Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

γιατιιιιιι?????

γεια σου μινακιιιιι!!

εμενα ξεχασες!

αγαπη συγχωραμε καρδουλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κλαψψψψψψψψψψψψψ να ζησετε κιολας αγαπη μου αντε και συντομα τα ευχαριστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι έχουμε εδω???...reunion η παλιοσειρα???:D:D:D

τι κανετε όμορφες?

πήζω....κουτουλαω απο τη νύστα..έκανε την εμφανιση της η κοκκινοσκουφιτα τα αγρια χαρ΄ματα....γκρρρρ :|

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

50ευρω φθηνοτερο απο αυτο που ειμαι τωρα!και πολλα δωαμτια!και διαμπερες και κεντρο κεντρο...εχιεπολλα συν νομιζω!απλα λυπαμαι τονκοπο το υκαλουμου σε αυτο το σπιτι το πηραμε αχουρι και το καναμε παλατακι,3 μερες εβαφε στοκαριζε ,3 χερια ωβαψιμο να φυγει η μπιχλα αυτος ο αδερφος και ο μπαμπας μου!γυαλισαμε και τ απατωματα....το καναμε κουκλιστικο ολο χρωματα,κιτρινο ,πορτοκαλιφουξ, μωβ....

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

εντολή ενδοκρινολόγου .. εδω που εφτασα αν ειναι να βοηθήσει την κατασταση να τα παρω... δεν ρισκαρω τπτ πια. ε 4 κιλακια δεν ειιναι και καταστροφή.. :(

εισαι πολυ αδυνατη δηλαδη? οχι σαφως και δεν ειναι καταστροφη! εχεις θυρεοειδη?

τι κανετε όμορφες?

πήζω....κουτουλαω απο τη νύστα..έκανε την εμφανιση της η κοκκινοσκουφιτα τα αγρια χαρ΄ματα....γκρρρρ :|

ΩΧΟΥ ΡΕ ΜΑΡΑΚΙ... υπομονή...

Διαφημίσεις

γιατι δνεπολυ καταλαβα κι εγω...κοιτα,το σπιτι βγαζιε ολο προβληματα ....ειναι πολλα τα χρηματα γι αυτοτο σπιτι ,δνεεχει ασνσερ ειναι 4ος ,εχει σοφιτ απου το καλοκαιρι βραζει....και βρηκαμε ενα με 3 δωματια στο κεντρο του πεζοδρομου 96 μετρα με 350 βεβαια εχει ρημαδικουζινα αλλα βαμμενο ,ανακαινισμενομπανιο και θεα ολο την πλατεια δημαρχειου!

χμ καταλαβα αντε καντετο γρηγορα γιατι θα βγει η κοντεσα σου και πρεπει να ειναι ολα τζετ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

και πως το λεν σ εαυτη εχουμε συμβολαιο 2 χρονια και δενκλεισαμε χρονο ακομη...ε καιπληρωσαμε οκτωβριο πρεπεινα μεινουμε και νοεμβριο γιατι εχουμε δωσει εγγυηση,,,,

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

θα γνωρισιε 2 σπιτια και τη ςμαμαμς μου που θα ειμαι σ εμετακομιση μαλλον 3 το μωρακιμου!αχαχαχαμπαπακι ηρθε παλι????κιεγω μεχρι τις 4 αποτον πονο και την αγωνια δενκοιμηθηκα και σηκωθηκα 8

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

εισαι πολυ αδυνατη δηλαδη? οχι σαφως και δεν ειναι καταστροφη! εχεις θυρεοειδη?

δεν νομιζω οτι είμαι παρα πολύ αδυνατη.. ειμαι 1,67 και 50 κιλά.. εγω καλα αισθάνομαι σε αυτά τα κιλά.. αλλά ο γιατρός λεει ότι είμαι στο κατω οριο οπότε αφού κανω και τις αποβολές τη μια μετα την άλλη λεει ασ δυναμώσω λίγο

Διαφημίσεις

αγαπη συγχωραμε καρδουλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κλαψψψψψψψψψψψψψ να ζησετε κιολας αγαπη μου αντε και συντομα τα ευχαριστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σε συγχωρω γιατι σου χει παρει τα μυαλα ο γιος σου και γιατι σου χω μια αδυναμια! αντε

τι κανετε όμορφες?

κακες παρεες κανεις! αντε με την κοκκινοσκουφιτσα παιζεις και δεν μας μιλας σημερα???

δεν νομιζω οτι είμαι παρα πολύ αδυνατη.. ειμαι 1,67 και 50 κιλά.. εγω καλα αισθάνομαι σε αυτά τα κιλά.. αλλά ο γιατρός λεει ότι είμαι στο κατω οριο οπότε αφού κανω και τις αποβολές τη μια μετα την άλλη λεει ασ δυναμώσω λίγο

μια χαρα σε βρισκω κι εγω.. κι εγω κατω απο το οριο ειμαι...

χμμμμμ

εγω εχω και θυρεοειδη βεβαια (τον εχω βγαλει κ παιρνω χαπι)

ολο το αφαιρεσες?εμενα η μαμαμου εχει βγακει ενα κομματι και παρακολουθει το υπολοιπο το οποιο μαλλον θελει ολο αφαιρεση πλι

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

τι κανετε όμορφες?

ματσ μουτσ ομορφη!!!!!!!!!!!!!!!! αντε παρασκευουλα σημερα υπομονη1!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

σε συγχωρω γιατι σου χει παρει τα μυαλα ο γιος σου και γιατι σου χω μια αδυναμια! αντε

κακες παρεες κανεις! αντε με την κοκκινοσκουφιτσα παιζεις και δεν μας μιλας σημερα???

μια χαρα σε βρισκω κι εγω.. κι εγω κατω απο το οριο ειμαι...

χμμμμμ

εγω εχω και θυρεοειδη βεβαια (τον εχω βγαλει κ παιρνω χαπι)

ναι και γω παιρνω Τ4.. τι να πω τωρα.. δεν το ρισκαρω απλά.. καταβαθος δεν πιστευω οτι το βαρος μου είναι προβλημα αλλά τουλαχιστον αν ξαναγίνει καμια στραβή θα ξερω ότι δεν εφταιγα εγω...

ολο το αφαιρεσες?εμενα η μαμαμου εχει βγακει ενα κομματι και παρακολουθει το υπολοιπο το οποιο μαλλον θελει ολο αφαιρεση πλι

ναι τον αφαιρεσα ολον στα 15 μου.

χαπακωνομαι εκτοτε,κανω εξετασεις καθε χρονο,μερικες φορες πιο συχνα αν καταλαβω οτι κατι δεν παει καλα.... και προσπαθω να μετενσαρκωσω τον μεταβολισμο μου απο σαλιγκαρι σε πουμα!

αυτο κανω!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...