Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?????

BOUKIE

Recommended Posts

αχχαα χτες μου ειπε το κορυφαιο....οτι νιωθει το μωρο να κουνιεται και κομπλαρει!ε του λεω δεν πειραζει προετοιμασου γιατικαι 2 μηνες μετα τη γεννα γιοκ!μπουχαχαχα!μεχρι τωτα μια χαρα το καναμε,τωρα τι τον επιασε αυτη την εβδομαδα...δενξερω!

χαχαχαχχαχαχαχαχα φοβαται μην τον παρεξηγησει η κορη του χαχαχχαχαχαχαχχαα:tongue::tongue::tongue:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• minaki

3463

• mpap

3415

• kisha

3069

• Τόνια 1712

2778

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερες αγαπες!!!!!!!!!!!!!!!!! τι κανετε? κισσακι μου ετοιμαζεσαι? αχχχχχχχχχχ αντε κοπελαρα μου τελοσ τα ψεμματα μινακι μου τι κανεις? εμακι? μαρακια???????????????ελπιζω να μην ξεχνω καμια!

ttc72e7.aspx

συγχαρητηρια μαιρη για το μικρο,ναι ετοιμαζομαστε για ποτε δεν ξερω αλλα λεμεμ ετοιμαζομαστε!

Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω κοριτσαρες ομορφες περναω τισ πιο ομορφες στιγμες της ζωης μου ο μπεμπουλης πολυ ησυχος τωρα εχειο αρχισει τα γελακια και τα ματακια και μας στελνει καθημερινα !!!!!!!!!!!!!!!!! κισακι εισαι ετοιμη??????????????????????????

ttc72e7.aspx

κοριτσαρες παω να μαγειρεψω φιλακια οποια ειναι μεσα τα λεμε αυριο κισακι ετοιμασου γεννας λεμεεεεεεεεεε εμακι μου υπομονη ολα θα περασουν Μαιρουλα φιλησε μου τον παιδαροοοοοοοο

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

αχα τι εννοεις?απο ποι ααποψη ?ψυχολογικα ναι!το σπιτ σκεφτομαι που αθ φαω παλι μετακομιση αντε παλι φιρδιν μιρδιν σουρτα φερτα!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

κοριτσαρες παω να μαγειρεψω φιλακια οποια ειναι μεσα τα λεμε αυριο κισακι ετοιμασου γεννας λεμεεεεεεεεεε εμακι μου υπομονη ολα θα περασουν Μαιρουλα φιλησε μου τον παιδαροοοοοοοο

καλο μαγειρεμα σου στελνουμε και εμεισ ματσ μουτσ!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

γεια σου μουμου!

αχχχχ πονεμενο θεμα... εγώ πρεπει να παρω κιλά.. περιπου 4 .. δεν θελω αλλα πρεπει..

γιατιιιιιι?????

αγαπεςςςςςςςςςςςςςςς μουυυυυυυυυυυυ καλημερα η καλυτερα καλησπερα τι κανετε??? κισακι μου μεχρι την Κυριακη θα γεννησεις :) εμακι τι κανεις πως εισαι? μουμουκαααααααααααααααα μουυυυυυυυυυυυυ μπαπακι ολες καλα???????????

γεια σου μινακιιιιι!!

καλημερες αγαπες!!!!!!!!!!!!!!!!! τι κανετε? κισσακι μου ετοιμαζεσαι? αχχχχχχχχχχ αντε κοπελαρα μου τελοσ τα ψεμματα μινακι μου τι κανεις? εμακι? μαρακια???????????????ελπιζω να μην ξεχνω καμια!

εμενα ξεχασες!

μινακι λες ρε?????γιατι χτες το σκεφτηκα με αυατ που ειχα αλλα σημερα κατι χαζα εχω.....

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

αχα τι εννοεις?απο ποι ααποψη ?ψυχολογικα ναι!το σπιτ σκεφτομαι που αθ φαω παλι μετακομιση αντε παλι φιρδιν μιρδιν σουρτα φερτα!

γιατι παλι μετακομιζεισ??????????????????????? καντο τωρα για να σου τα κανουν οι αλλοι χεχεχεχε αντε γιατι οπως διαωαζω θα εχουμε τα μαντατα απο εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

γιατι δνεπολυ καταλαβα κι εγω...κοιτα,το σπιτι βγαζιε ολο προβληματα ....ειναι πολλα τα χρηματα γι αυτοτο σπιτι ,δνεεχει ασνσερ ειναι 4ος ,εχει σοφιτ απου το καλοκαιρι βραζει....και βρηκαμε ενα με 3 δωματια στο κεντρο του πεζοδρομου 96 μετρα με 350 βεβαια εχει ρημαδικουζινα αλλα βαμμενο ,ανακαινισμενομπανιο και θεα ολο την πλατεια δημαρχειου!

81299f78bc.png

44cf0f3e83.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...