic&userid=21459&dateline=1327670570

zpMsp2.png

Kαλημερα κοριτσακια μου τι κανετε ?

Εμεις περασαμε μια νυκτα.......αστα να πανε, το παιδι μου απο τις 12 μεχρι τις 3 ηθελα αγκαλια, ετσι απλα , ...κοιμοτανε την εβαζα στο κρεβατακι της ξυπνουσε και εκλεγε, την περναμε αγκαλια σταματουσε και κοιμοταν παλι...οποταν βγαλαμε σκοπια με τον αντρα μου και τωρα ειμαι λιγο φυτο..ελα ρεεεεε!! κουραγιο θα περασει!!!.

και εχω και την πεθερα μου (που μενει απο πανω μας) να πηγαινοερχεται 200 φορες την μερα και να με ρωταει θες κατι? ( και φυσικα να περιμει να της πω οχι τιποτα) και να μου σπαει τα νευρα.....γιατι αμα τις πω να μου κανει κατι ξυνιζει,οποταν ρωταει εντελως τυπικα...πφφφφφ.... δεν γινεται να εξαφανιστει αυτο το ειδος??? δηλαδη,με το που γινονται πεθερες να εξαφανιζονται??? ή απλα να χανουν τη λαλια τους??? κατι ??.

Τεσπα εσεις τι κανετε ??

Ριτακι μου ακομα λιγη υπομονη ολα καλα θα πανε την Δευτερα......ναι Ριτακι ολα καλα ειναι το ξερεις!!! χε χε χε...

Μπαμπακι θελω να μου δωσεις διατροφη να χασω τα κιλα της εγκυμοσυνης αλλα οχι αυστηρη!! χαχαχαχαχα αυτη την χοντρη και ασχημη ρωτας?!?!?! α πα απ

Κισακι πως ειναι το ζουζουνακι σου ???

Μαρακι μου εγω νομιζω θα κανεις ...γιοκα !!!!!!

Η Αγγελικουλλα ρε παιδια που χαθηκε????

Τονινο ευχομαι να τα καταφερετε να πατε ΠΣΚ και να περασετε τελια......

Φιλακια στα υπολοιπα κοριτσακια, Τζουλακι, Μαρκοτ,Ξανθη,Εμακι, Μινακι, Μουμου, και στα κοριτσακια που πιθανον ξεχασα λογο αυπνιας....συγνωμη τι να κανω η δολια μανα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εγω νυσταζω..ειμαι κουρασμενη, ηταν μια δυσκολη εβδομαδα.... σχολαμε σε λιγο ή μπα?!?!?!

Φιλακια

καλημερααααα

Καλημέρα!!!! :D:D εχετε δίκιο ΔΕΝ πρέπει να με πιάνει αγχος και πανικός ( το λεω για να το ακούω...) σημερα είμαι καλητερα αποφασήσαμε να φυγουμε να πάμε μια βόλτα στο χωριό να ξεσκασουμε και να ξεχαστούμε λίγο...

αχ βρε Γιωργία μήπως είχε πονάκια η μικρή σου? μακαρι να μην σας ταλαιπωρήσει άλλο αλλά να μην ταλαιπωρηθή και το μικρούλη...

κισσακι εσύ πως πας με τη μικρή σου?

με συγκινεί πολύ το ενδιαφέρον σας.... χαίρομαι που σας έχω με βοηθάτε πάντα να νιωσω καλήτερα :D

Καλημέρα!!!! :D:D εχετε δίκιο ΔΕΝ πρέπει να με πιάνει αγχος και πανικός ( το λεω για να το ακούω...) σημερα είμαι καλητερα αποφασήσαμε να φυγουμε να πάμε μια βόλτα στο χωριό να ξεσκασουμε και να ξεχαστούμε λίγο...

αχ βρε Γιωργία μήπως είχε πονάκια η μικρή σου? μακαρι να μην σας ταλαιπωρήσει άλλο αλλά να μην ταλαιπωρηθή και το μικρούλη...

κισσακι εσύ πως πας με τη μικρή σου?

με συγκινεί πολύ το ενδιαφέρον σας.... χαίρομαι που σας έχω με βοηθάτε πάντα να νιωσω καλήτερα :D

ριξε μπεμπεδοσκονηηηηηηη

ριξεεεεεεεε.......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...