Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τζαααααααααααααα

ο γαμπρος μου τι κανει???? κουκλαρα μουυυυυυυυ

βρεεεεεεεεεεε βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε καλως τη συμπεθεραααααα :D

ο μικρος παλι στο τσακ τον προλαβανε....παλι εκλεισε ο λαρρυγκας και δεν μπορουσε να παρει ανασα στον υπνο του το παιδι.....παλι νελεφοποιησεις κανει.....στο φουλ ο υγραντηρας μεχρι να δουμε τι γινεται.....χαλια σου λεω....στο τσακ τον προλαβανε παλι....εχουμε φοβηθει τωρα....πφφφφ ασε

ας αφησουμε τα δυσαρεστα,....εχουμε χαρες σημεραααααααααααα :D:D:D

ρε κοριτσια οπλυ κλαμα σημερα που διαβασα για το Κισακι μας!!!!

τωρα θα κρατει το μωρο...αχ του φτου φτου....!!!

εσυ τι κανεις μαρη????

τι γινεται με την μικρη?...ακομα δεν σας εχουν δωσει ημερομηνια????

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Γεια σας όμορφες...είδατε σας ενημέρωσα όσο νωρίτερα μπόρεσα......Άντε και στα δικά σας...

Γεωργίτσα με το καλό και μετά έχουμε Μαρία και Γεωργία....

καλως τον αγγελιοφορο με τα ευχαριστα μαντατα!!! :D:D:D

τι κανεις???

ο μικρος???

καλα μαρηηη ποιος σε ειδοποιησε???? .....

Μια χαρά είμαστε Μαράκι μου...Εσείς όλα καλά;;;Ρίτα μακάρι να έχουμε ευχάριστα, στο εύχομαι....Και από σένα Μινάκι ε απλά μην βιαστείς.....

Πάντως συγκινήθηκα πολύ από χθες που μας είπε ότι δεν βγάζει την νύχτα....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

βρεεεεεεεεεεε βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε καλως τη συμπεθεραααααα :D

ο μικρος παλι στο τσακ τον προλαβανε....παλι εκλεισε ο λαρρυγκας και δεν μπορουσε να παρει ανασα στον υπνο του το παιδι.....παλι νελεφοποιησεις κανει.....στο φουλ ο υγραντηρας μεχρι να δουμε τι γινεται.....χαλια σου λεω....στο τσακ τον προλαβανε παλι....εχουμε φοβηθει τωρα....πφφφφ ασε

ας αφησουμε τα δυσαρεστα,....εχουμε χαρες σημεραααααααααααα :D:D:D

ρε κοριτσια οπλυ κλαμα σημερα που διαβασα για το Κισακι μας!!!!

τωρα θα κρατει το μωρο...αχ του φτου φτου....!!!

εσυ τι κανεις μαρη????

τι γινεται με την μικρη?...ακομα δεν σας εχουν δωσει ημερομηνια????

περαστικα το παιδακι μου!!!!! ακομα τιποτα με την μικρη ρε συ και τα νευρα τσαταλια ασε με αν καταφερω θα παρω τηλ αυριο γιατι πρεπει να κανονισω και την αδεια μου

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Μια χαρά είμαστε Μαράκι μου...Εσείς όλα καλά;;;Ρίτα μακάρι να έχουμε ευχάριστα, στο εύχομαι....Και από σένα Μινάκι ε απλά μην βιαστείς.....

μπα Ξανθουλα ετσι κι αλλιως τα προεορτια αρχισαν οποτε ξερω πως δεν ειμαι και λεω να μην το σπαταλησω το τεστακι που εχω στο σπιτι;)

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

καλα μωρε λεω....μια ριξη χιαστων εχω και παιδευομαι γιατι δεν μπορω να κανω τα μαθηματα κανονικα...προσελαβα και βοηθο τρομαρα μου :tongue:

χθες το απογευμα δεν ειχα μπει ...και σημερα τρελαθηκα που το διαβασα...πολυ κλαμα ομως ετσι???!!! χαχαχαχαχχαχαχαχα

περαστικα το παιδακι μου!!!!! ακομα τιποτα με την μικρη ρε συ και τα νευρα τσαταλια ασε με αν καταφερω θα παρω τηλ αυριο γιατι πρεπει να κανονισω και την αδεια μου

ευχαριστουμε !!!

καλα ειναι ανεκδιηγητοι οι τυποι ετσι????

μωρε αν δεν βγαλεις ακρη εκει...παρε μια αδεια και φερε το παιδι στην Αθηνα να τελειωνεις...να μην ταλαιπωρειται το πουλακι μου!

μπα Ξανθουλα ετσι κι αλλιως τα προεορτια αρχισαν οποτε ξερω πως δεν ειμαι και λεω να μην το σπαταλησω το τεστακι που εχω στο σπιτι;)

ερχεται η κοκκινοσκουφιτσια???....πες της την επομενη φορα που θα τολμησεις θα σου ανοιξει ο κακος ο λυκος ουσττττ :tongue::tongue::tongue:

δεν πειραζει καμαρι μου...απολαυσε τη διαδικασια....σεξξξξξξ σεξξξξξξξξ ....ξερεις τη συνταγη που μας εχει δωσει η μουμου :cool::cool::cool:

κοριτσακια μου σας αφηνω....επεσε δουλιτσα...θα προσπαθησω να μπω αργοτερα να δω αν εχουμε νεα απο Κισααααααα

αν μιλησει καποια μαζι της δωστης τα φιλια μου και πολλες αγκαλιτσες!!!!:D

Kαλημέρα κούκλες! δεν ειναι καμια εδω ?

εχετε πεσει με τα μουτρα στη δουλεια? και εγώ έχω πολύ δουλειά μπήκα να σας πω μια γρηγορη καλημέρα και να δω μηπως έχουμε νέα απο το κισσάκι.

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

καλημερα ριτακι, τι κανεις?

καμια δεν ειναι εδω?

τι νεα εχουμε?

εγω ειμαι...down......... πολυ.....

φιλιαα

καλημερεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς γιατι εισαι ντουν ομορφη?????????????????????? ποιος σε πειραξε να τον σκισωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω???????????????????

ttc72e7.aspx

Καλημερα Μαιρουλα! τι κανει ο παιδαρος?

μπα..δεν ξερω.... δεν με πειραξε κανεις,δεν εχει γινει κατι... ο καιρος..??? ιδεα δεν εχω....απλα θελω να φυγω..δεν θελω να δουλεψω αλλο!

ουφ...

ισως να ειμαι και κουρασμενη!

Καλημερα Μαιρουλα! τι κανει ο παιδαρος?

μπα..δεν ξερω.... δεν με πειραξε κανεις,δεν εχει γινει κατι... ο καιρος..??? ιδεα δεν εχω....απλα θελω να φυγω..δεν θελω να δουλεψω αλλο!

ουφ...

ισως να ειμαι και κουρασμενη!

υπομονη κοριτσακι αυριο αργια κοιτα να ξεκουρασστεισ! καλα ειναι το μπισκοτακι μου κοιμαται ειναι ο καιροσ πραγματι μελαγχολικος ελα ομως να ανεβουμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! λιογες ωρες ακομα δουλεια και μετα παρελαση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχα

ttc72e7.aspx

υπομονη κοριτσακι αυριο αργια κοιτα να ξεκουρασστεισ! καλα ειναι το μπισκοτακι μου κοιμαται ειναι ο καιροσ πραγματι μελαγχολικος ελα ομως να ανεβουμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! λιογες ωρες ακομα δουλεια και μετα παρελαση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχα

:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...