Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

ΠΟΤΕ!!!αχαχαχα!!!!κοριτσια στο βιντεο με τα 6διμα διχνει 6 μωρα 18 μηνων να περιφερονται σε ενα σπιτι πο πο χαμος!!!καλα πως μπορει μια γυναικα να κουβαλαει 5-6-8 μωρα?οι γιατροι λεν οτι ειναι επικυνδινο..ειδικα σαυτην με τα 8διμα εκαναν ενα πλασματικο βιντεο κ εδειξαν σε τι κατασταση ειναι τα υπολοιπα οργανα με 8 μωρα στην κοιλια κ κοριτσια ολα τα εντερα το συκωτι το στομαχι η καρδια ολα ειχαν κολλησει πισω στην πλατη!!!ηταν κατι γιατροι κ ελεγαν οτι ειναι μεγαλο ρισκο

ε ναι ρε εδω δυδυμα και φοβασαι τι λες τωρα ποποπο

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι κοπελια για πες μας!!!μικρη ηθελα να ειχα διδυμη αδερφη αχαχαχα για πες πως ειναι να εχεις μια αδερφη ολοιδια?ισχυει αυτο που λενε οτι τα δυδιμα ειναι πολυ δεμενα κ εχουν τηλεπαθεια μεταξυ τους????

τρελο δεσιμο....αν για π.χ ειμαι στεναχωρμενη πολυ....χωρις να ξερει κατι...αμεσως πεφτει τηλ...και μου λέει ''τι έχεις''?????????..κ εγω το ιδιο.....

γενικά θελω πρωτα την ευτυχια της....και μετα ερχεται η δική μου....δεν ξερω πως να το εξηγησω

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

τρελο δεσιμο....αν για π.χ ειμαι στεναχωρμενη πολυ....χωρις να ξερει κατι...αμεσως πεφτει τηλ...και μου λέει ''τι έχεις''?????????..κ εγω το ιδιο.....

γενικά θελω πρωτα την ευτυχια της....και μετα ερχεται η δική μου....δεν ξερω πως να το εξηγησω

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ...!!!

xpcZp2.png

ποπο φοβερο πραγματι τυχερη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

την ημέρα που πήγαμε να πάρουμε την μικρή απο το μαιευτήριο, μέσα στην μονάδα έφεραν διδυμάκια μόλις είχαν γεννηθεί ακόμα δεν τα είχαν πλύνει και τα είχαν στο ίδιο πυρεξάκι!τι όμορφη εικόνα!

KK7ap2.png

05/09/2008 η μέρα που ήρθες στη ζωή μας

Διαφημίσεις

την ημέρα που πήγαμε να πάρουμε την μικρή απο το μαιευτήριο, μέσα στην μονάδα έφεραν διδυμάκια μόλις είχαν γεννηθεί ακόμα δεν τα είχαν πλύνει και τα είχαν στο ίδιο πυρεξάκι!τι όμορφη εικόνα!

Τελεια θελω κι εγωωωωωωωωωωω

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!1 άντε σας ξαναβρήκα και είχα και πολεεεεεεεεεεεεες σελ διάβασμα!!!!!έχω πηξει στη δουλειά αυτές τις μέρες, καλό αυτό γιατί ξεχνιέμαι και δε σκέφτομαι οτι ειμαι ακομα στον πάτο της λίστασ. αλλά δεν μπορώ να μπαίνω συχνά στη συζήτηση... πρέπει πάλι να φύγω καλή δύναμη σε όλες. πολλά φιλιά φιλενάδες εγκυμονούσες και μέλλουσες εγκυμονούσες!!!!

τελειο ειναι!!!ειχα δει ενα ντοκιμαντερ με την σχεση σε δυδιμα κ την τηλεπαθεια.ηταν 2 διδυμες αδερφες που χωριστηκαν στη γεννα κ δωθηκαν για υιοθεσια.δεν ηξερε η μια οτι υπαρχει η αλλη.μετα απο 40 χρονια το εμαθαν κ συναντηθηκαν κ ανακαλυψαν οτι κ οι 2 σπουδασαν το ιδιο,κ οι 2 παντρευτικαν στην ιδια ηλικια,εκαναν παιδι στην ιδια ηλικια κ χωρισαν στην ιδια ηλικια..μαλιστα οταν πηγε η μια να βρει την αλλη φορουσαν ιδια χρωματα στα ρουχα.πχ η μια φορουσε κοκκινη μπλουζα κ μαυρο παντελονι κ η αλλη φορουσε κοκκινη με μαυρο μπλουζα κ μαυρη φουστα.κ ειχαντο ιδιο χρωμα κ μηκος μαλλιων!!!τελειο??? κ κατι αλλοι διδυμοι αδερφοι.αυτοι δε χωριστικαν στη γεννα μεγαλωσαν κανονικα με τους γονεις αλλα ο ενας εφυγε σε αλλη χωρα.κ οταν πεθανε ο ενας την ιδια ωρα πεθανε κ ο αλλος που ηταν χιλιαδες χιλιομετρα μακρια!!!!

Holy Diver

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!1 άντε σας ξαναβρήκα και είχα και πολεεεεεεεεεεεεες σελ διάβασμα!!!!!έχω πηξει στη δουλειά αυτές τις μέρες, καλό αυτό γιατί ξεχνιέμαι και δε σκέφτομαι οτι ειμαι ακομα στον πάτο της λίστασ. αλλά δεν μπορώ να μπαίνω συχνά στη συζήτηση... πρέπει πάλι να φύγω καλή δύναμη σε όλες. πολλά φιλιά φιλενάδες εγκυμονούσες και μέλλουσες εγκυμονούσες!!!!

Καλως την την περδικα που χαθηκες???

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα φιλεναδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

1 mary13 (εγκυος!!!!)

2 panoula (εγκυος!!!)

3 katerina2009 (εγκυος!!!!)

4 Elenista (εγκυος!!!!)

5 rita_mavro (καθυστερηση)

6 natasazgrf (καθυστερηση)

7 moumou(καθυστερηση..το αγχος θα σε φαει!!!παει για χοριακη σε 9 μηνες)

8 Elly (6/12)

9 christie (11/12)

10 curious g (13/12)

11 pegg (14/12)

12 boukie (15/12)

13 gioulitsa (15/12)

14 mpap (16/12)

15 mbeziria (17/12)

16 SONSON (19/12)

17 julie (20/12)

18 sofoulina(20/12)

19 margotte (22/12)

20 zymaraki40 (25/12)

21 minaki (27/12)

22 angel12 (30/12)

23 happymammy(01/01)

24 emi (04/01/)

25 Dimitra83 (15/01/2015) !!!

και το ζυμαρακι μας μεσα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...