Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

καλημερα!ριτακι ολ ακαλα θ απανε!μινακι μη μασας,η σκεψη μας μαζι σας!καλημερα κουκλες!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μια χαρα μουμακι μου!καλαειναι ημκικρη,μια χαρα το πουλακι μου,ο μπαμαπς ξαναπηγε δουλεια και του κακοφαινεται....αχαχα εσυ τι λεει?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

χα χα χα!!

εγω εδω.... ξαφνικα χτες το βραδυ ειχα κατι πονους ... και ειπα θα αδιαθετησω. βεβαια δεν περιμενω πριν το σαββατο!!!

μαζευω κισοσκονη....μπουμπουφοσκονη..οτι βρω σε μωροσκονη....

Διαφημίσεις

mazeye mazeye koyklitsa erxxetaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!

μπορεις να με ακουμπησεις λιγο σε παρακαλω???

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

και στειλε και κισοκορησκονη!!!

ουφ

για πες πως παει με το μωρο ? και τωρα που ο αντρας σου γυρισε στη δουλεια? εχεις βοηθεια κοντα????

η νυχτες σας πως ειναι???

καλημερα ομορφεςςςςςςςςςςςςςς :D:D:D

Ριτακι μου ολα σουπερ θα πανε...μη μου αγχωνεσαι!!! απολαυσε τοοοοοο !!!

ποτε θα κανεις χοριακη?

Γιωργιααααααααααααααααααααααααααααααααα που εισαι?

τι κανει η μπεμπα???...ειναι ησυχη??? κοιμαται ή ειναι ξενυχτω? :tongue:

Κισαααααααααααααααααααααααααα???? μαρηηηηηηηηη????

τι κανει η ομορφη κισοκορη?

ελαττωθηκαν τα πονακια?

ο μπαμπας πηγε δουλεια????...χαχαχαχαχαχα....ετσι πρεπει ....εχει και μια προικα να φτιαξει για την κορη πες του :tongue:

Μουμακιιιιιιι......ερχονται τα μπεμπε σε λεωωωω.....:cool::cool::cool:

Εμακι μου πως εισαι?????????????????

ο μικρουλης σου?

Τονιααααααααα ΟΒΕΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ :tongue:

παλι δεν σε προλαβαινω μεσα γμτ....ολα ΟΚ?...ο μικρος???

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

κοριτσακια μου τι κανετε????

εμεις ολα καλα φουσκωνουμε!!!

μουμου παρε και λιγη μπουκοσκονη!!! και εσυ μαρακι μου!!!!

κισα φιλακια πολλα στην κορακλα σου!!!!

γεωργια να σου ζησει και εσενα η κορακλα!!!!!

ριτα μην ακουω χαζα ολα καλα θα πανε και αυριο η χοριακη θα εχει γινει 10πλασια!!!!!!!!

μινακι περαστικα σας κοπελα μου!!

αν ξεχασα καμια συγνωμη

μπηκα να σας πω ενα γεια φιλακια πολλα!!!!!

xpcZp2.png

μπουκιτσα μου!!!!ετσι να φουσκωνουν οι κοιλιτσες!μαρακι μαι χαρα ειναι η πεθερ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑΤΗς,ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕς ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ,ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΤΟΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΑΛΛΑ ΟΚ Μ ΕΒΟΗΘΑΕΙ Η ΓΥΝΑΙΑΚΑ...ΚΙ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΣΑς!Η ΜΙΚΡΗ ΔΕΝΕΧΕΙΠΟΝΑΚΑΙΑ 2 ΜΕΡΕς ΕΚΝΑΕ,ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ,ΙΣΩς ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΝ...ΣΚΑΕΙ ΚΑΤΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΧΑΧΑΝΗΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗς...ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΙΝΑΙ!Ο ΜΠΑΜΑΠς ΔΟΥΛΕΙΑ ΞΕΝΕΡΩΣ ΕΠΟΛΥ!ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

kaλησπέρα κοριτσάκια..

τι κάνετε? εύχομαι να είστε όλες καλά, οι κοιλίτσες να φουσκώνουν, τα μπεμπακια να μεγαλώνουν, και τα σποράκια να πληθαίνουν..

εγώ εχω αρκετό τρέξιμο αυτές τις μέρες λόγω δουλειάς.. κατα τα άλλα νομίζω οτι απο στιγμή σε στιγμή θα αδιαθετήσω.. άντε να μπω επιτέλους σε ένα πρόγραμμα και γω... αυτάααα...

φιλιά σε όλες καλό απόγευμα:)

Διαφημίσεις

Υπέροχη και πάλι Κισάκι μου!!!Θα κάψει καρδούλες...

Μινάκι περαστικά κουκλίτσα μου!!

Ριτάκι μου έτσι αισιόδοξη να είσαι, όλα θα πάνε σούπερ γλυκιά μου!!!!Περιμένω τα καλά σου νέα πώς και πώς!!!

Μπουκίτσα εμένα με ξέχασες!!!!!!!!!!!!!!!:cry::cry::cry: Κλαψ, σνιφ....έχω γίνει που έχω γίνει κλαψιάρα τελευταία, μην με προκαλείς κι εσύ, σνιφ!!!:(

Κορίτσια, οι ορμόνες μου τα έχουν παίξει και δεν μπορώ να με συγκρατήσω, ή που θα κλαίω συνέχεια ή που θα έχω απίστευτα νέυρα! Πραγματικά δεν ξέρω τί να κάνω, έχω κουραστεί πολύ ψυχολογικά. Σωματικά είμαι καλά, αν και κάτι μέρες πονάει απίστευτα η μεσούλα μου και δεν μπορώ να περπατήσω σχεδόν :shock:

Αχ άντε να πάω 23 του μηνός στην μαία να ακούσουμε την καρδούλα του μπεμπέ να δω ότι όλα είναι καλα!!! Μέσα στην αγωνία τόσες μέρες...πφφφφφφφφ!!!!!!!!! Και στις 08 έχουμε υπέρηχο!!!!!!!!!!!!!!!!Ααααααααχχχχ πόσο ανυπομονώ!!!!!!

Μουμάκι και Μαράκι κι από μένα πάρτε όση μωροσκόνη θέλετε!!!!!!Μέσα από την καρδιά μου!!!!!

Εμάκι κουκλίτσα μου να μπεις σε μια σειρούλα κι εσύ!!!

Το Μαριαεφάκι μας που χάθηκε??

Φιλάκια πολλά σε όλες!!

6237481d19.png

καλημερα τσουπρες!ειμαστε μια χαρα οπω ςκαι καθε μερα αλλωστε!!!!τι μου κανετε?ηθελα να τη βγαλω χτες τη μικρη αλλα φοβηθηκα αυτη τη σκονη απο αφρικη!αχ ανυπομονω,την εβγαλα σαβ-κο,κυριακη βραδυ ηρθε και παπας πηραμε ευχουλα!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

κοπελιες καλημερα δεν θα μεινω το αφεντικο ειναι Ροδο μπηκα απλα να σας πω οτι τελικα δεν καναμε την επεμβαση γιατι η μικρουλα ειναι κρυωμενη εχουμε ραντεβου στις 14 Δεκεμβρη θα μπουμε νοσοκομειο και στις 15 θα κανουμε την επεμβαση κανουμε θεραπεια τωρα να μας φυγει το κρυωμα σε 10 μερες παλι γιατρο και 10 μερες πριν το χειρουργιο προληπτικη θεραπεια για να μην ξανακολλησουμε τιποτα ουφφφφφφφφ αυτα τα νεα μας θα μπαινω οποτε βρησκω ευκαιρια φιλακιαααααααααααααααα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...