Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

τι κανετε?ευχαριστω παραπολυ γιατις ευχες απλα δνεπρολαβαιν πολυ μπαινω συνηθως απο το κινητο κκαι δενμπορω να γραφω...

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κισααααααααααααααααααααααααααααααααα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αγαπακι μου τι κανεις????

η μικρη???????????? πως ειναι??????????????????????????????

ειναι ησυχη???

πως εισαι??? κουραζεσαι?????

μας λειπεις θσκατουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

μια χαρα μαρακι,εστρωσε και στρωνει ,ειναι ησυχη ,σημερα το βραδυ ξυπνησ εμονο 2,45 και 8,45...!κοιμηθηκαμε και οι 2!!!!ενω τα 2 πρωτα βραδια ειμασταν ξυπνιες απο τις 2 μεχρι τις 6 το πρωι,προσαρμοζεται σιγα σιαγα τι νακανεικι αυτι εχασε τ απαρεακια του τοσα μωρακια μαζι!!!ηρθε σε εμενα την ασχετη,μιση ωρα να τηνντυσω,μιση να την αλλαξω,μιση να την κανω μπανιο αγανακτησε το ερμο!εσυ τι νεα?

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

μια χαρα μαρακι,εστρωσε και στρωνει ,ειναι ησυχη ,σημερα το βραδυ ξυπνησ εμονο 2,45 και 8,45...!κοιμηθηκαμε και οι 2!!!!ενω τα 2 πρωτα βραδια ειμασταν ξυπνιες απο τις 2 μεχρι τις 6 το πρωι,προσαρμοζεται σιγα σιαγα τι νακανεικι αυτι εχασε τ απαρεακια του τοσα μωρακια μαζι!!!ηρθε σε εμενα την ασχετη,μιση ωρα να τηνντυσω,μιση να την αλλαξω,μιση να την κανω μπανιο αγανακτησε το ερμο!εσυ τι νεα?

να σου ζηση kisha να την χαιρεσαι!!!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

xaxaxaxxaxaxaxaxaxxa

α ρε Κσαααααααααααααααααααααααααα !!!! χαχαχαχαχχαχα

μια χαρα τας πας ειμαι ΣΙΓΟΥΡΗ!!!!!

κ αυτη λαχταρουσε να γνωρισει τη μανουλα της!!!!!!

αχ τι καλη που ειναι???...δεν σε ταλαιπωρει...κοιμαται !!!

μπραβο το μωρακι !!!!!

τι εγω ρεεε....ασε εμενα ...εσυ λεγε!!!!

ο χασμπαντ??? κοκομπλοκο που ειναι κοριτσι??? χαχαχαχχαχαχα

κ εγω εγραφα boysss??? new γκομενακι In town.....ειδα που εγραψες οτι διαβασε ...χαχαχαχαχαχ.....θα του ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι με αυτο που εγραψα??? :tongue:

ΑΧΧΑΧΑΧΑχεσμενος εινια!!!!τη λατρεψε,τηνερωευτηκαμε και οι 2!!!!να σαικαλα εφακη μου,θα σας τ απω αναλυτικα σε καποια φαση!!!φιλια!!!!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

ΑΧΧΑΧΑΧΑχεσμενος εινια!!!!τη λατρεψε,τηνερωευτηκαμε και οι 2!!!!να σαικαλα εφακη μου,θα σας τ απω αναλυτικα σε καποια φαση!!!φιλια!!!!

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ !!!

μπραβο ρε παιδια!!!!

να τη χαιρεστε !!!!!!

δωστης φιλια απο τη θεια μπαπ...παντου , μπουτακια, χερακια παντουυυυυυ

φιλακια Κισα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Καλησπερα κοριτσακια μου !!!

Κισακι ολα καλα βλεπω με την μπουμπου σου !!!μπραβο κοπελλα μου να την φιλησεις στα μπουτακια της!!!!!!! Να την χαιρεστε κουκλα μου !!!!!

