Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό το prp ενδομητρίου πρώτη φορά το ακούω. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα αυτό το θέμα. Εχουμε μια αντιμετώπιση τύπου πάμε βήμα βήμα και λύνουμε ένα ένα τα προβλήματα. Αλλά το σημειώνω να το συζητήσω μαζί του όταν έρθει αυτή η ώρα. Σ ευχαριστώ! 
      Καλή επιτυχία να έχεις, να πάρεις ευχάριστα νέα. 🤞

Είναι για γυναίκες που έχουν λεπτό ενδομητριο, αναζωογόνηση ενδομητριου. Σου παίρνουν αίμα, το φυγοκεντριζουν σε ειδικό μηχάνημα για να κρατήσουν τους αυξητικους παράγοντες και το βάζει ο γιατρός στη μήτρα σου. Είναι σαν τεστ παπ, το βάζει μέσα, κάθεσαι λίγη ώρα ξαπλωμένη, αυτό πήζει στην ουσία και μετά πας σπιτάκι σου. Το κόστος είναι στα 200 με 300. Στους βελονισμους πλήρωσα πολύ περισσότερα χωρίς αποτέλεσμα. Υπάρχει και prp ωοθηκών για τις γυναίκες με χαμηκη ΑΜΗ. Δείτε το κι αυτό ως επιλογή. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

μπραβο ριτακι!! ήμουν σίγουρη οτι ολα θα ηταν τελεια.. καλή συνέχεια λοιπόν.

τα νέα μου είναι ότι αδιαθέτησα στις 32 μέρες μετά την αποβολή!! παναντολ, ντεπον πανε εναλλαξ αλλά είμαι χαρούμενη! το σύστημα δουλεύει ρολόι!!!

το επόμενο σαββατο θα πάω σε γιατρό!

φιλιά σε όλα τα κοριτσάκια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο Ριτάκι μου!!!!! Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!! Μια υπέροχη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις γλυκιά μου!!!! Αχ τι όμορφα και καλά!!!!!! Χαίρομαι πάρα πολύ κορίτσι μου!!!!!!!

6237481d19.png

Ριτακι μου μπραβο και παλι μπραβο!!

καλη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!!!

Εμι μου ολα καλα λοιπο αφου αδιαθετησες κ στην ωρα σου ειναι πολυ πολυ καλο σημαδι να το θυμασε αυτο!!

εγω ειχα αδιαθετησει μετα απο 40 μερες σχεδον...

μετα ειχα αισθανθει πολυ καλυτερα....

ειναι μεγαλη υποθεση για την γυναικα να αδιαθετησει μετα απο αποβολη νιωθουμε ξανα γυναικες....!!

εγω ασε προχτες με επιασαν συσπασεις απο τις 8 μιση το βραδυ ανα 30 λεπτα και μετα αν 15 λεπτο αλλα οι πονοι ειχαν την ιδια ενταση ο αντρας μου αγχωθηκε αλλα εγω οχι.Στις 1 σταματησαν επιτελους. Απο εδω κ περα 8 trofocard και βλεπουμε...πολυ βιαζεται αυτο το παιδι!

Διαφημίσεις

παραγματικά ετσι είναι.. ανέβηκε η ψυχολογία μου!!

το ερχόμενο σαββατο θα παω σε καινούριο γιατρό.. θα μου λυθουν πολλές απορίες ελπίζω

περασες αγωνία μωρε... τι βιαστικό που είναι το μπεμπε!! χαχαχα θελει να σας γνωρίσει!!

στις προηγούμενες αποβολές είχε κανει και εμενα 40 και 45 μερες να ερθει... ελπίζω να είναι καλό σημαδι που τωρα ηταν στην ωρα της.. θέλω να ξεκινήσω πάλι προσπαθειες!!!!!!!

και πολυ καλα θα κανεις να παρεις και αλλη γνωμη!!

να ρωτησεις τα παντα!

ναι ετσι λεει κ η Εφη μου! οτι βιαζεται να μας γνωρισει!χαχα!!

