Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό το prp ενδομητρίου πρώτη φορά το ακούω. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα αυτό το θέμα. Εχουμε μια αντιμετώπιση τύπου πάμε βήμα βήμα και λύνουμε ένα ένα τα προβλήματα. Αλλά το σημειώνω να το συζητήσω μαζί του όταν έρθει αυτή η ώρα. Σ ευχαριστώ! 
      Καλή επιτυχία να έχεις, να πάρεις ευχάριστα νέα. 🤞

Είναι για γυναίκες που έχουν λεπτό ενδομητριο, αναζωογόνηση ενδομητριου. Σου παίρνουν αίμα, το φυγοκεντριζουν σε ειδικό μηχάνημα για να κρατήσουν τους αυξητικους παράγοντες και το βάζει ο γιατρός στη μήτρα σου. Είναι σαν τεστ παπ, το βάζει μέσα, κάθεσαι λίγη ώρα ξαπλωμένη, αυτό πήζει στην ουσία και μετά πας σπιτάκι σου. Το κόστος είναι στα 200 με 300. Στους βελονισμους πλήρωσα πολύ περισσότερα χωρίς αποτέλεσμα. Υπάρχει και prp ωοθηκών για τις γυναίκες με χαμηκη ΑΜΗ. Δείτε το κι αυτό ως επιλογή. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Μανουλες!

kisha κοριτσακι 26/10/2010

georgia1974 κοριτσακι 11/2010

Μανουλες to be!

Αngeliki ΠΗΤ 25/11 αγορακι

Μariaefi ΠΗΤ 20/12 κιντερ εκπληξη

rita_mavro ΠΗΤ???

julie8 ΠΗΤ??/??

bookie ΠΗΤ??/??

Εν αναμονη ++++++++ (στελνουμε μπεμπεδοσκονη!!!!)

mpap 18/11

moumou 16/12

minaki 26/11

ginagr ??/??

margotte ??/??

emi 12/12

συμπληρωσα και τα δικα μου ετσι για το καλο :tongue:....αλλα ειπαμε εμεις σε κανα 6μηνο παλι προσπαθειες ;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μανουλες!

Μανουλες to be!

rita_mavro ΠΗΤ???

julie8 ΠΗΤ??/??

bookie ΠΗΤ??/??

mpap 18/11

moumou 16/12

minaki 26/11

ginagr 11/12

margotte ??/??

emi 12/12

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

kalhspera koritsakiaaaaaaaaaaaaaaaaa mazeutikame vlepw

ritaki sinxaritiria na exeis mia teliomani egimosini

koritsakia pws m eiste ola kala????

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

Μανουλες!

Μανουλες to be!

rita_mavro ΠΗΤ???

julie8 ΠΗΤ??/??

bookie ΠΗΤ??/??

mpap 18/11

moumou 16/12

minaki 26/11

ginagr 11/12

margotte ??/??

emi 12/12

euxaristw minakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Διαφημίσεις

παρακαλω δεν κανει τιποτα αλληλεγγυη ειπαμε και ολα θα γινουν

xixixxiixixi eipame kathe mera k kati tha geinei xaxaxaxax are glentia pou tha kanoume tha me vlepei k tha kovei pera axaxaxaxax

χαχαχχαχαχαχαχχαχχαχχχαχαχχαχχα το φανταζεσαι???????

axaxaxaxxaaxaaxaxaxax den to fanatazome apla tha geinei axaxaxaaxaxaxax tha trexei o kaimenos k den tha ftanei axaaxaaxxxa ti lew mesimeriatika

Διαφημίσεις

λοιπον εγω δεν αντεξα κ πηγα στο γιατρο σημερα..ειχα πονους κ το βραδυ οχι συσπασεις και ηθελα να ηρεμησω.

Λοιπον 2 κιλα το μπεμπακι μου..!! vasdeli μαζι παμε?! δεν πηρε πολυ απο την τελευταια φορα αλλα οι μετρησεις παιζουν κ ετσι μου ειπε δεν αγχωνομαστε...

αμνιακο υγρο σε καλα επιπεδα το κεφαλι πιο κατω δεν παει οπως ειπε ο καλος μου ο ντοκτορ! οι παλμοι 157 ολα αριστα.

Απλα με πιεζει πολυ για αυτο οι πονοι και οι συσπασεις ,συνεχιζω τα φαρμακα σε 20 μερες τελευταιο ραντεβου κ nst τοτε.

Βεβαια μου ειπε κ το εξης: οτι ειχε πολυ αγχος κ ο ιδιος τοσο καιρο αλλα δεν ηθελε να μου το μεταδωσει κ σε εμενα δεν ειχε πει τιποτα (μονο ο αντρας μου το ηξερε) οτι φοβοταν για αποβολη ή πολυ μεγαλη αποκοληση τωρα ομως που διανυω την 33η εβδ δεν φοβομαστε τιποτα ακομα κ αν γεννησω πιο νωρις το μωρο θα ειναι βιωσιμο!

Καλησπέρα,

Ριτακιιιιι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑ. Να έχεις μια υπεροχη και απροβληματιστη εγκυμοσύνη, να την απολαυσεις στο επακρο. Μπράβο κοριτσακι μου ειδες που αγχωνόσουν? Πολύ καλή χοριακη!!!

Μαρακι καλα έκανες και πηγες στον ντοκτορ. Μπραβο ολα καλά, με την βοήθεια του θεου κοντευεις και απο οτι διαβάζω ήταν συνεχεια μαζί σου.

Φιλια πολλα σε ολα τα υπολοιπα κοριτσια.

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Μανουλες!

Μανουλες to be!

rita_mavro ΠΗΤ???

julie8 ΠΗΤ 08/05

bookie ΠΗΤ??/??

mpap 18/11

moumou 16/12

minaki 26/11

ginagr 11/12

margotte ??/??

emi 12/12

Έβαλα και την δική μου ημερομηνία! Απίστευτο μου φαίνεται!!! Μακάρι να είναι όλα καλά...την άλλη Τρίτη έχω ραντεβού με την μαία, όπου θα ακούσουμε την καρδούλα του μωρού, να σιγουρευτώ ότι όλα πάνε καλά!!! Κατά τα άλλα πολύ τρέξιμο και διάβασμα! Να ρωτήσω τις μανούλες και τις εγκυούλες, πότε περίπου νιώσατε τα μωρά σας? Γιατί την τελευταία εβδομάδα νιώθω κάθε μέρα κάτι σαν πολύ ελαφριά χτυπηματάκια χαμηλά στην κοιλιά μου κι αναρρωτιέμαι αν είναι το μωράκι μου!!!!!Είναι λέτε???

Πορτοκαλάκι μου έχω φουσκώσει αρκετά!!Τα παντελόνια μου δεν μου κάνουν πλέον :oops::oops: Έχω αγοράσει ένα τζινάκι με λάστιχο κι έχω βολευτεί...αλλιώς φουστανάκια και φούστες (που ευτυχώς είχα αρκετά!) και καμιά φορμίτσα. Ριτάκι μου πώς αισθάνεσαι??? Μαιρούλα τέλεια με το μωρό ε???? Πω πω πω, με κάνεις να ανυπομονώ!!!!Μαριαεφάκι μου όντως είχες έναν άγγελο μαζί σου...και το μωρό σου έχει και θα έχει απίστευτη όρεξη για ζωή, θα το δεις...

Εδώ χειμώνιασε για τα καλά, σήμερα ξυπνήσαμε με μία απίστευτη ομίχλη. Κάνει κρύο κι έχει αρχίσει να θυμίζει γιορτές...αχ...

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!!!!!!!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...