Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

καλο ειναι ! πολυ καλο!!!

φτερνιζεται ο Δημητρακης τωρα....αλλα ..... οπως λεει και η mpap δεν ψαχνει κατσαρολες...

μμμμμμμ

Μόνο φτερνίζεται?? Άστα να πάνε τρέμει η καρέκλα του λέμεεεεεεεεεεεε χαχαχαχααχ

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι παιδακι μου ...πετα μια σουπα στην κατσαρολα ....γρηγορα κ ευκολα...κρυο κανει...παει μια σουπιτσα :D

mpa egw lew na paw mia voltoula mipws vrw k egw kanena melaxrino ti na katsw na magirepaw ase twra na m anixei h orexei xixiixxixiixiix

ένουμε με λαχτάρα την ολοκλήρωση της οικογένειάς μας...

θέλω ένα κήπο γεμάτο λουλούδια !!!! 

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια δεν έχω δει εδώ μικροβιολογικά, δεν είναι οπως στην Ελλάδα, θα πρεπει να πάω στο νοσοκομέιο? Δεν έχω ιδέα τί παίζει...ούτε γυναικολόγο έχω εδώ-αλλά αν χρειαστεί ξέρω έναν Έλληνα πολύ καλο που τυχαίνει να είναι στην πόλη που είμαι. Ευτυχώς Τρίτη 22 έρχομαι Ελλαδίτσα!!Θα κάνω τεστάκι που είναι πιο εύκολο αλλά από αύριο μεθαύριο (μην με μαλώσετε :-( ) , αν ήμουν Ελλάδα που ξέρω τα κατατόπια θα πηγαινα για χοριακή!

Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!!!!

καλε πηγαινε σε ενα νοσοκομειο η στην χειροτερη μπες στο ιντερνετ!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

κατ'αρχας μη φωναζεις!

κι επιπλεον... γιατι μας ευχαριστεις??

to oti me fisate na ta pw vre koritsia tha eskaga leme tha eskaga san mpaloni eimai k ligo eusomh oxi xontrh xixixixixi dikeologw ta kila xixixixixixiixi

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια δεν έχω δει εδώ μικροβιολογικά, δεν είναι οπως στην Ελλάδα, θα πρεπει να πάω στο νοσοκομέιο? Δεν έχω ιδέα τί παίζει...ούτε γυναικολόγο έχω εδώ-αλλά αν χρειαστεί ξέρω έναν Έλληνα πολύ καλο που τυχαίνει να είναι στην πόλη που είμαι. Ευτυχώς Τρίτη 22 έρχομαι Ελλαδίτσα!!Θα κάνω τεστάκι που είναι πιο εύκολο αλλά από αύριο μεθαύριο (μην με μαλώσετε :-( ) , αν ήμουν Ελλάδα που ξέρω τα κατατόπια θα πηγαινα για χοριακή!

Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!!!!

ε καλα κι ενα τεστακι απο το φαρμακειο στην χειροτερη δεν μας χαλαει!!!!

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

σιγα φατε ματια ψαρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχα

vre mary tsampa einai den kanei tpt pia tha alaze ton antrouli ths gia kapion allon

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...