Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

kalhmeraκουκλιτσες μου!!!ριτακι συγχαρητηρια κουκλα μουυυυ!με το καλο!γεωργιτσα να σου ζησει η μπεμπα!!!μινακι καλη επιτυχια κοπελα μου και μι απολυ ζεστη καλημερα στις υπολοιπες!!!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια σαν αγγελουδι ειναι!ναικαθε μερα την ερωτευοαι!!!!ηρθε και ο παιδιατρος πηρε πολυ βαρος μισο κιλο!!!αφου το νιωθω βαρυνε το μωρο!κολικοι 2 μερες ηταν και πανε μαλλον,μακαρι ναμην ξαναερθουν μετ ααπο 2 μερες μπηκαμε ξανα σε ρυθμο!2 φορες μονο το βραδυ ξυπναει

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

αχ κοριτσια σαν αγγελουδι ειναι!ναικαθε μερα την ερωτευοαι!!!!ηρθε και ο παιδιατρος πηρε πολυ βαρος μισο κιλο!!!αφου το νιωθω βαρυνε το μωρο!κολικοι 2 μερες ηταν και πανε μαλλον,μακαρι ναμην ξαναερθουν μετ ααπο 2 μερες μπηκαμε ξανα σε ρυθμο!2 φορες μονο το βραδυ ξυπναει

ζουλευωωωωωω!!! :-D:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μπραβο ρε Κισακι!!!!

να σαι καλα κι εσυ και η ζουζουνα σου

γειά σας κοριτάκια! ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας ελπίζω να μην προσγειωθώ απότομα....

θα σκασωωωω!!!! ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΙΤΑΚΙΙΙΙ?? :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ 85546214785!!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

τζουλακι τι κανεις αγαπουλα?!?!?!?

Μουμου εσύ δεν πρεπει να μιλάς... ξεχνας τι μας έκανες εσυ??????

κατα τις 6:00 μου είπαν να πάρω τηλ. για να μου πουν. ουφ!

με το που θα το μάθω θα είσαστε οι πρώτες που θα μάθετε την τιμή ωστε να έτοιμαστείτε όλες για το πάρτυ ή.... για τον καφε της παρηγοριας...

τα λέμε σε λίγο έχω λίγη δουλίτσα

ποι απαρηγορια,ολα καλα θ απανε υπομονη αν και αμα παρεις κατα τις 1,30 θ ασου πουν φανταζομαι!αχ πολυ καλα αποτελεσματ ανα εχεις!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Μουμου εσύ δεν πρεπει να μιλάς... ξεχνας τι μας έκανες εσυ??????

κατα τις 6:00 μου είπαν να πάρω τηλ. για να μου πουν. ουφ! για να σε τιμωρησω ευχομαι να εχεις μια χοριακη 654987654321654684984351351351321 , οχι αυτη που ειπα νωριτερα!

να μαθεις!!!

εγω τι θα κανω που δεν μπορω να μπω παρα αυριο παλι!?!?

φτου γαμωτο!!!

με το που θα το μάθω θα είσαστε οι πρώτες που θα μάθετε την τιμή ωστε να έτοιμαστείτε όλες για το πάρτυ ή.... για τον καφε της παρηγοριας...

τα λέμε σε λίγο έχω λίγη δουλίτσα

εγω κοριτσια την κανω.... παω ......

θα τα πουμε αυριο!!!

φιλια σε ολες

Διαφημίσεις

198,7 χαμηλή... πολυ χαμηλή.... :confused: θα κάνω παλι την παρασκευη και βλέπουμε.....

ριτα καλησπερα, δεν εχουμε ξαναμιλησει μα αυτο δεν με εμποδιζει να σου ευχηθω να εχεις μια υπεροχη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!

την τιμη της χοριακης σου μια χαρα την βλεπω...εγω ξεκινησα με 139,9 και σε δυο μερες ειχε φτασει 373,6...και κοιτα το τικερακι μου!!!

γιαυτο μη προδικαζεις τιποτα και μη σκεφτεσαι αρνητικα...ολα θα κυλησουν τελεια...εσυ να προσεχεις και να εισαι αισιοδοξη!

με το καλο λοιπον!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

198,7 χαμηλή... πολυ χαμηλή.... :confused: θα κάνω παλι την παρασκευη και βλέπουμε.....

Ναι βρε κουκλίτσα, μην προδικάζεις τίποτα!!!! Μπορεί να το τσακώσατε το νινάκι αργότερα από ότι υπολόγιζες...Ολόθερμες ευχές Ριτάκι μου και να σκέφτεσαι θετικά κι αισιόδοξα!!!! Εύχομαι μια τεράστια χοριακή την Παρασκευή κουκλίτσα μου!!!!!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...