Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα ειμαι νεα στο forum και θα ηθελα τη συμβουλη σας.ειμαι 28 αρρεβωνιασμενη και ενω ειχα επαφες τις μερες οωρηξιας απο κει και περα συμβαινουν τα εξης... πονος και τραβηγματα χαμηλα,αοσμα υγρα απο κατω... περιμενω περιοδο σε 3-4 μερες.εκανα δυο τεστ αλλα αρνητικα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ πρώτη γέννα είναι κουκλίτσα μου! Εδω εγώ έχω αγωνία που έχω και τόσο καιρό μπροστά μου! Πόσο μάλλον εσύ!!!! Πω πω, πώς αισθάνεσαι που θα κρατήσεις το μπεμπέ??? ΑΠίστευτη αίσθηση ε???? Μετά από τόσους μήνες...

Αστα Τζουλακι μου αστα και απο αγωνια αλλο τιποτα !!!!!!!

Θελω να περασουν γρηγορα οι μερες να την παρω αγκαλιτσα !!!!!

image.php?type=sigpic&userid=21459&dateline=1327670570

zpMsp2.png

Κουκλίτσες σχεδόν έγινε το φαγάκι οπότε σας χαιρετώ!!! Γωγώ καλώς ήρθες, υπομνή κι εύχομαι σύντομα να δεις θετικό τεστακι!!!

Γεωργία και Μαριαεφάκι μου έχετε την σκέψη μου και τις προσευχές μου μαζί σας...Σας φιλώ γλυκά!

6237481d19.png

Αστα Τζουλακι μου αστα και απο αγωνια αλλο τιποτα !!!!!!!

Θελω να περασουν γρηγορα οι μερες να την παρω αγκαλιτσα !!!!!

Πλησιάζεις κοπέλα μου!!!!!!!Και θα ζήσεις απίστευτες στιγμές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Με το καλό καρδιά μου!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Γεια σου γωγω καλως μας ηρθες !!!!

Το Μαρακι εχει δικαιο μην αγχωνεσαι κανε ενα τεστ μετα την καθυστερηση να ξερεις στα σιγουρα . Σου εχομαι το αποτελεσμα να ειναι αυτο που επιθυμεις !!!!!

zpMsp2.png

Πλησιάζεις κοπέλα μου!!!!!!!Και θα ζήσεις απίστευτες στιγμές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Με το καλό καρδιά μου!

Ευχαριστω πολυ κοπελλα μου να εισαι καλα και στα δικα σου και Τζουλακι μου δεν φανταζεσαι ποσο συντομα θα κυλισει ο καιρος !!!!!!!!!!

zpMsp2.png

Γεια σου γωγω καλως μας ηρθες !!!!

Το Μαρακι εχει δικαιο μην αγχωνεσαι κανε ενα τεστ μετα την καθυστερηση να ξερεις στα σιγουρα . Σου εχομαι το αποτελεσμα να ειναι αυτο που επιθυμεις !!!!!

ξερει ομως καμια αν αυτα ειναι συμπτωματα?το θελω πολυ.......

Διαφημίσεις

Εγώ κουκλίτσες μου καλά, δεν μπαίνω συχνά αλλά η αλήθεια είναι πως τα περισσότερα πρωινά είμαι έτσι κι αλλιώς στο γραφείο στην σχολή και διαβάζω!!!! Έχω πολλή δουλίτσα!!!!Σεμινάρια, παρακολουθήσεις...χαμός!!!

Κάναμε την αυχενική μας την Δευτέρα και το μπεμπάκι μας έχει μεγαλώσει πολύ!! Είδαμε πατουσάκια, δαχτυλάκια, χεράκια...ααααααααααααχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!!Μέσα στην ενέργεια και την ζωηράδα ήταν η ψυχούλα μου! Σε κάτι φάσεις το μωρό χοροπήδαγε και μας έλεγε η γιατρός ότι είναι χαρούμενο!!! Ψυχουλάκι μου μωρέ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Κι επίσης μασούλαγε όλη την ώρα (μάλλον αμνιακό υγρό), πάντως κουνούσε το στοματάκι του!!! Έλιωσα κορίτσια μου!!!!Μόνο να είναι καλά το μωράκι μου, γερό και υγιές, μόνο αυτό εύχομαι κάθε μέρα...

που σαι ρεεεεεε !!!!?????