βγαινω κουκλα να φαω κατι να παρω τα 2 πρωτα χαπακια μου...(σαν της γιαγιαδες λεμε)!

υπομονή με τα χαπάκια και γω κάπως ετσι είμαι.. χάπι για θερεοειδή χαπι για σίδηρο χαπι για πολυβιταμίνες.. χαπι για παυσίπονα χαπι για αντιβίωση(εχω θεματακι με 1 δοντι)... όλα μαζενένα παλι!!.. περισσότερα χαπια απο την γιαγια μου παιρνω εγω..χαχαχαχαχα σε καλό να μου βγει!!!

αντε καλή σου μερα!!! φιλιάααα!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!!!

ευχαριστώ πολύ κορίτσια!! ακόμα νομίζω πως είναι όνειρο :tongue:

Εμι μου πολύ καλά τα νέα θα δείς όλα θα πάνε καλά και σε λίγο καιρό θα μας λες και εσύ τα ευχάριστα ;)

Μαράκι μου να προσέχεις πολύ τωρα που έφαγες το γαιδαρο ναι? Κοντεύεις...

τζουλάκι εσύ πως είσαι?

την Πεμπτη πάω για σάκο και ίσως ακούσουμε και καρδούλα!!!

αντε κορίτσια 2-3 μείνανε γρήγορα στους άντρες σας!

βάλτε τους κάτω και αλλάξτε τους τα φώτα..... ;););) θέλει μέρα παρα μέρα τουλάχιστον:tongue:

boukie που χάνεσαι? φουσκώνει η κοιλίτσα ε? σουπερ!

έχει καμία εκείνη λιστα που είχαμε? μπαααα...

Καλημερα και απο εμας κουκλες !!!!!

Ριτακι μου πολλα πολλα συγχαρητηρια κοπελλα μου , ειδες που ολα καλα πηγαν και θα πανε και ακομη καλυτερα !!!!!!!

Αντε Μπαμπακι μου περνεις σειρα τωρα !!!!!!!

Τα αλλα τα κοριτσια τι κανουν ??

Μαρακι, Αγγελικουλλα ειστε ετοιμες ????

Μουμακι, Τονια , Εμακι, Μινακι, Τζουλακι, Ξανθη Μαρκοτ, Boukie, πολα πολλα φιλακια τι κανετε????

Κισακι πως πατε με την μπεμπα ??? Εγω μην το ματιαξω το πουλακι μου μια χαρα ειναι , εχουμε φυσικα και τις δυσκολες μας ωρες αλλα σε γενικες γραμμες δοξα τον Θεο καλα τα παμε !!

image.php?type=sigpic&userid=21459&dateline=1327670570

zpMsp2.png

μπραβο Γεωργια μου!! θα δεις που μολις σαραντησει κιολας θα ειστε ακομη καλυτερα!!

Ριτακι μου αντε κουκλα μου να δειτε τον σακο !! αλλα αν δεν ακουσεις καρδια μην μου απογοητευεις εε?

μπορει να εχει γινει αργα η συλληψη.

αντε κορίτσια 2-3 μείνανε γρήγορα στους άντρες σας!

βάλτε τους κάτω και αλλάξτε τους τα φώτα..... ;););) θέλει μέρα παρα μέρα τουλάχιστον:tongue:

boukie που χάνεσαι? φουσκώνει η κοιλίτσα ε? σουπερ!

έχει καμία εκείνη λιστα που είχαμε? μπαααα...

ε 9 μηνες παλι kisha...

σε 9 μηνες παλι georgia1974...

17/03 Sofoulina Καθυστέρηση!!!!!!!!

22/03 julie8

29/03 mpap

29/03 Αγγελικη

01/04 Christie

02/04 mariaefi

08/04 margotte

09/04 angel12

11/04 ginagr

15/04 rita_mavro

????? moumou

!!!!!!! minaki

!!!!!!! emi

χεχεχε βρήκα αυτό... δεν νομίζω ότι ήταν η τελευταία μασ αλλά που να την βρεί κανεις τώρα!!!

αυτή παντως θέλει πολύ στρώσιμο!!! :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...