Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

ξυπναει μονο 2 φορες το βραδυ οποτ εκοιμομαστε και ξεκουραζομαστε καλυτερα εστρωσα κι εγω γιατι στην κλινικη δενκοιμηθηκα καθολου,ειχα το αγχος μη μου τη φερουν και κοιμαμαι...ειχα υπερενταση γενικα!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ο μπαμπας χεσε μεσα...δε σταματαει να την τραβαει φωτο γραφιες!!!!περιμενει πως και πως να με βοηθησει στο πλυσιμο της και στο μπανιο της!!!!να την κρατησει αηκαλαι μετα το φαγητο...γιατι εγω προσπαθω ν α μην την καλομαθαινω,δε θελω ναμαθει σε αγκαλιες,ουτε κουνημα,προς το παρον φτου φτου ειμαστε μια χαρα,μακαρι ν ασυνεχισουμε ετσι!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

μαρακιμου θ ατης δωσω,κανω και τιποτα αλλο????χιχιιχχιχιχικι εσυ στην κοιλιτσα σου κα ιστη μικρουλα σου!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

δεν σου ειπα οτι χασαμε ρε συ το πιτ μπουλ μας!

βγηκε και πηρε απο πισω μια σκυλιτσα εγω δεν μπορουσα να τον παρω απο πισω.ηρθε ο αντρας μου αλλα μπα δεν το βρηκε πουθενα...ψαξαμε ψαξαμε τιποτα...λειπε 15 μερες σχεδον...

Διαφημίσεις

καλημερα μουμου!

και εγω ακομα στην ουσια δεν εχω ξυπνησει...το πρωι ειμαι γενικα πιο ζωηρη να το πω αλλα απο το μεσημερι κ μετα αστα καναπες κρεβατι καναπες...

Μινακιιιιι!! καλημερα!

με το καλο αγαπη!! να πανε ολα καλαααα!!!

τι κανουν οι μωρομανες??? οι μανες to be? Οι μανες wanna be??

καλα ειμαι κι εγω!!!

Παρασκευή ειναι...οποτε καλα ειμαι!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...