Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Lila86 είπε:

Αυτό με το μπάνιο το έχω ξανά ακούσει εδώ μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν κάνει ζεστό; Δεν μου έχει πει ο γιατρός κάτι

Εντάξει όταν λένε ζεστό νερό δεν εννοούν να ξεπαγιασεις . Εννοούν να μην είναι πολύ ζεστό το νερό . Καταρχάς μπορεί να σου έρθει ξαφνικά δυσφορία Κ μετά δεν κάνει καλό η πολύ ζέστη στο έμβρυο . 

• Μου αρέσει 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

ποσο δικιο εχεις!!!....τελικα ολοι εχουμε ενα θεμα βρε παιδι μου...ολα τα σπιτια....

ο κος Κουκουβικος καλα ειναι....ελπιζω να μου παρει καινουργιο θερΜΟΥΣΙΦΟΥΝΑ που λεει και η Παγωνα :tongue::tongue::tongue: χαχαχαχχαχαχαχα...πλακα κανω....ψαχνομαστε για να μετακομισουμε...βαρεθηκαμε τη Γλυφαδα...θελουμρ να παμε πιο κεντρο αποκεντρο....θα δειξει...

Για που λετε??

Το πόδι σου πως πάει?

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλως την, σ'ευχαριστω.

Τι κάνεις εμακι μου? Ο γλύκας σου?

καλα είμαι τονια μου.. ο μικρός στη πεθερά μου όλη μερα σήμερα, ο καλός θα λείπει για 1 εβδομάδα οπότε ... κανω τη ζωή μου τωρα :):tongue:

καλα είμαι τονια μου.. ο μικρός στη πεθερά μου όλη μερα σήμερα, ο καλός θα λείπει για 1 εβδομάδα οπότε ... κανω τη ζωή μου τωρα :):tongue:

αα θελω και εγω!!! εχεις μια θεση ακομη να σου ρθω?? :tongue: :tongue: χαχαχαχα

Τι έγινε με τον διαγωνισμό πότε θα έχεις νέα?

αα θελω και εγω!!! εχεις μια θεση ακομη να σου ρθω?? :tongue: :tongue: χαχαχαχα

Τι έγινε με τον διαγωνισμό πότε θα έχεις νέα?

χαχαχα αμε αμε έλα!!! σε περιμένω!!1

τα αποτελέσματα βγήκαν την δευτέρα.. δεν έκανα τπτ. αλλά δεν περίμενα και πολλά ετσι κι αλλιώς..έιχε 56 συμμετοχές και όλες οι συμμετοχές ήταν απο ομάδες 2-7 ατόμων... οπότε εγώ μονη μου δεν είχα πολλες ελπίδες.. ήταν πολύ καλή εμπειρία πάντως. πρώτη φαρά πηρα μερος σε διαγωνισμό.. πιο πολύ το έκανα για το βιογραφικό και την εμπειρία.. περιμένω να δω πότε θα γίνει η έκθεση να δω και τις υπόλοιπες συμμετοχές..

Διαφημίσεις

καλημερα κουκλεςςςςςςςςςςςςςςς!!!μπαπακι μου,μινακι,τονινο!ριτακι αγωνια ε?ολα αυτα που νιωθει ςκαλα ειναι!!!!περιμενουμε νεαααααααα.εμεις μια χαρα, κοιμηθηκαμε σουπερ,πρωι εχειπονακαι αλλα δεν γκρινιαζει το καημενο...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

καλα εκανες... οποτε δεν ξερεις ακομη τι θεση ειχες.

Τι θέμα είχε?

nai δεν ξερω αλλά πραγματικά δεν περιμένω και πολλά. ειμαι ευχαριστημένη που πήρα μερος. και μάλιστα σε μια πού δύσκολη φαση με το εξωμήτριο κλπ κατάφερα να παραδώσω οποτε για μένα αυτό ήταν αρκετό..

το θεμα ήταν ένα συγκρότημα 30 βιοκλιματικών κατοικιών..

γεια σου κισαααα:)

nai δεν ξερω αλλά πραγματικά δεν περιμένω και πολλά. ειμαι ευχαριστημένη που πήρα μερος. και μάλιστα σε μια πού δύσκολη φαση με το εξωμήτριο κλπ κατάφερα να παραδώσω οποτε για μένα αυτό ήταν αρκετό..

το θεμα ήταν ένα συγκρότημα 30 βιοκλιματικών κατοικιών..

γεια σου κισαααα:)

Μεγαλο εργο!! ναι η αληθεια ειναι οτι το πιο σημαντικο ακόμη και απο την εμπειρία είναι οτι σε τοσο δύσκολη φάση και ομως προχωρησες και παρέδωσες.

καλη επιτυχια εμακι!!!!μι αχαρα κλουκλες σηεμρα πολυ ησυχη χτες ουτε ετρωγ εκαλ αουτε κοιμοταν αποτ ις 10 το βρΔΥ ΕΣΤΡωσε αι κκιμηθηκε και ετρωγε το βραδυ και τωρα φτου φτου ειναι γλυκα!τονια μπορει κι αυτο που λες να ειναι απο την ηρεμη εγκυμοσυνη ν αεπηρρεαστηκε,σιγουρσα σε διαφορες φασεις της εγκυμοσυνης οι ορμονες της μαμας περνουν στ απαιδακια

!περαστικα στα μικρα σας

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Bρε κορίτσια για βοηθήστε κι εδώ... Κύκλος 28-32 ημέρεες, είμαι στην 23η μέρα του κύκλου, μία επαφή γύρω στη 10 ή 11η. Τις τρεις τελευταίες μέρες έχω φοβερή συχνοουρία, και σήμερα δυσκοιλιότητα και ζαλάδα (για μια στιγμή νόμιζα ότι θα λιποθυμήσω, αλλά πήρα βαθιές αναπνοές και το ξεπέρασα). Επίσης πονοκέφαλος εδώ και μια δυο μέρες. Τι λέτε, είναι συμπτώματα αυτά?

κοριτσάκι νωρίς ειναι 10η μέρα για ωορρηξια με τόσο μεγάλο κύκλο νομίζω. Τα συμπτώματα περιόδου αλλάζουν κάθε φορά . Εγώ εύχομαι να ειναι αυτό σου θες

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

πότε δεν ξεσ βέβαια.... Μακάρι κοπέλα μου. Αλλά για μένα αν θες μπεμπε κανε σεξ κάθε μέρα η το αργότερο μέρα παρά μέρα

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

γεια σας τσαπερδονες!

ρε Τονια καντε κανα ευχελαιο..πολυ στραβα σας παει! περαστικα!

Μινακι θα δεις μια χαρα θα την κανει την επεμβαση η Ελισαββετ σου εχετε παρει καλα μετρα!

Εμι μου σημασια εχει η εμπειρια (βεβαια στους χαλεπους καιρους η πρωτια δεν θα ηταν ασχημη!) και φυσικα να πας να δεις την εκθεση!

Ριτακι πηγες γιατρο??

Μαρακι μας ου ου!! βρε θα φυγεις απο Γλυφαδα??!! αληθεια μενεις κεντρο?

Κισα και Γεωργια φιληστε μου τις κορες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...