Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ακομα τιποτα...αυτο σκεφτομαι τωρα.....

εσυ?

κοτοπουλοςςςςς !!!

παιρνω φιλετο μπουτακι...το κοβω σε μπουκιες και το περναω σε καλαμακι απο σουβλακι με πιπεριες και ντοματουλες ενδιαμεσα....και το γκριλ !!!

με χορτα απο τη μαμα :cool:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

κοριτσι ακλεινω πολλαφιλακιααααααααααααααααααααααααααααα!!!!εγω εψησ αμπριζολε κι εφαγα.

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

γιαμ γιαμ. ...γιαμ.....

εγω δεν ξερω ακομα. μαλλον θα'ργησει ο αντρας σημερα οποτε εχω χρονο να ετοιμασω με την ησυχια μου!!!

λοιπον αγαπες φευγω. κλεινω και την κανω σιγα σιγα!

ευχομαι καλο σαββατοκυριακο

κισακι,αν γεννησεις, να εισαι ευτυχης που δεν ειναι αγορι και δεν θα στο διαβαλλει η Μαρια... (αμα εισαι εγκυος ετσι>?)

Εμακι.... θες να πεσεις στα πατωματα?? σκεψου την Μαρια που φιλαει τα μπουτια του γιου της Μαιρουλας...

μπαχαλο εχει γινει εδω μεσα η κατασταση

ΜΑρακι, τι να σου πω αγαπη μου!!! βρηκες αυτον τον αγιο ανθρωπο με την αγια μητερα και τον τυλιξες, τον εβαλες στο βρακι σου..κι εσυ φιλας τα μπουτια του γιου της μαιρουλας....

βοηθεια μας!!!

κοριτσι ακλεινω πολλαφιλακιααααααααααααααααααααααααααααα!!!!εγω εψησ αμπριζολε κι εφαγα.

καλο σ/κ Κισακι !!!!!!!!!!!!!!!!!!....φιλακιααααααααα μουτςςςς

καλη ορεξη :D

Διαφημίσεις

αχαχα να σια καλα μουμακι θ απεριμενω τηνκαθυστερηση πρωτα!μη με μαζευετε αποτ απατωματα!!!!φιλια μουατς!μαρακι επισης μουατς!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

γιαμ γιαμ. ...γιαμ.....

εγω δεν ξερω ακομα. μαλλον θα'ργησει ο αντρας σημερα οποτε εχω χρονο να ετοιμασω με την ησυχια μου!!!

λοιπον αγαπες φευγω. κλεινω και την κανω σιγα σιγα!

ευχομαι καλο σαββατοκυριακο

κισακι,αν γεννησεις, να εισαι ευτυχης που δεν ειναι αγορι και δεν θα στο διαβαλλει η Μαρια... (αμα εισαι εγκυος ετσι>?)

Εμακι.... θες να πεσεις στα πατωματα?? σκεψου την Μαρια που φιλαει τα μπουτια του γιου της Μαιρουλας...

μπαχαλο εχει γινει εδω μεσα η κατασταση

ΜΑρακι, τι να σου πω αγαπη μου!!! βρηκες αυτον τον αγιο ανθρωπο με την αγια μητερα και τον τυλιξες, τον εβαλες στο βρακι σου..κι εσυ φιλας τα μπουτια του γιου της μαιρουλας....

βοηθεια μας!!!

χαχαχαχχαχαχαα.....παει μου βγηκε το ονομα.....:tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχα....αγία....αγία !!!...τον τυληξα τον 45αρη.....:tongue::tongue::tongue:

φιλια !!!

καλο σ/κ κοριτσι....και εσυ βρε παιδι μου μη διπλοκλειδωνεις οταν φευγεις....δεν ανοιγει καλα το αντικλειδι :tongue::tongue::tongue::tongue: χαχαχαχαχαχα

φιλια σε ολες σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...