Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Kαλημερα κοριτσια!!

Ριτακι , εμενα δεν μου φαινεται κατι κακο!!! κανε αλλη μια την Παρασκευή και θα δεις οτι θα΄χει μεγαλωσει!!!!

Τζουλακι τι κανεις ζουζουνα?

Κισακι τι κανει η κισοκορη?

Γεια σου Ανεττε, ευχομαι μια καλη εγκυμοσυνη και σε σενα!

η Γεωργια τι κανει ρε κοριτσια?ξερουμε κατι?

σορυ αν ξεχασα καμια

φιλια σε ολες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερ ακουκλες!νασαι καλα τζουλακι μου τωρα ανεβαζω και μερικες οταν ηταν μια ς εβδομαδας....!ριτακι εγω 2μερες πριν τημ περιοδο ειχα 140...!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Kαλημερα κοριτσια!!

Ριτακι , εμενα δεν μου φαινεται κατι κακο!!! κανε αλλη μια την Παρασκευή και θα δεις οτι θα΄χει μεγαλωσει!!!!

Τζουλακι τι κανεις ζουζουνα?

Κισακι τι κανει η κισοκορη?

Γεια σου Ανεττε, ευχομαι μια καλη εγκυμοσυνη και σε σενα!

η Γεωργια τι κανει ρε κοριτσια?ξερουμε κατι?

σορυ αν ξεχασα καμια

φιλια σε ολες

καλημερα κοριτσια

μουμου σε ευχαριστω κοπελα μου συντομα και στα δικα σου!

φιλια πολλα και πολλες θετικες χοριακες για ολες σας!!!

μακια

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Κοριτσακια μου καλημερα και απο εμας !!!!

Σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας ναστε καλα ειμαστε σε καλο δρομο νομιζω το ζουζουνακι μου ειναι 2500 και ειναι φτυστη ο μπαμπας της, εγω ειμουν μια φιλικη συμμετοχη τελικα !!!!

Γεννησαμε με καισαρικη την Παρασκευη και χθες επιστρεψαμε σπιτακι μας,ειναι λιγο δυσκολα γιατι ειμαι χειρουργημενη αλλα εχω βοηθεια την αδερφη μου και την μαμα μου οποταν με την βοηθεια του θεου μια χαρα θα παμε !!!!

Μαρακι και Αγγελικουλλα πηρατε σειρα !!!

Ριτα συγχαρητηρια και μην στεναχωριεσαι ολα καλα θα πανε!!!!

Κισακι ολα καλα εσεις με την μπεμπουλα σου ???

Μπαμπακι, Τονια, Ξανθη, Τζουλακι, Μαργοτακι, Εμακι Μινακι Μουμου Αννετ πολλα πολλα φιλακια σε ολες !!!!!

image.php?type=sigpic&userid=21459&dateline=1327670570

zpMsp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Γιωργιααααα!!! να σας ζησει το ζουζουνι!!!!

στον υπνο σ'επιασε ρε συυυυυ?!?!? Δεν πειραζει θα παρει τα ψυχικα σου χαρισματα!

κανε λιγακι κουραγιο, θα περασει η δυσκολια της καισαρικης...και αφου εχεις βοηθεια μια χαρα!!!

φιλια πολλα να προσεχεις!!

καλημερααααααααααααααααααααααααααααα !!! :D:D:D

Γιωργια μου να σας ζησει και παλι !!!!!!!!!!!!!!

παντως τα μωρα αλλαζουν συνεχως....θα δεις που με τον καιρο ολο και θα σου μοιαζει.... :cool::cool::cool:

Μινακι μας καλη επιτυχια για τη μικρη !!!

Ολα καλα θα πανε...ενημερωσε μας :D

βρεεεεεεεεεεεεεεεεεε το Ριτακι μας???!!!!!!:D:D:D....ολα σουπερ θα πανεεεεεεεεεεε....εχω ενστικτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :D:D:D

ευχομαι η επομενη χοριακη να ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ :D:D:D

ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνηηηηηηηηηηηηη :D:D:D

ε ρε κοριτσιααααααααααααααααααα......αντε 2-3 μειναμεεεεεεεε :D:D:D

ανοιξε η τυχη λεμεεεε....γεμισαμε μωρουδοσκονηηηηηηη.....:D:D:D

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

λες????????

τωρα αυτο το ''λες???'' τι ειναι....αχνο θετικο??? :tongue::tongue::tongue:

μωρε γιατι να μη λεω???....αντε μουμακιιιιιιιιιι νομιζω ηρθε η σειρα μαςςςςς :D:D:D

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

kalhmera!!! ριτκι μου μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πανε.. δεν είναι και τόσο χαμηλά η χοριακή.. κανε και την επαναληπτική να είσαι ήσυχη μεχρι να ετοιμάσουμε τις σούβλεςςςςς :) :):):):P

tα υπόλοιπα κοριτσάκια όλα καλά?.. εύχομαι γρήγορα να παίρνετε και σεις σειρά.. να παρω και γω μια θεσούλα στο τέλος αν θέλει ο θεός..