Εμεις παμε τελικα την ερχομενη Παρασκευη πρωτα ο Θεος να γεννησουμε !!!

Πρωι πρωι μπενω στην κλινικη και κατα τις 9 παμε για καισαρικη..πωπωπωπωπω

δεν μπορω να το πιστεψω ποσο γρηγορα περασε ο καιρος μακαρι να πανε ολα καλα ο θεος και η Παναγια να βοηθησουν και εμενα και ολες μας !!!!

Εχω αχγωθει και λιγο φυσικα ....

Φιλακια σε ολες !!!!!

image.php?type=sigpic&userid=21459&dateline=1327670570

zpMsp2.png

Κισακι μου μια χαρα θα βρειτε τους ρυθμους σας και ολα θα στρωσουν οι πρωτες μερες ναι ειναι δυσκολες αλλα εχουν και αυτες την χαρη τους!

εγω λεω τουλαχιστον δεν θα εχω καουρες πονους και εμετους οποτε μονο το ξενυχτι μια χαρα!

Γεωργια κουκλα μου αυτη την Παρασκευη εε?πωπω περασε ο καιρος εε!

αντε ωρα να δεις τον ερωτα σου!χιχι! χαλαρα η καισαρικη δεν ειναι τιποτα λιγους πονους θα εχεις στην αρχη (λογικο ειναι τομη θα εχεις)και μετα ολα καλα.Οσο πιο γρηγορα περπατησεις τοσο πιο γρηγορα θα νιωσεις καλυτερα.Η πρωτη μερα ειναι λιγο δυσκολη μετα θα δεις πως φτιαχνει.

Mαρακι μου αντε κοπελα μου να μας πεις και εσυ ευχαριστα συντομα!!!!!σεξ λεμε!

Διαφημίσεις

Kαλημερα Κοριτσια!!

αντε κισακι να σας ζησει! λιγακι υπομονη θελει μεχρι να βρεις ρυθμο και μετα ολα καλα θα πανε! αφου εισαι σουπερ εσυ!!!

Γεωργια με το καλοοοοοο!! αντε αγαπη να ξαλαφρωσεις κι εσυ και να ρθει το ζουζουνι στο σπιτι!!!!

φιλιαααα!!

Μια γρηγορη καλημερα και απο εμένα!!

Κισακι υπομονη θα βρειτε τους ρυθμούς σας επειτα μην ξεχνας κισοκορη ειναι οποτε ..... χαλαραααα!!! Φιλια πολλα

Γιωργια μου με το καλο να συναντήσεις την κορη σου. Μην αγχωνεσαι ολα θα πανε καλά και εγω με καισαρική γέννησα.. εισαι σε απολυτα ελεγχομενο περιβαλλον οποτε και η μικρή και εσυ δεν υπαρχει περιπτωση να εχετε προβλημα. Οσο για τον πονο λιγο την πρωτη μερα η τομη και μετα σιγα σιγα ουτε που θα την καταλαβαίνεις. Φιλακιαααα και με το καλο.

Ξανθουλα, Μουμου Φιλια πολλα, ολα καλά?

eNortjKzUjI0MDC3MFGyBlwwFWoC0Q,,01.png

as1cqrC0g410000M2xzfDAwMDY5MTlsfE1lIGthbmlzIGVmdGl4aXNtZW5p.gif

Γεια σας κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας ....

να πω την αληθεια μου λιγο αγχος το εχω αλλα αμα ερθει η Παρασκευη θελοντας και μη θα το ξεπερασω, ειναι και ο ντοκτορ μου πολυ cooool !!!!!! αποταν φροντιζει να μην αγχωνωμε και πολυ ( οσο μπορω φυσικα ) ευχομαι και ελπιζω οτι ολα θα πανε καλα !!!

Σας ευχαριστω για την συμπαρασταση, την χρειαζομαι παντως !!!!!!

Φιλακια πολλα σε ολες !!!!!

image.php?type=sigpic&userid=21459&dateline=1327670570

zpMsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...