Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό το prp ενδομητρίου πρώτη φορά το ακούω. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα αυτό το θέμα. Εχουμε μια αντιμετώπιση τύπου πάμε βήμα βήμα και λύνουμε ένα ένα τα προβλήματα. Αλλά το σημειώνω να το συζητήσω μαζί του όταν έρθει αυτή η ώρα. Σ ευχαριστώ! 
      Καλή επιτυχία να έχεις, να πάρεις ευχάριστα νέα. 🤞

Είναι για γυναίκες που έχουν λεπτό ενδομητριο, αναζωογόνηση ενδομητριου. Σου παίρνουν αίμα, το φυγοκεντριζουν σε ειδικό μηχάνημα για να κρατήσουν τους αυξητικους παράγοντες και το βάζει ο γιατρός στη μήτρα σου. Είναι σαν τεστ παπ, το βάζει μέσα, κάθεσαι λίγη ώρα ξαπλωμένη, αυτό πήζει στην ουσία και μετά πας σπιτάκι σου. Το κόστος είναι στα 200 με 300. Στους βελονισμους πλήρωσα πολύ περισσότερα χωρίς αποτέλεσμα. Υπάρχει και prp ωοθηκών για τις γυναίκες με χαμηκη ΑΜΗ. Δείτε το κι αυτό ως επιλογή. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

julie μου ειναι λιγο νωρις πιστευω αλλα εσυ εισαι αδυνατουλα και μπορει να ειναι κ το μπεμπε!

σιγουρα σε 2-3 βδομαδες θα το νιωσεις.Εγω σε αυτο 16η εβδ το καταλαβα κ την Εφη αν θυμαμαι καλα γυρω στις 18η.

Θα ερθετε για γιορτες??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

julie μου ειναι λιγο νωρις πιστευω αλλα εσυ εισαι αδυνατουλα και μπορει να ειναι κ το μπεμπε!

σιγουρα σε 2-3 βδομαδες θα το νιωσεις.Εγω σε αυτο 16η εβδ το καταλαβα κ την Εφη αν θυμαμαι καλα γυρω στις 18η.

Θα ερθετε για γιορτες??

Θα έρθουμε ναι!! Και ανυπομονώ πάρα πολύ να δω τους δικούς μου!!!

Κι εγώ νωρίς πιστεύω πως είναι για να το νιώθω, αλλά ποτέ παλιότερα δεν είχα νιώσει κάτι τέτοιο...οπότε πήγε εκεί το μυαλό μου :oops:

Σε 2-3 εβδομάδες θα σιγουρευτώ :D:D:D

Μου αρέσει πολύ μια φωτογραφία που έχεις στο facebook με την Εφούλα που αγκαλιάζει την κοιλίτσα σου!!!!Είναι απίστευτη!!!!!!!!!!!!

6237481d19.png

καλη ειναι εε??

παντως μπορει κ να ειναι το μωρο να ξερεις!

Μακάρι να είναι το μωράκι μου!!!!!Αχ θα τρελαθώ!!!!!!!!!!!!

Πάω για νάνι κι εγώ, το βραδυνό διάβασμα δεν το μπορώ με τίποτα. Με παίρνει ο ύπνος...ζζζζζζ....

Τα λέμε κουκλίτσες!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Μανουλες!

kisha κοριτσακι 26/10/2010

georgia1974 κοριτσακι 11/2010

Μανουλες to be!

Αngeliki ΠΗΤ 25/11 αγορακι

Μariaefi ΠΗΤ 20/12 κιντερ εκπληξη

rita_mavro ΠΗΤ???

julie8 ΠΗΤ 08/05

bookie ΠΗΤ 15/02 κοριτσακι

Εν αναμονη ++++++++ (στελνουμε μπεμπεδοσκονη!!!!)

mpap 18/11

moumou 16/12

minaki 26/11

ginagr 11/12

margotte ??/??

emi 12/12

κοριτσακια μου καλημερα, εβαλα και εγω την δικη μου ΠΗΤ πρωτα ο θεος μακαρι να πανε ολα καλα!!!!! χθες ειχαμε γιατρο ολα καλα ειμαστε 1200gr φτου φτου!!!

τωρα τρεχουμε με μετακομιση καθως το σπιτι ηταν μικρο και καθολου βολικο, ευτυχως βρικαμε ευκολα μπορω να πω!!! ελπιζω ολες σας να ειστε καλα και οι μανουλες και οι μελλουσες μανουλες και οι μανουλες to be soon!!!!!!

φιλακια στα μαγουλακια και στις κοιλιτσες!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

xpcZp2.png

Μακάρι να είναι το μωράκι μου!!!!!Αχ θα τρελαθώ!!!!!!!!!!!!

Πάω για νάνι κι εγώ, το βραδυνό διάβασμα δεν το μπορώ με τίποτα. Με παίρνει ο ύπνος...ζζζζζζ....

Τα λέμε κουκλίτσες!

γεια σου τζουλάκι μου είναι πολύ πιθανό να ήταν το μωράκι... αν θυμαμαι καλά και γω τοτε άρχισα να το καταλαβαίνω..

. φιλάκια σε όλες!...

Χαιρετω τις ομορφες !!!!!

Τι κανετε κουκλες????

Mary μου ευχαριστω πολυ για τιςευχες σου ανταποδιδω και σου ευχομαι τα καλυτερα !!!

Κισακι να μου φιλησεις το μπεμπουλινι σου, Μαρακι και Αγγελικουλλα Τζουλακι Ριτα Boukie, φιλακια στις κοιλιτσες σας

Koριτσακια μου να την ξαναδειτε μετα απο αρκετους μηνες ξανα (9συγκεκριμενα )

mpap 18/11

moumou 16/12

minaki 26/11

ginagr 11/12

margotte ??/??

emi 12/12

Πολλα πολλα φιλακια !!!

το ξαναλλαξα γιατι εβαλα την ημερομηνια γεννησεως της κορης μου

Μανουλες!

kisha κοριτσακι 26/10/2010

georgia1974 κοριτσακι 05/11/2010

Μανουλες to be!

Αngeliki ΠΗΤ 25/11 αγορακι

Μariaefi ΠΗΤ 20/12 κιντερ εκπληξη

rita_mavro ΠΗΤ???

julie8 ΠΗΤ 08/05

bookie ΠΗΤ 15/02 κοριτσακι

image.php?type=sigpic&userid=21459&dateline=1327670570

zpMsp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Τι κάνετε κοριτσια?

Εμεις καλά ειμαστε, ο γιόκας μου ειναι μια χαρα τωρα σταματησαμε και τα φαρμακα. Παει και αυτο.

Με την πεθερα μου δυστυχως τρέχουμε παλι ειναι στο νοσοκομειο με εγκεφαλικο αυτή την φορα!

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Καλημερα!

Τι κάνετε κοριτσια?

Εμεις καλά ειμαστε, ο γιόκας μου ειναι μια χαρα τωρα σταματησαμε και τα φαρμακα. Παει και αυτο.

Με την πεθερα μου δυστυχως τρέχουμε παλι ειναι στο νοσοκομειο με εγκεφαλικο αυτή την φορα!

καλημερα Τονια μου

τι ειναι ρε αυτο το πραγμα εκει που λες δοξα το Θεο να λες βοηθα παναγια αμαν πια ρε συ

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...