μινάκι σε σκεφτόμαστε φιλιά στο κοριτσάκι σου..

Γεωργία να σου ζήσει η κορούλα.. καλή ανάρρωση και σε σενα. σιδερένιες να είστε και οι 2..

Διαφημίσεις

Καλησπέρααααα

Ριτακιιιι συγχατηρια κοριτσάκι... μην αγχωνεσαι δεν ειναι πολυ χαμηλή η χοριακή. Περιμένουμε νεα αύριο.

Μινα καλη επιτυχια σημερα περιμένουμε νέα οποτε μπορεσεις.

Γιωργια να σου ζησει και παλι η μικρουλα.

Εμακιιι φιλια πολλά, ο γλύκας σου τι κάνει?

Μουμου, μαπακι, κισομανα και ολα τα υπολοιπα κοριτσια τι κανετε??

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

εγω μοιραζω αφθονημπουμουδοσκονηηηηηηηηηη!!!!και τωρα μοιραζει και η κισοκορη λεμεεεεεεεεεεε μαζεψτε οση μπορειτεεεεεε!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

ευχαριστώ πολύγια τα καλά σας λογια και το κουραγιο που μου δίνετε!!! συγκινούμαι πραγματικά:D:D:D:D:D.

είσαστε οι καλές μου φίλες.....

πρεπει να πω πως είμαι αρκετά αισιόδοξη γιατί παρόλο που είχα 20 μερες καθυστερηση με σχετικά χαμηλη χοριακή, νιωθω πως αργησε να γινει η σύλληψη γιατί πάντα είχα μεγαααλους κύκλους και σχεδόν πάντα αργουσα πολύ να κανω ωορρηξία.

τωρα αυτο το ''λες???'' τι ειναι....αχνο θετικο??? :tongue::tongue::tongue:

μωρε γιατι να μη λεω???....αντε μουμακιιιιιιιιιι νομιζω ηρθε η σειρα μαςςςςς :D:D:D

ειμαι ετοιμη..... λες να ηρθε η σειρα μας?!?!?!? :confused::confused::confused:

kalhmera!!! ριτκι μου μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πανε.. δεν είναι και τόσο χαμηλά η χοριακή.. κανε και την επαναληπτική να είσαι ήσυχη μεχρι να ετοιμάσουμε τις σούβλεςςςςς :) :):):):P

tα υπόλοιπα κοριτσάκια όλα καλά?.. εύχομαι γρήγορα να παίρνετε και σεις σειρά.. να παρω και γω μια θεσούλα στο τέλος αν θέλει ο θεός..

μινάκι σε σκεφτόμαστε φιλιά στο κοριτσάκι σου..

Γεωργία να σου ζήσει η κορούλα.. καλή ανάρρωση και σε σενα. σιδερένιες να είστε και οι 2..

εμακιιιιι τι κανειιιιιις? που εισαι???? σουβλα θα βαλουμε????? α πα πα πα

Καλησπέρααααα

Ριτακιιιι συγχατηρια κοριτσάκι... μην αγχωνεσαι δεν ειναι πολυ χαμηλή η χοριακή. Περιμένουμε νεα αύριο.

Μινα καλη επιτυχια σημερα περιμένουμε νέα οποτε μπορεσεις.

Γιωργια να σου ζησει και παλι η μικρουλα.

Εμακιιι φιλια πολλά, ο γλύκας σου τι κάνει?

Μουμου, μαπακι, κισομανα και ολα τα υπολοιπα κοριτσια τι κανετε??

Τονινοοοοο! καλα???

εγω μοιραζω αφθονημπουμουδοσκονηηηηηηηηηη!!!!και τωρα μοιραζει και η κισοκορη λεμεεεεεεεεεεε μαζεψτε οση μπορειτεεεεεε!

μην πετατε μπουμπουδοσκονη αμα δεν ειμαι εδω ενταξει? ελα κισακιιιιιιιι!!!!!

ευχαριστώ πολύγια τα καλά σας λογια και το κουραγιο που μου δίνετε!!! συγκινούμαι πραγματικά:D:D:D:D:D.

είσαστε οι καλές μου φίλες.....

πρεπει να πω πως είμαι αρκετά αισιόδοξη γιατί παρόλο που είχα 20 μερες καθυστερηση με σχετικά χαμηλη χοριακή, νιωθω πως αργησε να γινει η σύλληψη γιατί πάντα είχα μεγαααλους κύκλους και σχεδόν πάντα αργουσα πολύ να κανω ωορρηξία.

αααα.... εχεις κι εσυ τα καλα τα δικα μου εεε????

ολα καλα να πανε!!!! \

ααααμμμμμ.......ααααααμμμμμμμμ :shock::shock::shock::shock::shock:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...