μπραβο βρε κοριτσακι μου!!!....μασουλαγε κιολας χαχαχαχαχχα....ελιωσααααα....

καλεεεεε το τι κλαμα εχω ριξει αυτες τις μερες...απο χαρα εννοειται!!!!

μη μου κουραζεσαι μονο εεε???

γεια σας ομορφες!

μουμου ποιος ποιος σε στεναχωρησει να ερθω με το κομπιυτερακι μας να λυσω το προβλημα!!!χαχαχα!!

τζουλακι ειδες τι ωραια η αυχενικη εεε?? να προσεχεις ομως εε!!

εγω γυρισα απο το ντοκτορ το μπεμπε πηρε θεση για γεννα εμπεδωθηκε το κεφαλι.

Ειναι 1740 γρμ δηλ μεσα σε 20 μερες εβαλε ενα κιλο. Αμνιακο υγρο τελεια η ποσοτητα ο λωρος αναμεσα στα ποδια η πιεση μου 8 με 6 σκατα.Καθολου βαρος κουραση κ μειωση της οδηγησης στο ελαχιστο....εννοειτε οτι θα κανω αποψε την ενεση κορτιζονης για τα πνευμονια του μωρου για να ειμαστε οκ σε περιπτωση που γεννηθει προωρα κ φυσικα ετοιμαζω βαλιτσα....!!!

ραντεβου σε 15 μερες παλι και nst. __________________

ελααααααααααααα ρεεεεεεεεε....πηρε θεση το μπεμπε???

μαρια ακομα δεν ξερεις τι θα ειναι???

εχω μια διαισθηση για σενα....κοριτσακι λεω..... :cool:

Γεια σας φιλεναδες !!!!!

Μολις γυρισμε και εμεις απο τον ντοκτορ ολα καλα δοξα τον θεο ειμαστε 2600 κι την αλλη βδομαδα πρωτα ο θεος παμε για τοκετο !!!!

Παρακαλω τον θεο και την Παναγια να πανε ολα καλα για ολες μας !!!!!

Πολλα πολλα φιλακια

Καλως το μουυυυυυυυυυυυυυυ :D:D:D

ΟΛΑ καλα θα πανεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!

μη μου αγχωνεσαι !!!!!

εφτασε η ωρα...πλησιαζει !!!!

καλεεεεεεεεεεεεεεεε....ενα χαρτομαντηλο παρακαλωωωωωωω.... εχω πλανταξει σας λεωωωω :D:D:D

κοριτσια καλησπερα ειμαι νεα στο forum και θα ηθελα τη συμβουλη σας.ειμαι 28 αρρεβωνιασμενη και ενω ειχα επαφες τις μερες οωρηξιας απο κει και περα συμβαινουν τα εξης... πονος και τραβηγματα χαμηλα,αοσμα υγρα απο κατω... περιμενω περιοδο σε 3-4 μερες.εκανα δυο τεστ αλλα αρνητικα

καλως το κοριτσι !!!

πρωτα απο ολα χαλαρωσε.....ευχομαι να ειναι αυτο που θελεις !

πριν λιγες μερες ειχα παει γυναικολογο ...ειχα ακριβως τα συμπωματα που περιγραφεις...μου ειπε μπορει να ειναι...αλλα γενικα οι γυναικες απο τα 30 εχουν θεμα...τα ορμονολογικα κανουν παρτυ...που σημαινει οτι αυτες οι ενοχλησεις μπορει να μην ειναι τιποτα....μην αγχωνεσαι και θα ερθει και το μπεμπε.....περιμενε να εχεις καθυστερηση και κανε μια χοριακη ;)

Κοριτσακια μου σας φιλω και σας αφηνω παω να βαψω να κοψω μαλλι !!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ Η ΑΥΡΙΟ !!!!!!!!!!

αντε να γινεις κουκλαρα να υποδεχθεις το μπεμπεεεεεεεεεεεε :D:D:D

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

καλημερααααααααααααααααααααααααααα

αχ μακαρι να κοιμομουν !!!

προς το παρον...πηζωωωωωωωωωωωωωωω :mad:

τι κανετε?????????????????????????????????????????????????

κανενα νεο απο Κισα ειχατε??????????????????????

Μαρακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ πως εισαι????

εγω λεω κοριτσακι θα κανεις...διαισθηση :D

Μινακιιιιιιιιιιιιι γιουχουυυυυυυυυυ !!!

ολα ΟΚ?

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...