Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Αντε Μινακι μου να την κανετε να ηρεμησετε!!!

Μουμου μας ναι Παρασκευη!

Σημερα νομιζω θα γεννησει και η Γεωργια!

Γεωργια μας με το καλο !!!!

χτες το βραδυ 3 η ωρα με επιασε απιστευτος πονος κατω απο το στερνο κ στην πλατη κ δεν μπορουσα να αναπνευσω(θυμαστε που το ειχα ξαναπαθει?) εντονοι πονοι περιοδου και τα ποδια μου ειχαν μουδιασει.....!

ο αντρας μου να λεει παμε στο νοσοκομειο εγω να λεω οχι αν κ ειχα φοβηθει ειχα την παλια εμπειρια κ εβαλα βολταρεν κ προσπαθησα να ειμαι ηρεμη οσο γινοταν βεβαια...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια μουυυυυυυυ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

images?q=tbn:ANd9GcQWCOci5SVim8y339XYrWyjGfu9jTZJsxI9TPFxwTuc_4OZ6Ro&t=1&usg=__PKaVAXwQH169QJBQ8y6LEQOcqHY=

Να μας ζησει και η μικρη της Γιωργιας μας!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πω πω πωωωωωωωωωωωω τι χαρες εχουμε???!!!!....το 2ο κοριτσακι του καφε μας ηρθεεεεεεεεεεε με το καλο !!!!

Γιωργια μου ευχομαι τα καλυτερα και με το καλο να πατε σπιτακι σας.....δωστης ενα φιλι απο ολες μας !!!!

images?q=tbn:ANd9GcQr9cAogNM9rgY2g0yloiwZP54Kgoou0UyDJBI2wfEdc0FOoYY&t=1&usg=__B9GGxDY9GPw98WfbZjHDDWXdc-s=images?q=tbn:ANd9GcRY6IHXK16wsruN9KgYBTqRLg4J22KBirml9CSXyuJmLBE6SSQ&t=1&usg=__xXi6vgXcSxRDbkUJC-L2OmKwUYE=

αχ ΤΙ συγκινηση???!!! Ολγα σε ευχαριστουμε πολυυυυυ που μας ενημερωσες !!! να σαι καλα κοριτσι!!! :mrgreen:

οι υπολοιπες τι κανετε????

Κισαααααααααααααααααααααααααα αγαπακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι !!!

πως ειναι η μικρη Κισα???.....ζουληξε την λιγο και για μεναααα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μαρακι μου πως νιωθεις σημερα?????....παρε τον γιατρο ενα τηλ και πες του τι νιωθεις...ΜΗΝ το αφηνεις...ναι καρδια μου????:mrgreen:

Μουμουυυυυ TGI FRiday !!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Minaki EPITELOYS βρεθηκε ημερομηνια!!!!

Ολες οι ευχες μου στη μικρη !!! ΟΛΑ τελεια θα πανε....δωστης φιλακι απο τη θεια μπαπ

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Καλησπερα!!

Να μας ζήσει η δευτερη κορη του καφε.

Μαριαεφη με το καλο να δεχτουμε και το δικο σου το μωρουλινι εκπληξη!!

Μινακι επιτελους κανονιστηκε η επεμβαση της μικρής!! Καλη επιτυχια, να πανε ολα καλα. Περιμένουμε νεα!!

Στα υπολοιπα κοριτσια μου φιλια πολλαααααα

Καλο Σ/κο!!!!

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκιααααα :tongue::tongue::tongue::tongue::D:D:D:D

νομιζω πως θα έχουμε κι άλλα ευχαριστα στο καφέ μας :tongue::tongue::tongue::D:D:D:D:D

σήμερα μετά από μεγάλη καθυστέρηση έκανα τεστάκι και ήταν ΑΧΝΟ ΘΕΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

άυριο πάω για χοριακή για να είμαι 100% σίγουρη

λέτε να ετοιμάσω σούβλες ή είναι καλήτερα άυριο με τη χοριακή στα χέρια?

στον άντρα μου δεν το έχω πει ακόμα θέλω να σιγουρευτώ αλλά δεν κρατιόμουνα έπρεπε κάπου να το πω

Αχ μπράβο Ριτάκι κοπέλα μου!!!!!!!!!Μια θετική χοριακή αύριο κουκλίτσα μου και να τον τρελάνεις από χαρά τον άντρα σου... Δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσο χαίρομαι, και πόσο συγκινούμαι (είναι και οι ορμόνες βέβαια και με το πραμικρό βάζω τα κλάματα). Αυτή τη στιγμή όμως είναι δάκρυα χαράς και συγκίνησης....Θα περιμένω αύριο τα υπέροχα νέα σου επιβεβαιωμένα. Αχ, άντε και τα υπόλοιπα κοριτσάκια να ετοιμάζονται γιατί άλλαξε η τύχη του καφέ μας!!

Πω πω κλάμα κορίτσια!!!!!!Έχω λιώσει τις τελευταίες μέρες...Ουφ!!!!

6237481d19.png

Καλησπέρα κοριτσάκιααααα :tongue::tongue::tongue::tongue::D:D:D:D

νομιζω πως θα έχουμε κι άλλα ευχαριστα στο καφέ μας :tongue::tongue::tongue::D:D:D:D:D

σήμερα μετά από μεγάλη καθυστέρηση έκανα τεστάκι και ήταν ΑΧΝΟ ΘΕΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

άυριο πάω για χοριακή για να είμαι 100% σίγουρη

λέτε να ετοιμάσω σούβλες ή είναι καλήτερα άυριο με τη χοριακή στα χέρια?

στον άντρα μου δεν το έχω πει ακόμα θέλω να σιγουρευτώ αλλά δεν κρατιόμουνα έπρεπε κάπου να το πω

θα σκασωωωω!!!! ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΙΤΑΚΙΙΙΙ?? :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ 85546214785!!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

τζουλακι τι κανεις αγαπουλα?!?!?!?

Διαφημίσεις

ασ τα λέμε μουμου.. τραβάμε πολλά ζόρια τελευταία αλλά το παλεύουμε. Εσύ? όλα καλά?

μινάκι με το καλό και σιδερένιο να είναι το κοριτσάκι σου.. ἀντε να ξεμπερδεύετε επιτέλους

ευχαριστω κοριτσαρες μου για τις ευχες σας πωπω μιλαμε εχω τρελο αγχος οχι τιποτα αλλο μονο και μονο για την ναρκωση και οσο κοντευουν οι ωρες τοσο πιο πολυ αγχωνομαι

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...